Rasmus98

Member
 • Posts

  99
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Kærvej 8 7752 Snedsted

For- og efternavn

 • Fornavn
  Rasmus
 • Efternavn
  Larsen
 1. Jep, og jeg er i fuld gang med at prøve det hele! Jeg har i mellemtiden fået skaffet et ryglæn, og jeg synes generelt det giver mere komfort når jeg spiller. Desuden laver jeg mange af de øvelser jeg både har fået herinde og ved min fysioterapeut. Jeg synes også jeg fokuserer meget på ikke at løfte skuldrene op når jeg spiller, men jeg har gentagne gange fået at vide at jeg kommer til det. Så det er vel et spørgsmål om tilvænning og afslapning. Mange tak for svar!
 2. Jep, skal til undervisning dernede i næste uge, så kan jeg lige prøve at spørge. Mange tak!
 3. Har prøvet, synes ikke jeg kan finde den samme side..
 4. Mange tak! Linket vil ikke åbne, men jeg vil da prøve at se om jeg kan få fat på Christine Gammelby så
 5. Min stol er med hydraulik i stedet for gevind, så den rokker sig ikke ud af stedet, så jeg tror ikke det er problemet. God idé med at få en der har forstand på det til at kigge mens jeg spiller.. Så skal jeg bare have fundet sådan en Rigtig fin video, og du har muligvis ret, der er helt klart nogle ting jeg skal have prøvet i morgen! Mange tak!
 6. Hmm.. Det må jeg lige prøve.. Det er nok en af de steder det er gået galt så
 7. Og forresten: En rimelig stor del af min øvning foregår på øveplade. Jeg har ofte tænkt på hvilken højde den skal være i. Det jeg plejer at gøre, er at sætte den i samme højde som jeg sidder. Min påstand er så, at det er i den position jeg spænder mindst, da jeg ikke skal bruge kræfter på at holde mine arme oppe, men jeg ved ikke om det er helt ved siden af?
 8. Det er også lidt det med afslapning jeg er ved at prøve på når jeg øver nu. Men ja, det er utroligt svært at vænne sig af med noget man har gjort så længe, men jeg tror bestemt at det er tiden værd! Du har ret i at jeg sidder højt og spiller. Det er noget jeg selv har valgt, pga. hængetammerne, da jeg ikke vil have problemer med at skulle nå dem der sidder over stortrommen.. Lilletrommen er tilsvarende også sat højere op, så jeg ikke sidder med min venstre hånd for lavt, så umiddelbart synes jeg ikke mit setup skaber nogle ergonomiske problemer, og der er ikke noget jeg skal række ud efter for at kunne nå det.
 9. Hmm, så passer det nok meget godt. Jeg spiller med hælen oppe, så hi hat'en skal nok stå lidt tættere på mig, men jeg vil lige tjekke det efter.
 10. Hov, havde helt overset dit svar... Super god øvelse, den vil jeg begynde at bruge! Mange tak
 11. View My Video Og her en video af at jeg spiller
 12. Her er et billede af mit setup fra stolens vinkel, og jeg kan godt se, at i nok har ret mht. at min hi hat pedal og stortromme pedal står lidt forskelligt, så det vil jeg lige prøve at rette op på.
 13. Hej, og tak for svar! I starten af min træning var jeg meget fokuseret, og læste en helt masse artikler, hvilket gør at en typisk træningsdag indebærer en brystøvelse, og 4 rygøvelser, så dette burde ikke være problemet, og min fysioterapeut siger også, at jeg har en fin holdning.. Men jeg vil helt sikkert tænke over det. Min læge sagde, at jeg havde en lille skævhed, men at det burde kunne rettes op.
 14. Som sagt har jeg i forvejen en Tama 1st Chair, som jeg er utroligt glad for. Tror også jeg vil investere i ryglæn til den. Så vidt jeg ved, spiller jeg med fødderne i samme position, og med samme afstand. Jeg vil som skrevet tage nogle billeder og måske en video i morgen, hvor i kan se hvordan jeg sidder og spiller, og måske også et par billeder af selve setup'et fra stolens side, mht. pedal placering osv. Super idé med den bog, den vil jeg prøve at undersøge, og nok også en god idé at holde pauser i øvningen!
 15. Umiddelbart trækker jeg vejret normalt når jeg spiller, men det med at trække skuldrene op til ørerne, har jeg også en tendens til, hvilket jeg også prøver at fokusere meget på at lade være med.. Jeg har også fået mange øvelser af min fysioterapeut, og det har hjulpet en del, men det er efterhånden et tilbagevendende problem, og jeg tror som udgangspunkt det har med min holdning at gøre..