Simon A

Member
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Simon A

 1. Ok. men den jeg har kan egentlig også stemmes langt op.. hvad gør dybden i trommen og hvad gør diameter? hvad med noget der hedder 12x5?
 2. tak for det. Lyder interessant drummer boy.. Har du tilfældigvis en lydfil på den? og hvornår er den fra?
 3. Hej. Jeg er på udkig efter en 2. snare.. Jeg har en fed 14x6.5, men vil gerne have mulighed for at variere lidt midt i sættet.. Jeg spiller meget forskelligt og vil gerne have en sprød lyd.. Jeg har ikke gjort det så meget i små størrelser, men gætter på noget 13x4? eller 12x4?.. Den må også gerne kunne stemmes lidt dybere.. så tænker at en piccolo bliver al for sys og uden bund.. Nogen forslag?
 4. Hejsa. Jeg vil gerne have anskaffetbmig en lille Mixer til at mixe min egen monitor.. hvad har af erfaringer f.eksmed at gøre det på en computer ell. Lignendew?
 5. ok.. tak for det.. :/
 6. hejsa.. Det er Cator.. specielt.. hvordan kan jeg få dem byttet.:? det er nogle jeg har købt brugt så jeg har ikke kvitteringerne..
 7. Hej Jeg har et problem.. Jeg har ikke plads til mine trommer hjemme.. Derfor har jeg fået lov at sætte dem op i en sal i nærheden og øve når den ikke skal bruges.. Når salen så skal bruges pakker jeg trommerne i kasser og sætter dem i et rum der er opvarmet.. Problemet er at nogle af lugs'ne mv ruster.,.. Nogen ideer??
 8. Hjælp til selvhjælp.. Det ligner faktisk der mangler noget filt. tak
 9. Hjælp til selvhjælp.. Det ligner faktisk der mangler noget filt. tak
 10. Hej jeg har et pearl HH stativ.. Jeg har bare det problem at når jeg slipper med foden ryger hatten op og siger "kling".. Det ku virke som om at der mangler noget affjedring ? Syntes ikke jeg havde det problem med mit sidste stativ.. nogen gode råd?
 11. Ok.. Tak og svarene.. Det hjalp mig lidt på vej..
 12. Hej.. Jeg rer løbet ind i et problem.. Jeg har ikke den store erfaring med at stemme trommer.. Men når jeg slår på min 8" og 10" tam synger seidingen med.. Jeg har også prøvet at stemme den til at ligge lige mellem de to tammer men der går ikke ret lang tid før det er tilbage igen.. hva gør jeg?
 13. i det tilfælde her tror jeg at der er 10 grader til daglig og når vi spiller bliver det varmet op til 20 eller 25.. er det for store svingninger hvis man undlader brandeovnen... det vil stadig stå ved siden af radiatoren..
 14. Hej.. Tænker på at lave mig en plexiglas skærm af 3 stykker som så kan stå lidt foran og lidt ned af siderne på mit sæt. Så vil jeg have noget lydabsoberende bag mig.. Formålet er at dæmpe lyden ude i rummet når vi spiller live.. Nogle gode erfaringer eller forslag?
 15. Jeg har mit sæt til at stå et sted der normalt ikke er opvarmet specielt.. Og når vi så skal spille varmer vi det op. Delvis med brændeovn og radiator som er placeret ved siden af mig?? Er det skidt med de temperatuskift i forhold til mine trommer og bækkener ?
 16. Hej.. Jeg har købt mig et trommesæt (Gretsch USA Custom) efter at have spillet på elektrisk nogle år.. Jeg har ikke den store erfaring med køb af bækkener og har brug for noget hjælp.. Jeg spiller meget forskelligt.. Rock, Gospel, Funk, også noget stille en gang imellem.. Jeg har lige prøvet at få følgende hjem: Zildjian AC 16" fast crash, 18" fast crash, 14" HI-Hat og 20" ride De blev for fesne til såfdan et lækkert fyldigt sæt. Jeg syntes Ride't larmede for meget men for lidt anslag.. Har før spillet på et K custom crash/ride.. syntes umiddelbart det var fedt men en lille smule for mørkt måske.. Spillede også AC 16 og 18 sidst, men syntes at de klingede for lang tid. Derfor ville jeg prøve "fast" men de bliver for spinkle pop agtig.. arh!! Spillede sidst 14 K custom HiHat. Fed til rock men for mørkt til andre ting.. Hvad ville i foreslå til en bækkensøger der er faret vild? Skal jeg have zildjian, anatolian, sabian, istanbul?? hva gør jeg?
 17. Hej trommetæskere.. Jeg skal ha anskaffet mig en ny lilletromme.. Jeg har fundet den her på nettet og syntes umiddelbart at den lyder tæskegodt. Problemet er at den koster 4100 og at det tar flere måneder at få den hjem.. Jeg kunne godt li lyden af en trætromme så der ikke er den der "ping"-lyd. Og som han viser på videon lyder den fedt uanset hvordan man stemmer den.. Spiller funk og rock men også lidt stille musik.. Så den skal med andre ord kunne stemmes til alt.. Nogle forslag
 18. hehe.. ja.. mange fine svar... tror jeg har fået essensen.. trommer larmer.. lad vær at spil så hårdt.. hade bare håbet der var et andet svar..
 19. Simon A

  Trommekasser

  Hej.. jeg skal have anskaffet mig nogle trommekasser.. Men både mine alle mine tammer sidder i de der ophæng.. Er jeg nød til at købe kasserne det større? Er det sådan at når man har en kasse til en 10x9 at der kun lige er plads til den eller er der luft udenom?
 20. Kan det lade sig gøre at få en mail hver gang der f.eks. Sker noget nyt i en tråd man har oprettet eller skrevet i?
 21. hva skal du ha for den? er den mørkere and Zildjian a custom?
 22. tak for svarene.. Det med at købe brugte bækkener.. Kan man ikke hurtigt komme galt afsted hvis den har været tabt eller noget.. eller den er måske tæt på at revne.. ?
 23. Hej.. Hvordan dæmper i jeres trommer når i er ude og spille små steder? eller til arrangementer hvor det ikke skal være høj volumen?? Både bækkener og trommer..