Mathias

Member
 • Posts

  2,176
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mathias

 1. .. Altså 4 enheder af 1U 8 kanalers split.
 2. Jeg har en 4x 8 kanalers split liggende som samler støv. Hvis det er interessant, kan du skrive mig en pm.
 3. Har prøvet dette før. Husker det som om jeg lavede et midi click track (som man stadig kan i PT5) til at køre ind i en Boss db90 metronom (midi-in) og tilbage igen via et lydkort.
 4. Hey! Er der nogen der ved om der er findes en hardcase (hård plast), der kan rumme både lilletromme og bækkener? En flightcase bliver for tung. :/ Tak
 5. Tak, tror jeg har et par muligheder nu.
 6. Hej Er der en venlig sjæl der kan undvære sin stortromme, lilletrommestativ, 2x bækkenstativer og stol d. 25. April i Århus (gerne tæt på train)? Jeg er glad for 22x14/16. Kvitterer evt med et par billetter til Peaches på Train samme dag, og gengælder 'servicen' hvis du får behov for det i Kbh.
 7. Hej Alle, Torsdag d. 2. kl. 18.00 kigger ovenstående navne forbi 4sound på Landemærket 25 i forbindelse med Music Academy Denmark's åbning i København. "Henrik Enqvist vil spille og uddybe MADs undervisningsmetoder og koncept, sin musikalske baggrund og mål for undervisningen, og samtidig give en mini-koncert med et hold af stjernemusiker: Poul Reimann, Søren Frost, Niclas Campagnol og Anders Hatholt." ... "Engvist, Frost og Campagnol laver en tromme-clinic, hvor de går i dybden med deres trommestil. Aftenen henvender sig til alle med interesse for trommer (...)." Der er i den grad lagt op til hyggelig aften hvor vi håber at se mange af jer. Måske der vil være en lille -for nogle vedkommende- fyraftensøl eller vand. Det er gratis men husk at tilmelde dig. Se mere her: http://www.4sound.dk...rticle/?id=1058 Ses! Mathias, 4sound kbh.
 8. Se også denne omhandlende samme emne:
 9. Kan se jeg har fået sådan en advarselsstatus. Er det muligt at få at vide hvorfor?
 10. Igen skriver jeg fra den forkerte. UNDSKYLD
 11. Der er pt to stk hjemme i 4Sound - Kbh.
 12. Præcis. Disse koster derimod ikke alverden. Men man skal naturligvis også bruge denne: http://www.4sound.dk/shop/monitorering/behringer/p16-i.html Alt i alt vil det dog være en overskuelig og billig løsning. Selv hvis man skal prøve at spille med in-ear. Hørte om dem forleden, da en jeg deler øvelokale og studie med, har dem på prøve. In-ear til hele flokken. Det skulle virke rigtig rigtig godt, men har desværre ikke selv haft fingre i dem.. endnu!
 13. I skal alle tjekke en nyhed fra Behringer ud. http://www.behringer.com/EN/Products/P16-M.aspx Det er en langt hen ad vejen en super løsning - absolut fedeste til øvelokalet: seperat monitormix til alle
 14. Så må det være på tide. Fibes: 22x18,13x9,16x16. Har sat Pearl stortrommeben på, DW Gulvtamben og Tama tomholder på. Gad skisme ikke det mas med lilletrommestativ. Købte det for ca 3 år siden. Og de nye Ludwig. 22,13,16. Stemplet i 65. Alt originalt og i endnu bedre stand end mit Fibes. :whiteflag:
 15. Niki, en SPD-S til at afvikle backtrack i mono? Hørt om en ipod ? Jeg har selv spillet meget med backtrack og prøvet 1000 løsninger. Det absolut eneste der (hidtil) har holdt 100% var Korg d888, der har den geniale funktion at de enkelte spor nemlig altid spyttes ud i 0db uafhængigt af fadernes placering. Mikkel, right on!! Men d888 er udgået. bad luck. Ellers simpelt setup der er klippestabilt, hurtigt osv. Du har ikke friheden til lige at snuppe et omkvæ' mere som ved Ableton løsningen. Jeg var blot træt af ledninger på scenen. Jeg ved TC er i gang med at udvikle en maskine netop til backtrackbrug. Det har de dog været længe. Ellers er den nye SPD-SX ret smart. Indbygget klik som du router til kun at spytte ud af phones udgangen. L + R ryger så bare til FOH. Sej maskine!
 16. Bunker lige ved torvet på Christianshavn. Koster 2600. Ledigt nu!
 17. Hej. Den sælges da et band er gået i opløsning. Tjejk evt denne løsning: Proel flightcase på jul med mixer i top. (nypr. 3000) DBx 1215 EQ (nypr 2300) Adam Hall strømplanke (nypr 700) adam hall 2U rackskuffe (nypr 850) Yamaha 2 kanals gate/komp (vintagesag) Yamaha mg166cx (nypr 3000) Køb hele moletjavsen for 5000,- kr. Det har stået i et øvelokakle i 2 måneder og står nu og samler støv. Det er en fandens tjekket og fed løsning. Især hvis det skal bruges til at tage med ud, hvor eksempelvis en båndeq ikke kan undgåes! hvad en kompressor er, er en længere forklaring. Søg evt på det. Kort sagt får den "tingene ud af pappet". En gate er ofte også fed at have live på eksempelvis stortrommen. Som navnet antyder er den "port" der åbner og lukker for lyden - stram bund!
 18. Jeg har sådan enn Yamaha du kan købe. med comp på de første 6 (eller 8?) kanaler. 1600 kr og det er din. Har altid siddet i rack i øveren. Står i Kbh.
 19. Mathias

  God Mad?

  Bestemt. Men nogle er det da lækkert at forkæle sig selv.
 20. Mathias

  God Mad?

  Dette er absolut ikke spam, men har fået muligheden for at give et tilbud videre du kan ikke sige nej til! MenuCard giver 30-50% rabat på over 125 restauranter i København, Aarhus og Odense og listen vokser hver dag. Normal koster et medlemsskab 299 kr., men nu har du mulighed for at få et års medlemsskab gratis. Jeg bruger selv kortet med stor fornøjelse, og synes du skal kigge ind på nedenstående link og bruge 30 sekunder på at bestille et til dig selv. Naturligvis 100% gratis og uden skjulte budskaber. http://menucard.dk/mathias Og se MenuCards introduktionsvideo: Rigtig god jul. VH Mathias