Hippie Hansen

Member
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Profilinformation

 • Bopæl
  Rynkeby

For- og efternavn

 • Fornavn
  Andreas
 • Efternavn
  Hansen

Hippie Hansen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Hej. Efter en længere pause, er jeg så småt startet op bag trommerne igen, og har købt et brugt PDP-sæt, hvor der fulgte diverse bækkener med. De falder desværre ikke i min smag, så måske nogle har et bud på hvad de er er værd, hver især, når jeg skal prøve at komme af med dem på DBA. :-) Det drejer sig om: Turkish classic 20" light ride Turkish classic 16" paper thin crash Turkish Millenium 14" hihat Stagg SH 14" hihat Der er nogle aftryk af fedtfingre på bagsiden af Turkish bækkenerne, og klisterrester efter et stykke gaffa. Men ikke på hihatten fra Stagg.
 2. Tak! Lige noget i den stil jeg savnede, sammen med Thomanns små lydfiler til deres bækkener. Desværre har ingen af dem, mine egne online..
 3. Er der egentligt nogle der kender er godt sted på nettet med små lydfiler af hvordan de forskellige mærker og modeller lyder? Har til tider en idé om en bestemt lyd jeg godt kunne tænke mig, sammen med nogle af de bækkener jeg har. Så kunne det være nemt at sidde hjemmefra og kunne sammenligne inden man køre land og rige rundt for en lyd man ikke rigtig kan forklare.
 4. Ud over at finde den rette type bækken til en bestemt type musik, hvordan bedømmer I så om det har den sound I ønsker? Personligt synes jeg godt det kan være svært at stå f.eks. i en butik og kigge på bækner og bedømme om det ville passe til de kedler jeg har stående i øveren... Og gider heller slæbe sættet med, når jeg skal ud og kigge brugt. Er det bare et spørgsmål om at prøve lykken til man rammer plet, og så huske at sælge ud af dem der ikke passede alligevel?
 5. Jeg mener ikke vi er medlem hos DMFF, og tror næppe vi kan satse på udlandet, da vi spiller musik på dansk. Men måske vi bare skal prøve at søge lidt bredere end de fonde der er rundt omkring.
 6. Som en del af vores bands ønske om at kunne gå et skridt op af kvalitetsstigen, til næste demo indspilning har jeg brugt noget tid på at finde fonde og puljer som kunne hjælpe os med at betale lidt af gildet. Men synes godt nok man render panden mod muren mange gange, i form af de ikke støtter musikalske udgivelser. Umiddelbart er det kun KODA og DAF jeg har fundet og prøvet at søge - dog uden held. Nogle gode råd til hvor vi skal prøve næste gang (ud over de andre to en gang til)? Måske der er andre der har stået i samme situation.
 7. Nu er jeg af de få der er tilbage, som til have knapper på min telefon. Så det der med apps kan jeg næppe bruge. Jeg synes egentligt problemet er det samme uanset hvor meget jeg skruer ned for metronomen, men måske jeg skal prøve af finde nogle andre hovedtelefoner og prøve med, inden jeg køber alt for meget andet.
 8. Hey. Jeg søger en metronom som kan bruges med den hovedtelefonudgang der ofte findes på de elektroniske modeller. Har prøvet et par forskellige modeller i prisgruppen ca. 150-500 kroner, men synes ikke rigtig jeg har fundet noget brugbart endnu. Det er som om klick-lyden bliver lavet til en skrattende udgave af lyden. Nu er jeg faldet over det lille vidunder Boss TU-88 som umiddelbart får mange rosende ord i 4-sounds produktbeskrivelse - der mangler bare lidt info om den er god til det jeg søger. Så er der nogle der har den/har prøvet den til det jeg skal bruge den til? Umiddelbart er det for at få et click, i et par hovedtelefoner, der kan overdøve trommerne, når jeg øver - men også til at kunne bruge i bandsammenhæng en gang i mellem for at få lidt øvelse i at spille med både band og click.