Thimm

Member
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Thimm

 1. Trommen er færdig limet (for længe siden) og er nu sendt til afdrejning. Kom i tanke om min svoger kunne gøre det, så det er sat i værk. Så håber at få den hjem, til julehygge og fin pudsning.. Har ladet mig fortælle at jeg skal lade den stå, så træet kan ilte, da det så vil få en mere ensartig farve i træet. Er det en skrøne eller er den god nok??
 2. Thimm

  Katten I Sækken

  Nu har jeg fået det skilt lidt ad. Kedlerne er da runde og pæne. Og så sidder er indvendig dæmper.. Prøver at friske det lidt op, så ser vi hvad de kommer til at lyde af, om det bliver pap 😂 Coatingen et meget falmet og flækket mange steder så det er pillet af. Så nu bliver de gjort rene og så kan de få en gang lak..
 3. Thimm

  Katten I Sækken

  Virker noget bedre end det peace som vi fandt på lossepladsen 😜
 4. Thimm

  Katten I Sækken

  De hedder condor, nogle der har nogen ide om hvad det er?
 5. Thimm

  Katten I Sækken

  Det står hos min søster, men så snart det kommet hjem skal jeg nok lige tage lidt pics.
 6. Thimm

  Katten I Sækken

  De sagde den havde købt det for 2000.- brugt for et par år siden, af en trommelærer her i det nordjyske.. Linko kender jeg ikke, med det lyder til at være noget billig skrammel.. 😂
 7. Thimm

  Katten I Sækken

  Har købt dette sæt da det var billigt, og ja ?? Det er vel ikke en argument for af købe, men jeg tænkte til den pris. Så kan den bette i huset også få trommesæt som far og storebror. Men er der nogle det kan se hvad det kunne være??
 8. Nogle der ved om dette er værd at smide penge efter?? http://www.ebay.co.uk/itm/250-Full-Snare-Drum-Hardware-custom-14-DIE-CAST-HOOP-20-1-Lug-cymbal-dw-tube-/171547683701?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item27f109eb75
 9. Så er der limet ???? Så nu til der hårde arbejde ????
 10. Okay så... Sad og nørdede lidt her på siden og faldt over Jeppes mahogniprojekt og tænkte, det der ser da ikke så svært ud. Har i noget tid gået og drømt om en gammel tama superstar 14x8 rosewood snare, men har været for nærig så på baggrund af jeppes tråd gik jeg igang, men blev meget hurtigere klogere. Har undersøgt ved div firmaer der laver bla træterrasser om de have noget rosewood og var også omkring bubinga, men kunne ikke rigtig finde frem til ideen. Så fandt jeg en palle på mit arbejde men nogle brædder der passede i farven til det jeg havde forestillet mig, snakkede med min formand om det, og det var noget affaldstræ de havde haft til at stå længe som de ikke kunne bruge pga det var for hårdt og tunge at arbejde i (til bord/bænke sæt). Jeg spurgte lidt ind til det, men har vidste ikke noget om hvad det var for en træsort. Men jeg kunne bare tage noget af det og prøve mit projekt af. Mit første forsøg blev ikke så godt, lavede den med 36 stave. Men begik den fejl at jeg ikke høvlede dem i samme tykkelse, så da de blev spændt op til limning skred nogle af stavene og den blev ikke tæt nok. Så dette er så min 2. Version, og der har jeg kræset lidt mere om det, de er nu lavet med 0.02 mm nøjagtighed, hvilket nok var mere held end forstand. Tilbage til træet, har snakket med flere både tømmere og snedkere omkring det og ingen kan give et nøjagtigt svar på det, en har sagt bubinga en anden sagde afrikansk jerntræ, men jerntræ er det ikke. Det lugter lidt af lakrids når man saver i det. Det lyder hen imod jern når man banker på det, har en rigtig god lyd/klang. Mht billeder skal jeg nok holde jer opdateret..
 11. Så er projektet kommet igang. Har lige et spørgsmål. Kam jeg med nogen fordel bruge pu-lim eller er det tilstrækkelig med alm hvid trælim.
 12. Mærkeligt spørgsmål nu hvor jeg tænker over det, men kunne være der er nogle som har nogle gode tips til hvad man evt. Kan spise inden et job, for ikke at stå op de sidste 3-4 nummere fordi man er ved at pisse i bukserne. Vi spille nogle lange sæt.
 13. Størrelserne skulle helst være omkring 10 12 14 16 22
 14. Det er på dba til 5k med Gibraltar rack.. Altså yamaha sættet
 15. Det er et YSC fra '99 ved ikke så meget mere om det endnu. Vil ikke gøre for meget ved det før jeg er sikker på om det er det jeg helt 100 vil. Er nogenlunde tilfreds med mit hyperdrive, nu jeg har lært at styre de "kagedåse" tammer. Men syntes jeg mangler lidt dybde på 10 og 12 erne.
 16. Står med tanken og at prøve noget andet.. Og kan godt li yamaha lyden hvis man kan kalde det sådan.. Men står jeg bedre med er stage custom end med mit tama sæt..? Eller vil det være et skridt tilbage 😜
 17. Thimm

  Starcast Ophæng

  Hvilke rims brugte du? Kan se der er nogle dixon ved thomann men de koster det samme som Gibraltar og de er begge uden rosetter. Hvad vil i anbefale?
 18. Thimm

  Starcast Ophæng

  Men er det muligt evt. At bruge fx. Pearl ISS Tom holdere. Og spændes de omkring den org reife. http://www.thomann.de/dk/pearl_iss1216_iss_tom_halte_system.htm
 19. Thimm

  Starcast Ophæng

  Tak for svaret Jon. De skal monteres på rack, de kommer til at sidder 99% ens hver gang. Har problemet "mest med" 14, ligesom benene er for korte så kan ikke helt 100 få den til at stå behageligt. Så prøver måske med den først og ser om det er løsningen. Thimm
 20. Godaften TS.. Er der nogle der har erfaring med at lave sine gulvtam om til racktam. Tænker at montere starcast ophæng på min 14 og 16. Men kan de holde til presset på den øverste reife..
 21. Så sætter jeg igang med det samme.. tråd kommer senere..
 22. Er der i teorien nogen grænse for str på enheden til kicksubben, selvfølgelig inden for rimelighedens grænser. Tænker om man kan bruge feks en 10" enhed, eller den bliver måske for svær at "skubbe" liv i. Har selv gået med ideen og har både en 10" og en 12" kina kedel til at fylde i rodet. Og har en gammel sub fra mine helt unge dage som " Johnny - Brian "
 23. Tak for svarene. Prøvet at sætte dem til salg, så ser vi hvad der sker..
 24. Vil have skiftet mine bækkener ud, men er de til at sælge, og hvad kan de koste.? Istanbul Art20 14" hh 16" cr 20" ri Anatolian diamond trinity 18" cr Istanbul ca. 1 år gamle fine som nye Anatolien ca. 3 mån. Næsten ikke brugt.
 25. Thimm

  Frontskind

  Så kom det endelig på..