Drummer1998

Member
 • Posts

  99
 • Joined

 • Last visited

Reputation

6 Neutral

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Holbæk

For- og efternavn

 • Fornavn
  Jonathan
 • Efternavn
  Larsen
 1. Hej. Først vil jeg fortælle lidt om min baggrund, herefter kommer mit spørgsmål. Jeg har spillet trommer siden jeg var 12, og er 17 den dag i dag. Jeg har altid set trommer som en sidebeskæftigelse, og har fokuseret hårdt på min skole og nogle andre sideinteresser jeg har haft gennem årene. Det er derfor ikke blevet til så meget øvning, omkring en time om ugen i snit vil jeg tro. Jeg har nu fået øjnene op for hvad jeg vil. Jeg vil gerne spille trommer professionelt, men er i tvivl om hvad det kræver? Jeg er meget fascineret af musikeres livsstil, og elsker at spille musik. Hvad kræver det af øvning og niveau at være professionel, og er konservatoriet vejen frem, eller hvad gør man?
 2. Det er denne mixer: http://www.thomann.de/dk/yamaha_stagepas_400i.htm
 3. Der er plads til guitaren i vores mixer, problemet er at vi ikke vil have guitaren til at spille over vores højtalere. Kan man tilslutte en ledning fra guitarforstærkeren i mixeren, skrue helt ned for guitarens kanal, og stadig få lyden fra guitaren over i hovedtelefonforstærkeren?
 4. Jeg skal bruge et monitorsystem til mit band. Vi har in-ears, så det er kun selve 'mixeren' vi skal bruge. Vi har en mixer med monitorudgang, og udover de instrumenter vi har i den mixer, har vi også en guitarforstærker vi skal have i vores monitors. Vi har kigget på denne: http://www.thomann.de/dk/samson_sphone.htm, men der er vel kun en indgang, så der kun er til mixeren og ikke indgang til guitarforstærkeren? Hvad skal vi have fat I ?
 5. I øjeblikket spiller vi med studiehøjtalere, og en billig mixer og det fungerer ok. Vi spiller ofte hård rock (bring me the horizon f.eks.).
 6. Har du nogle forslag til alternativer på thomann eller dba?? Jeg ved ikke helt hvad jeg skal kigge efter
 7. Det ser meget interessant ud, og jeg gerne vil købe nyt pga. garanti, service, osv. Hvad siger I andre til det?
 8. Da der ikke var nogen respons på lydmaskinen.dk vil jeg lige høre en sidste gang om der ikke er nogle der kan se om der er noget interresant på dba, eller forklare mig hvad jeg skal kigge efter?
 9. Tak for svaret, jeg tager ud og lytter til det, og kigger lidt videre
 10. Er dette noget? http://www.dba.dk/pa-musik-anlaeg-thornton-4/id-1016981653/ Det er rimelig tæt på Holbæk, og jeg synes det ser fornuftigt ud. Er det godt, og hvis nej, kan I så finde nogle bedre forslag? Vi er ikke så erfarne på dette område, så vi ved ikke hvad vi skal kigge efter
 11. Hej, mit band skal bruge en mixer og et pa-anlæg til at øve, og senere hen spille små jobs med. Vi vil gerne købe brugt, da vi ved man får meget mere for pengene, men da vi ikke er de helt store genier på dette område vil vi gerne have hjælp til at finde gode muligheder på dba eller her inde på ts. Det skal helst være i en radius på 50-100 km. af Holbæk. Vores budget ligger på 3000-4000 kr, og mixeren og pa-anlægget skal bruges til vokal og muligvis keyboard. Hilsen Jonathan.
 12. Det ser rigtig godt ud, men det ser desværre ud til det næsten allerede er solgt i kommentarerne. Jeg prøver at snakke med de andre, og jeg skriver igen hvis vi ikke får det. Indtil videre - tusind tak for hjælpen
 13. Dejligt, jeg tror det er den vi vælger. Vil du ikke være sød at gøre en sidste tjeneste og se om du kan finde noget på DBA?
 14. Hvad med denne: http://www.thomann.de/dk/behringer_xenyx_1202_fx.htm Den har 4 indgange og ser også ud til at have effekter, herunder kan man vel bare finde en med en fed rumklang