Mathias B

Member
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mathias B last won the day on March 26 2017

Mathias B had the most liked content!

Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Mathias B

 • Birthday 12/06/1995

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Frederiksberg
 • Interesser
  Musik og musik... Og så selvfølgelig musik

For- og efternavn

 • Fornavn
  Mathias
 • Efternavn
  Bøgild
 1. Den dræber jo bare trommen fuldstændig. Jeg ville bare smide en gulvklud på skindet i stedet. Omtrendt samme lyd.
 2. Den dræber jo bare trommen fuldstændig. Jeg ville bare smide en gulvklud på skindet i stedet. Omtrendt samme lyd.
 3. Tænk, jeg synes jeg så den til omkring 3000-3500 for ny i et TAMA magasin for et år siden. Jeg kan dog tage fejl...
 4. Super dejlig lilletromme. Min egen er både birk og bubinga, og den lyder lækkert, stemt dybt såvel som højt med en god seiding i bunden. Købte min egen med påsatte pressede reifer til 1000 kr brugt for et par år siden vil jeg tro... Det var også møg billigt. Så altimellem 1500,- og 2000,- vil jeg skyde på...
 5. Ja, TD-30 er et super fedt modul. Om du skal købe TD-30k eller kv er ikke noget jeg kan svare på. Personligt ville jeg aldrig nogensinde nogensinde smide 20.000 kr ekstra bare for at se bedre ud på scenen. Det gælder om hvor godt du spiller - svaret er det samme lige meget hvor god du er: Spiller man super ringe, vil det stadig komme til udtryk selvom man har et trommesæt til 50.000. Spiller man super godt er det komplet ligegyldigt, hvordan dit sæt ser ud. - Hvis det derimod er fordi du vil have flere og bedre pads, kan jeg godt forstå hvorfor du vil have "den store model". Hvis det udelukkende er for kosmetikkens skyld forstår jeg det ikke...
 6. Købte for et par uger siden nogle par Wincent 5a, som jeg egentlig er ret tilfredse med at spille med. Ellers må jeg også tilslutte mig Vater-holdet.
 7. Vidste ikke Apple lavede Hi-hats
 8. Ikke hvis man vil spille GTA V - Det er ikke annonceret til PC endnu.
 9. I Windows 7 er der i hvertfald et program der hedder "Klippeværktøj", søg på den i startmenuen og se om den er der. Så kan man markere et område på skærmen og gemme det som en billedefil.
 10. Trist, trist. Jeres fantasi og design er nok noget af det fedeste når det kommer til trommer - Godt jeg nåede at få et dejligt sæt fra jer. Held og lykke derude, men håber I kommer tilbage.
 11. Kører Chrome og har kørt det i nogle år nu. Er ved at være inkarneret google-fan, og at Chrome samarbejder med både google, youtube og min telefon er ret fedt. Men tilslutter mig til, at den godt kan sluge en god mængde RAM, især når man har mange faner åbne ad gangen. Har dog også FireFox liggende på skrivebordet i nødstilfælde. Explorer er røget i papirkurven...
 12. Fedt må man sige, det er! Og kanonlækkert setup også. Er vist ikke helt bekendt med effekten på stortrommen... Hvordan laves sådan en?
 13. Jeg kører selv med DW5002 turbo modellen. Den kører super smootg og føles god og solid. Muligvis kører demondrive pedalen bedre, men den koster også et par kroner mere. Hvis jeg kunne vælge, ville jeg nok spille med demon drive, men har ikke pengene, desværre kan i hvert fald anbefale DW5002.