NavyGator

Member
 • Posts

  1,754
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by NavyGator

 1. Tak for svarene! Det var lidt triste nyheder... jeg synes det har en tendens til at blive kedeligt uden decideret live-band... eller trommeslager... men det er vel en smagssag. Kunne være man skulle tage til Rossen for at se Roots. Questlove er for vild!
 2. Hej alle! Jeg så lige at Kanye West og Jay Z's projekt Watch The Throne tager dem til Herning d. 26. Maj. (http://www.soundvenue.com/nyheder/2012/02/21/saa-er-den-god-nok-kanye-og-jayz-kommer-til-danmark) Er der nogen der ved, hvilken trommeslager de tager med på tour? Jeg har hørt Aaron Spears spille lidt, og Tony Royster har jo været hus-slager for Jay Z, men jeg har også hørt rygter om at Rex Hardy skulle have pladsen... nogen der ved noget eller kan af/bekræfte? Overvejer lidt at købe billet, men det kommer også meget an på, hvilken stikmand de har med, hvis de ikke bare er koblet på en DJ eller trommemaskine... Kh.!
 3. Hey Bertil! Du spiller helt vildt fedt! Jeg blev ret meget blæst væk af din video første gang jeg hørte den. Fedt! Mvh. Andreas Campbell
 4. Jeg mener, at der både på Vic Firth's hjemmeside og Freedrumlessons.com (sikkert også flere) er sange til fri download, både med og uden trommer. Jeg ved dog ikke hvor mange genrer der er at vælge mellem, jeg har kun lige spillet til et par stykker fra hver side. Håber du finder noget
 5. NavyGator

  Genbrugspakke

  Jeg har også en snes kasser til at stå i kælderen, klar til at blive pakket og sendt. Jeg glæder mig til den dag, jeg får en kasse tilbage, som jeg i tidernes morgen selv har sat i omløb!
 6. Jeg er med på Dream Bliss vognen. De lyder tæske fedt! Jeg havde et der flækkede efter 3 måneder, men det fik jeg byttet - gratis - til et nyt, da det var en fabriksfejl. Fede, fede bækkener! Jeg tror jeg vil have mig nogle flere....
 7. Fedt nummer! Og fedt spillet! Jeg tror sagtens du ville kunne spille dette nummer sådan her til en mgk-prøve, med succes, men jeg tror også det ville ramme lige i hjertet, hvis du spillede med lidt mere variation. Put fx. nogle dobbeltslag ind i dine ghost-notes og i din storetromme (uden at overdrive, selvfølgelig), og lav nogle velovervejede hihat-lifts, så bliver det hurtigt mere interessant at høre på, og viser overskud på en lidt anden måde. Det var ihvertfald noget jeg gjorde til min prøve, som censorerne fremhævede. Held og lykke!
 8. Tak for det! Jeg sagde dog til lærere/censorer at jeg gerne vil modtage undervisning i Thisted, men jeg går ud fra, at der stadig kommer til at foregå en del i Holstebro. Held og lykke med kons!
 9. Jeg fik både en karakter (10) og blev erklæret særdeles egnet. Skal til skriftlig teoriprøve på onsdag, så jeg er godt igang med at læse mine intervaller og kirketonearter... Det var forresten i Holstebro jeg søgte ind! Tillykke med prøven, Niels!
 10. Hvis jeg skulle have sex med et trommesæt, Legolas, ville jeg vælge dit!
 11. Ja, jeg havde Tommy noget af tiden. Havde også Kaoru, Anne og en vikar der hed Anders. Specielt Anders lærte jeg rigtig meget af! Jeg går på Vester Thorup Efterskole. Super fede lærere! Rigtig dygtige og engagerede musiklærere også. Kan kun anbefale det, og det tror jeg også der er et par stykker mere herinde der kan! Og konservatoriet optager som regel ikke folk under 18 (så vidt jeg husker?) Så der er masser af tid til talentlinje efter efterskolen!
 12. Sjovt, jeg gik faktisk på Talentlinjen i Thisted sidste år, og går på efterskole i år Jeg lærte rigtig, rigtig meget på talentlinien, og det er et super godt initiativ, men jeg har lært lige så meget - hvis ikke mere - på efterskolen i år. Jeg har valgt en musikefterskole, hvor vi også har teori/hørelære som på talentlinien. Vi har her også mulighed for at gå over at spille/øve med hinanden 12 timer i døgnet, og det er altså super fedt at kunne det. Der er altid en guitarist der er frisk på at jamme!
 13. Jeg bruger selv Last.fm til at finde nyt musik. Jeg elsker "Recommended"-featuren, og går derefter på eg. Myspace eller Youtube for at tjekke de nye anbefalede kunstnere ud. Jeg synes kun facebook virker, hvis man allerede er en nogenlunde etableret artist. Jeg er ikke så vild med musikafspilleren, og synes egentlig kun at facebook-sider kan bruges til at dele/sende informationer og linke videre til en Myspace eller bandbase-profil.
 14. NavyGator

  Dø Disney!

  Hahahaha.... Jeg troede det var joke!
 15. Yes, jeg har en sådan dibbedut. Jeg har Emad på slagsiden og ambassador på resonanssiden på min 22x16 Pearl BLX. Jeg synes der er meget mere punch, og en mere solid lyd i min stortromme efter at have smidt den på. Det virker godt for mig, men jeg ved ikke helt om den er et alternativ til en Subkick, som de påstår. Til 200 kr. synes jeg dog aldrig det kan gå helt galt, og jeg synes ihvertfald min BD lyder 200 kr. bedre!
 16. Mon ikke det er fordi han vil spille med Avenged Sevenfold på permanent basis?
 17. Jeg ved at Drum City har dem, og også på deres webshop... men det er jo godt nok i jydeland..
 18. Helloooo Har ikke set dette link oppe endnu, så jeg vil da være den første budbringer! Jeg kan rigtig godt lide denne mand på det hvid/lyserøde trommesæt, han kan alle mulige sjove ting med hændernde! Nå, ikke? Nej. Som bekendt døde Avenged Sevenfolds trommeslager, Jimmy The Rev (May he rest i peace), desværre d. 28/12 sidste år, og erstatningen til dennes plads er ingen mindre end Mike Portnoy fra Dream Theater. Døm selv om han gør det godt: Jeg synes det læner sig liiige lovligt meget op ad Metallica, specielt vokalen, men når det så er sagt kan jeg ikke sætte en finger på noget andet. Det er en ørehænger, og en rigtig fed og hæftig sang! Døm selv!
 19. Det er såmænd bare en Cobra Coil, der kan tilkøbes for ca. 150 kr. Min gamle Cobra havde en sådan fyr http://www.thomann.de/dk/tama_cc900s_cobra_coil.htm
 20. Haha... Jeg har faktisk tænkt over det! Eller, ikke lige hvem der spillede, men det er da en af de fedeste jingles i længere tid!
 21. Som han selv siger: "Bare fordi der står CB på skindet behøver det ikke at være det!" Kan i ikke se at det blå sæt er et Reference? Og det blå/sølv ligner rigtig meget et af de gamle starclassic performers i ren birk! Det brune kunne også godt ligne en guldgrube... måske noget DW? ...eller noget..
 22. Gammel tråd, jeg ved det, men det kunne jo være at der var nogle der havde en opdatering. For nylig slettede jeg hele mit musik-bibliotek, da jeg - indrømmet - havde nogle tvivlsomme 'acquisitions' og gerne ville slette alt dette. Jeg undlod dog at slette mappen iTunes, da jeg vidste, at det var lovlig og ærlig musik der lå i denne. Da jeg så har slettet biblioteket og smidt de rigtige albums ind igen, opdager jeg, at jeg mangler en single som jeg for nylig havde købt i iTunes. Det er underligt, for alt det andet jeg har købt i tidens løb er der endnu, det er bare denne ene single der mangler. Jeg har prøvet alt ovenstående, og jeg har søgt efter filen på min pc, men den er sporløst forsvundet. Den ligger stadig på min iPod, og jeg har ikke nogle problemer med at afspille den fra iPod'en nåt den er tilkoblet min pc/itunes. Help, anyone?
 23. Var det jer der spillede til Å-festivallen? Jeg ville ha' været der, men kunne desværre ikke. I spiller da ellers super fedt!
 24. Moongel er en god løsning. Ellers har jeg gjort det, at jeg har taget en nål, varmet den op, og har prikket små huller rundt i kanten af bundskindet. Det tager meget klang og mange overtoner, og giver mere bund, synes jeg.
 25. Hej drenge! Jeg skal bruge en metronom til min iPod. Den skal kunne det meste, men skal helst være meget præcis (Har haft et par stykker der har været vildt uskarpe). Den skal kunne clicke videre, selvom jeg har sat min iPod på hold, og den skal gerne blive ved indtil jeg siger stop. Jeg vil gerne betale lidt for den. Vh.