Andreas Pedersen

Member
 • Posts

  603
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Andreas Pedersen

 1. Spiller pt. kun i partyband, så det ser således ud: Paiste 14" Signature sound-edge hihat Paiste 17" 2002 crash Paiste 18" 2002 crash Paiste 602 20" ride Invader 16" med tre nitter stacket med paiste 14" hihat med filt imellem (husker ikke lige serien)
 2. Ved I hvem, der er trommeslageren på Rock Or Bust World Touren? :O EDIT: Det lader til det er Chris Slade xD
 3. I kan da lige få vores nye single. https://www.youtube.com/watch?v=sRpZ9-3df3M
 4. Jeg følger også med her. Jeg vil også gerne eksperimentere lidt med bækkener med nitter i. Uden at stjæle tråden, kunne det være fedt at høre, hvordan man får det bedste resultat, når man bore huller i bækkenet og hvor store hullerne skal være. Håber det er okay for trådstarter.
 5. De er godt nok blevet store på kort tid. Så dem på Roskilde 11' - og ja, de kan bestemt anbefales. Synes dog ikke deres nyeste album er helt så fedt, som de to første.
 6. SANDT! Jeg spiller dog stadig med et "højre-hånds"-setup!
 7. Fed historie! Har selv haft den samme tanke om mig selv. Jeg skulle være stand-in trommeslager til et gig for et band med nogle af mine kammerater. Jeg skulle lære 5 sange på 2 dage, og var ret skeptisk om det kunne lade sig gøre. Efter én øver med dem følte jeg det nok skulle gå. Gigget jeg skulle spille til, var til Allborg Musikfestival, så udover at få en genial tur til Aalborg, fik jeg også spillet et gig, der gik pisse fedt. Det handler bare om at klø på, så længe man har modet!
 8. Jeg øver i min forsangerens nye studie i Rødovre, ikke særlig langt fra centrum. Lige en 25minutters kørsel i bil fra hvor jeg bor, så er jeg der... Samtidig et par andre bands, som vi kender personligt, så det er bare derud af
 9. Ind: Paiste 14! Signature Sound-edge hi-hat Paiste 17" 2002 Crash Tama Speed Cobra dobbeltpedal Santana 14" lilletromme Santana 16x16" gulvtom Wuhan 20" china Og så har jeg samlet en tromme jeg havde liggende Ud: Intet så vidt jeg husker...
 10. Godt nytår! Det har sgu været et godt trommeår for mig. Masse fedt nyt gear!
 11. Det ser sgu godt ud. Er foliet lagt udover den gamle coating eller er coatingen fjernet fra trommen?
 12. Fedt! Tak for jeres svar! Det tror jeg vil gøre så!
 13. Heey ts'er Jeg har lige modtaget en 16" gulvtom med coating (wrap) helt gratis (tak til Mikkels). Jeg er igang med at lave et sæt med nogle gamle trommer, som er også coated, bare i sort. Den gulvtom jeg har fået er i en grå farve. Her kommer mit spørgsmål: Kan det lade sig gøre at købe en spraydåse og spray direkte på coatingen? Vil resultatet blive godt og holdbart? Eller skal jeg skifte hele coatingen? Mvh. Andreas
 14. Jeg har kun haft ét stort problem med Post Danmark, som de heldigvis løste. Jeg købte et bækken herinde engang, og det blev sendt via post danmark. Jeg fik et track and trace nummer, men nummeret fandtes ikke. Desværre var pakken forsvundet. Men heldigvis var sælgeren, herinde fra ts, rigtig venlig og hjælpsom, og sørgede for at post danmark erstattede pakken, så jeg kunne købe et bækken magen til. bare helt nyt. Post dk KAN yde god service.
 15. Hahhhaha! Nu hvor du siger det, kan jeg godt se ligheden.
 16. Jeg så Chris minh doky & the nomads onsdag aften i viften. Det var guddommeligt !
 17. Haha...! Min mor og far blev også kontaktet lignende, da de satte en campingvogn tilsalg på DBA. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det er ren fusk. Både grammatikken og måden de ville forhandle på, er helt væk!
 18. Ignition er udelukket. Der er et kendt punk band, der hedder det. "Beauty and the Beer" - there you go.
 19. 30.10.12 Accept (D) Amager Bio, København (rock/metal) 06.11.12 Pentagram (US) Loppen, København (old school doom metal) 12.12 Kreator (D), Morbid Angel (US), Nile (US), Fueled By Fire (US) Amager Bio, København (thrash og død) 15.02.13 Cannibal Corpse (US), Devildriver (US), The Black Dahlia Murder (US), Winds Of Plague (US) Amager Bio, København (legendarisk død med lorte support)
 20. Det ser sgu ud til det det bliver et sløvt år for de danske trommeslagere.. Er der virkelig ikke flere? :O
 21. Halløj metalhoveder Nu husker jeg, at der næsten hvert år liiiige kommer en wacken tråd herop på ts. Og jeg synes bestemt ikke vi skal snydes for det i år. Billetterne var der temmelig vild kamp om til dette års, såååå.. Hvor mange nåede at skaffe en billet? Jeg var der første gang sidste år, og det var intet mindre end fantastisk. Nu drager jeg afsted igen, dog med bussen! SES DERNEDE!