JesperM

Member
 • Posts

  124
 • Joined

 • Last visited

Reputation

2 Neutral

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Aalborg

For- og efternavn

 • Fornavn
  Jesper
 • Efternavn
  Mortensen

Recent Profile Visitors

2,531 profile views
 1. Hej allesammen Jeg har fået muligheden for at købe et gammelt Pearl trommesæt, men jeg kan simpelthen ikke blive klog på hvilken model det er og hvor gammelt. Umiddelbart tænker jeg 80’er og den eneste begrundelse jeg kan komme med er fordi mit aller først trommesæt, et Pearl Export, havde de samme lugs. Jeg er dog rimelig sikker på at dette ikke er et Export da det er lakkerede kedler også inden i, samtidig med at det i kedlen sidder et inspektionslabel, som jeg tænker kun bliver sat i mere High-end kedler. Hvad tænker i at det er? Jeg vedhæftet billeder nedenfor. https://ibb.co/je8ONo https://ibb.co/fntCF8
 2. Jeg forstår på ingen måde hans stick teknik Men ellers så er det sku tungt!
 3. Det er sku fedt!!! Tillykke med det. (Men vender det ikke forkert.)
 4. Det lyder super fedt Jørgen! Det er nok meget li det sæt du har har, for det her har også været mint grøn en gang. Og så med en sjov coating der minder lidt om fiskeskæl Jeg kommer til at sælge det lidt, som et gør det selv projekt, men jeg smøre alt op og får installeret nyt hardware, der hvor det mangler og smider nye skind på selvfølgelig også. Og så sliber jeg lige kanter på gefül, da de er noget ru efter diverse miljøer, hvor det har opholdt sig. Ellers ser det faktisk godt ud og heldigvis er det kun på slagsiden af stortrommen at der mangler bespændinger. Så det originale vender trods alt ud mod “seeren”. Det jeg dog er mest ked af er at de tre hooks på på lilletrommen mangler. Ellers havde den virkelig været fed. Jeg håber virkelig at jeg kan være heldig at finde noget som dur
 5. Hej 

  Ligger inde med 7 claws i skiftende stand.

  Kunne det have interesse?

   

  mvh Torben

  1. JesperM

   JesperM

   Hej Torben 

   Ahr! Kun 7? Jeg skulle jo gerne bruge 8 :D

   Men hvis ikke du kan trylle en mere op, så er jeg trods alt stadig MEGET interesseret. Så er det trods alt kun en uoriginal skal have på. Hvad tænker du at du skal have for dem ?

 6. Haha John. Det var bestemt ikke det jeg mente Det var bare ment i at den fulgte med sammen med sættet. Men Jeg vil da helt sikkert prøve at høre Jørgen. Tak for det. Det er da helt sikkert også et forsøg værd. Det prøver jeg Ja, der er et her: https://imgur.com/H1yAK1g De har den fineste hvide maling inden i Og btw. sættet er taget i bytte gennem 4Sound i Aalborg, hvor jeg arbejder, så sættet ryger til salg, lige så snart jeg har fået pudset og plejet det lidt. Der er du jo selvfølgelig meget velkommen til at gøre en god handel, hvis det er
 7. Hey derude. Jeg har lavet en spændende byttehandel i dag og fået fat i et gammel Kawai and Sons trommesæt, med en tilhørende Hollywood lilletromme. Det jeg gerne vil vide nu, er om der er nogen som kan fortælle lidt om dette sæt? Jeg har prøvet at google, men synes ikke just der dukker mange detaljer op. Derudover mangler jeg desværre reservedele til tre lugs på lilletrommen. Her er der tale om selve cylinderen med gevindet til stemmeskruen og så selve den top til stemmeskruen, som griber fat i selve reifen. Desuden mangler der også stemmeskruer og hooks til stortrommen og da hver hook er er udsmykket med det karakteristiske logo, som skinder igennem resten af sættet kunne det jo være fedt at få nogen magen til. Dette er nok et longshot, men er der nogen, som ved hvor jeg evt. kan få disse stumper fra? Så mangler der ben til gulvtam og en reife til stortrommen, men det burde jeg godt kunne finde. Desuden kan jeg selvfølgelig sagtens finde alternative dele, men det kunne være fedt, hvis man kunne bibeholde en del af originaliteten. Jeg håber nogen af jer kloge hoveder herinde kan hjælpe. Og her er lidt billeder. https://imgur.com/1cLnWiP https://imgur.com/3t3YzRz https://imgur.com/GYB6XQS
 8. Jeg er også selv den lykkelige ejer af en 5,5", som klart er blevet min "go to" lilletromme. Jeg har eksperimenteret meget med den og de sidste par gange jeg har været i studiet har vi været flere lilletrommer igennem, men er altid vendt tilbage til supra'en. Til live skifter jeg lidt mellem supra'en og min kirchhoff akryl 6,5" afhængig af hvilke steder vi spiller og hvor "pro" et setup vi køre med.
 9. Jeg har også prøvet både Slapklatz og Cympads og begge fungerer glimrende, afhængig af hvilken lyd man ønsker. Jeg må selv indrømme at jeg er størst fan af cympads, da de giver en meget mere behagelig dæmpning end Slapklatz. Overtoner bliver langt mere behagelige for ørene. Slapklatz fungerer rigtig godt i partyband sammenhæng, hvis man ønsker en øjeblikkelig dæmpning uden at det forandre bækkenets respons på stikken. Men klangmæssigt og i studie sammenhæng vil jeg altid fortrække cympads. Og specielt når bækkenerne skal have fuld smadder. Det giver en meget mere afbalanceret lyd. Foruden, har jeg i vores øvelokale beklædt væggen bag mig med et par lydabsorberende elementer, som gør en verden til forskel, så dette kan også varmt anbefales. Men så igen, små øvelokaler er bare generelt aldrig fede. Og slet ikke for os trommeslagere.
 10. HAHAHA Det skal da følge med til den pris i hvert fald.
 11. SINDSYG fed lyd du har fået dig der! Der er sku smæk på. Og samtidig hvor er det dog bare et uhyggeligt fedt sæt.!!!
 12. Nu har jeg prøvet både Millenium og Alesis trommesættene. Alesis er klart det fedeste, meeeen i det prislege du søger, så kan jeg altså kun anbefale at spare et par tusind kroner mere op og så investere i enten, som Hasse siger et sæt i DTX serien fra yamaha eller fx TD-11 sættet fra Roland. TD-11K står i 7759,- fra ny hos 4Sound og det er altså et LANGT federe sæt end nogen af dem du selv linker til. Jo jo der er ikke meshhead på alle trommerne, meeen jeg synes personligt at kvaliteten på sættet og lydene opvejer dette.
 13. JesperM

  Roland Tm2

  Haha undskyld TKO. Læste af en eller anden årsag dit opslag, som om at du søgte en TM2! Ups, men nu ved du da hvor du kan få en, hvis det er.
 14. JesperM

  Roland Tm2

  Ikke for at gøre unødig reklame(men så måske alligevel), så har vi faktisk sådan en liggende ude i butikken på demo deal. (4Sound Aalborg) Vi skal lagerreducerer, så den røg på demo fordi vi har haft den til at ligge længe, men den står i original og uåbnet emballage. Tjek den ud her: http://www.4sound.dk/trommer/digitaltrommer/roland-tm2-demodeal-4sound-aalborg-507127 Sig til hvis vi skal finde ud af noget.
 15. Helt sikkert det er også det jeg tænker. Jeg ved leverandøren ligger inde med dem så de bliver til at skaffe.