Mathias

Member
 • Posts

  2,176
 • Joined

 • Last visited

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  KBH

For- og efternavn

 • Fornavn
  mathias
 • Efternavn
  sarsgaard

Recent Profile Visitors

6,308 profile views

Mathias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. .. Altså 4 enheder af 1U 8 kanalers split.
 2. Jeg har en 4x 8 kanalers split liggende som samler støv. Hvis det er interessant, kan du skrive mig en pm.
 3. Har prøvet dette før. Husker det som om jeg lavede et midi click track (som man stadig kan i PT5) til at køre ind i en Boss db90 metronom (midi-in) og tilbage igen via et lydkort.
 4. Hey! Er der nogen der ved om der er findes en hardcase (hård plast), der kan rumme både lilletromme og bækkener? En flightcase bliver for tung. :/ Tak
 5. Tak, tror jeg har et par muligheder nu.
 6. Hej Er der en venlig sjæl der kan undvære sin stortromme, lilletrommestativ, 2x bækkenstativer og stol d. 25. April i Århus (gerne tæt på train)? Jeg er glad for 22x14/16. Kvitterer evt med et par billetter til Peaches på Train samme dag, og gengælder 'servicen' hvis du får behov for det i Kbh.
 7. Hej Alle, Torsdag d. 2. kl. 18.00 kigger ovenstående navne forbi 4sound på Landemærket 25 i forbindelse med Music Academy Denmark's åbning i København. "Henrik Enqvist vil spille og uddybe MADs undervisningsmetoder og koncept, sin musikalske baggrund og mål for undervisningen, og samtidig give en mini-koncert med et hold af stjernemusiker: Poul Reimann, Søren Frost, Niclas Campagnol og Anders Hatholt." ... "Engvist, Frost og Campagnol laver en tromme-clinic, hvor de går i dybden med deres trommestil. Aftenen henvender sig til alle med interesse for trommer (...)." Der er i den grad lagt op til hyggelig aften hvor vi håber at se mange af jer. Måske der vil være en lille -for nogle vedkommende- fyraftensøl eller vand. Det er gratis men husk at tilmelde dig. Se mere her: http://www.4sound.dk...rticle/?id=1058 Ses! Mathias, 4sound kbh.
 8. Se også denne omhandlende samme emne:
 9. Kan se jeg har fået sådan en advarselsstatus. Er det muligt at få at vide hvorfor?
 10. Igen skriver jeg fra den forkerte. UNDSKYLD
 11. Der er pt to stk hjemme i 4Sound - Kbh.
 12. Præcis. Disse koster derimod ikke alverden. Men man skal naturligvis også bruge denne: http://www.4sound.dk/shop/monitorering/behringer/p16-i.html Alt i alt vil det dog være en overskuelig og billig løsning. Selv hvis man skal prøve at spille med in-ear. Hørte om dem forleden, da en jeg deler øvelokale og studie med, har dem på prøve. In-ear til hele flokken. Det skulle virke rigtig rigtig godt, men har desværre ikke selv haft fingre i dem.. endnu!