Drummer1998

Member
 • Posts

  99
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Drummer1998

 1. Hej. Først vil jeg fortælle lidt om min baggrund, herefter kommer mit spørgsmål. Jeg har spillet trommer siden jeg var 12, og er 17 den dag i dag. Jeg har altid set trommer som en sidebeskæftigelse, og har fokuseret hårdt på min skole og nogle andre sideinteresser jeg har haft gennem årene. Det er derfor ikke blevet til så meget øvning, omkring en time om ugen i snit vil jeg tro. Jeg har nu fået øjnene op for hvad jeg vil. Jeg vil gerne spille trommer professionelt, men er i tvivl om hvad det kræver? Jeg er meget fascineret af musikeres livsstil, og elsker at spille musik. Hvad kræver det af øvning og niveau at være professionel, og er konservatoriet vejen frem, eller hvad gør man?
 2. Det er denne mixer: http://www.thomann.de/dk/yamaha_stagepas_400i.htm
 3. Der er plads til guitaren i vores mixer, problemet er at vi ikke vil have guitaren til at spille over vores højtalere. Kan man tilslutte en ledning fra guitarforstærkeren i mixeren, skrue helt ned for guitarens kanal, og stadig få lyden fra guitaren over i hovedtelefonforstærkeren?
 4. Jeg skal bruge et monitorsystem til mit band. Vi har in-ears, så det er kun selve 'mixeren' vi skal bruge. Vi har en mixer med monitorudgang, og udover de instrumenter vi har i den mixer, har vi også en guitarforstærker vi skal have i vores monitors. Vi har kigget på denne: http://www.thomann.de/dk/samson_sphone.htm, men der er vel kun en indgang, så der kun er til mixeren og ikke indgang til guitarforstærkeren? Hvad skal vi have fat I ?
 5. I øjeblikket spiller vi med studiehøjtalere, og en billig mixer og det fungerer ok. Vi spiller ofte hård rock (bring me the horizon f.eks.).
 6. Har du nogle forslag til alternativer på thomann eller dba?? Jeg ved ikke helt hvad jeg skal kigge efter
 7. Det ser meget interessant ud, og jeg gerne vil købe nyt pga. garanti, service, osv. Hvad siger I andre til det?
 8. Da der ikke var nogen respons på lydmaskinen.dk vil jeg lige høre en sidste gang om der ikke er nogle der kan se om der er noget interresant på dba, eller forklare mig hvad jeg skal kigge efter?
 9. Tak for svaret, jeg tager ud og lytter til det, og kigger lidt videre
 10. Er dette noget? http://www.dba.dk/pa-musik-anlaeg-thornton-4/id-1016981653/ Det er rimelig tæt på Holbæk, og jeg synes det ser fornuftigt ud. Er det godt, og hvis nej, kan I så finde nogle bedre forslag? Vi er ikke så erfarne på dette område, så vi ved ikke hvad vi skal kigge efter
 11. Hej, mit band skal bruge en mixer og et pa-anlæg til at øve, og senere hen spille små jobs med. Vi vil gerne købe brugt, da vi ved man får meget mere for pengene, men da vi ikke er de helt store genier på dette område vil vi gerne have hjælp til at finde gode muligheder på dba eller her inde på ts. Det skal helst være i en radius på 50-100 km. af Holbæk. Vores budget ligger på 3000-4000 kr, og mixeren og pa-anlægget skal bruges til vokal og muligvis keyboard. Hilsen Jonathan.
 12. Det ser rigtig godt ud, men det ser desværre ud til det næsten allerede er solgt i kommentarerne. Jeg prøver at snakke med de andre, og jeg skriver igen hvis vi ikke får det. Indtil videre - tusind tak for hjælpen
 13. Dejligt, jeg tror det er den vi vælger. Vil du ikke være sød at gøre en sidste tjeneste og se om du kan finde noget på DBA?
 14. Hvad med denne: http://www.thomann.de/dk/behringer_xenyx_1202_fx.htm Den har 4 indgange og ser også ud til at have effekter, herunder kan man vel bare finde en med en fed rumklang
 15. Ok. Så tror jeg desværre ikke jeg kan finde noget på DBA, jeg har kigget det hele igennem og kan ikke lige finde noget. Vil du eller andre ikke være rigtig søde og prøve at se om i kan finde noget i 50 km. radius af 4300 Holbæk? Ps. Du må meget undskylde jeg har skrevet roskilde, det er ændret med det samme, jeg havde overset det
 16. Ok. Hvad så med disse: http://www.dba.dk/hoejtalere-yamaha-ys-212e/id-1006054162/ De sælges i min by og jeg synes de ser ok ud. Men jeg kan vel ikke købe to forskellige højtalere når de skal i left/right output. Så skal de vel være helt ens for at lyden bliver ordentlig, og det bliver det vel i hvis der er to forskellige højtalere i left/right. Jeg har ikke kunne finde andre der ser ud til at være noget værd, jeg har søgt i en radius af 50 km fra Holbæk, du må meget gerne prøve det samme, det ville være en kæmpe tjeneste. En anden ting, hvis man skal have en mixer fra Thomann med rumklang, hvad koster den så hvis den skal have minimum 2 indgange ligesom den anden?
 17. Tak for svarene. Vi har desværre ikke pengene til at gå over de 3000 kr, og jeg synes brugtmarkedet er en jungle, både fordi jeg ikke ved så meget om det, og fordi der skal tages højde for jeg ikke kan gøre det halve af Danmark igennem for at hente det (jeg bor ved Holbæk). Sangeren i mit band køber selv mikrofon og stativ, indtil videre har vi ikke brug for trommemikrofoner og så videre, da vi øver i et lille rum på 30-40 kvadratmeter. Vi skal foreløbig ikke spille jobs fra start af, og hvis vi skal er det formentlig små forsamlinger på omkring 20-30 mennesker. Jeg kan godt se at man ville kunne spare en masse ved at købe kvalitetsudstyr fra starten af, men eftersom vi ikke har så mange penge kan vi ikke bruge mere end vores budget på omkring 3000 kr tillader. Vi starter bandet med trommer, bas med basforstærker, en sanger og en der spiller keyboard. Vi skal nok bruge et år på at tilpasse os da en i bandet er nybegynder, og vi tre andre finder sammen for at spille den musikgenre vi gerne vil spille. Hvad mener du med at der ikke er indbygget rumklang, er det ikke den knap der hedder FX? Jeg undrer mig over at man ikke kan sætte rumklang på når lydeksemplet på thomann der hedder Vocals EQ, har massere af rumklang?
 18. Hej Erik. Tusind tak for svaret. Jeg er ked af at høre at højtalerne ikke er så gode som jeg havde forventet, dog vidste jeg selvfølgelig godt at man får hvad man betaler for, jeg havde dog regnet med at højtalerne ville fungere til små spillejobs, f.eks på gågaden i min by eller til en fødselsdag eller lign. Du siger at keyboardets nederste oktaver ikke vil fungere optimalt, jeg har ikke så meget forstand på frekvenser; hvad vil der ske med lyden i de nederste oktaver? Distorter lyden eller er den bare af mindre kvalitet? Jeg havde overvejet at lede efter noget på brugtmarkedet, jeg føler dog ikke jeg har nok forstand på højtalere til overhovedet at begynde at lede. Kan du eller andre hjælpe med at linke til nogle forslag ville det være utrolig dejligt! Ps. Er mixeren ok eller skal der også købes brugt eller investeres flere penge der?
 19. Hej, jeg skal til at øve med mit band hjemme hos mig selv, jeg har en udstue der er fint lydisoleret. Så hvad skal vi bruge, vi er 16 år, og selvom vi har spillet musik mange år er der ingen af os der ved det store om mixere og pa-anlæg. Vi har snakket om denne mixer: http://www.thomann.de/dk/behringer_xenyx_802.htm. Den skal bruges til en mikrofon og et keyboard. Derudover har vi kigget på disse højtalere: http://www.thomann.de/dk/the_box_pa110_a_bundle.htm De skal kunne forbindes til mixeren og skal kunne give en ok lyd på vokalerne og keyboardet samtidig. Det er aktive højtalere, er det nødvendigt eller kan vi nøjes med passive (jeg aner ikke hvad forskellen er) ? Til dette skal vi vel bruge to af de her kabler: http://www.thomann.de/dk/cordial_ccm_10_mp.htm Vi har ikke det største budget, men fordi vi er fire der deles om prisen er det ok, så hvad siger i, er det ok til at starte på for 4 16-årige, der skal spille noget fed musik og hygge sig / Jonathan Larsen.
 20. Den mikrofon han bruger har jeg fundet. Den er super fed, og den har fået rigtig gode anmeldelser. http://www.4sound.dk/shop/haandholdte-optagere/zoom/h2n-handy-recorder-bundle.html Er der nogle der har erfaringer om enten denne eller andre håndholdte recordere?
 21. Hej, jeg ved godt det er forhadt at snakke om Travis Barker i nogle trommekredse, men jeg gør det alligevel. Jeg synes det beat han laver i den video jeg linker til, er for fedt, og virkelig groovy. Er der nogle der kan give en hjælpende hånd så jeg kan lære det. Er der eventuelt nogle der kan uploade en video hvor de spiller rytmen langsommere end i klippet? Rytmen starter ved 2:33
 22. Ok. Jeg faldt lige over denne video hvor en cool dude optager sine trommer med én zoom mikrofon. spol frem til 5:40 for at se et eksempel på hvordan det lyder med sådan en. Det ville være sindsygt hvis jeg få sådan en god lyd, mikrofonen koster kun omkring 1000 kr. Du har helt ret jeg kan købe en zoom, og så når jeg får råd og brug for at opgradere kan jeg bare bruge zoom mic'en som overhead og købe lydkort og supplerende mikrofoner
 23. Ok. Det vil jeg klart overveje. Jeg overvejer lige hurtigt, om jeg ikke også kunne købe to overheadmikrofoner og et lydkort som jeg måske kan finde billigt brugt. så jeg altid udvide senere ved at købe yderligere mikrofoner?
 24. Det er bare til indspilninger ''for sjov'' med bandet, og til at høre mig selv.