Simon A

Member
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

Profilinformation

 • Bopæl
  bandholm

For- og efternavn

 • Fornavn
  Simon
 • Efternavn
  Andersson

Recent Profile Visitors

1,575 profile views
 1. Ok. men den jeg har kan egentlig også stemmes langt op.. hvad gør dybden i trommen og hvad gør diameter? hvad med noget der hedder 12x5?
 2. tak for det. Lyder interessant drummer boy.. Har du tilfældigvis en lydfil på den? og hvornår er den fra?
 3. Hej. Jeg er på udkig efter en 2. snare.. Jeg har en fed 14x6.5, men vil gerne have mulighed for at variere lidt midt i sættet.. Jeg spiller meget forskelligt og vil gerne have en sprød lyd.. Jeg har ikke gjort det så meget i små størrelser, men gætter på noget 13x4? eller 12x4?.. Den må også gerne kunne stemmes lidt dybere.. så tænker at en piccolo bliver al for sys og uden bund.. Nogen forslag?
 4. Hejsa. Jeg vil gerne have anskaffetbmig en lille Mixer til at mixe min egen monitor.. hvad har af erfaringer f.eksmed at gøre det på en computer ell. Lignendew?
 5. ok.. tak for det.. :/
 6. hejsa.. Det er Cator.. specielt.. hvordan kan jeg få dem byttet.:? det er nogle jeg har købt brugt så jeg har ikke kvitteringerne..
 7. Hej Jeg har et problem.. Jeg har ikke plads til mine trommer hjemme.. Derfor har jeg fået lov at sætte dem op i en sal i nærheden og øve når den ikke skal bruges.. Når salen så skal bruges pakker jeg trommerne i kasser og sætter dem i et rum der er opvarmet.. Problemet er at nogle af lugs'ne mv ruster.,.. Nogen ideer??
 8. Hjælp til selvhjælp.. Det ligner faktisk der mangler noget filt. tak
 9. Hjælp til selvhjælp.. Det ligner faktisk der mangler noget filt. tak
 10. Hej jeg har et pearl HH stativ.. Jeg har bare det problem at når jeg slipper med foden ryger hatten op og siger "kling".. Det ku virke som om at der mangler noget affjedring ? Syntes ikke jeg havde det problem med mit sidste stativ.. nogen gode råd?
 11. Ok.. Tak og svarene.. Det hjalp mig lidt på vej..
 12. Hej.. Jeg rer løbet ind i et problem.. Jeg har ikke den store erfaring med at stemme trommer.. Men når jeg slår på min 8" og 10" tam synger seidingen med.. Jeg har også prøvet at stemme den til at ligge lige mellem de to tammer men der går ikke ret lang tid før det er tilbage igen.. hva gør jeg?
 13. i det tilfælde her tror jeg at der er 10 grader til daglig og når vi spiller bliver det varmet op til 20 eller 25.. er det for store svingninger hvis man undlader brandeovnen... det vil stadig stå ved siden af radiatoren..
 14. Hej.. Tænker på at lave mig en plexiglas skærm af 3 stykker som så kan stå lidt foran og lidt ned af siderne på mit sæt. Så vil jeg have noget lydabsoberende bag mig.. Formålet er at dæmpe lyden ude i rummet når vi spiller live.. Nogle gode erfaringer eller forslag?