Bagmanden

Member
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

About Bagmanden

 • Birthday 02/17/1981

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Herning

Bagmanden's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Det har jeg ikke noget belæg til at kunne udtale mig om, men tape slides af men mindre din hat er spændt helt fast. Anordningen på denne sikrer også at din hat ligger vandret. Lig mærke til de to trekanter øverst på bespændingen. Tænker at det er en nemmere og billigere løsning end at anskaffe et nyt stativ, og da din hat under alle omstændigheder skal beskyttes mod gevindet i clutchen, så er pengene aldrig smidt ud af vinduet.
 2. Læste du mit indlæg? For ellers vil jeg gerne gentage at den clutch ifølge sælgeren i DC kunne fjerene noget af den hyletone der kan opstå, udover at den selvfølgelig beskytter hihatten. http://www.drumcity.dk/produkter/hardware/reservedele/tama_slc08_hi_hat_clutch.htm
 3. Var i DrumCity for et par uger siden, og der købte jeg en Tama Speed hihat clutch. Ifølge sælgeren, som altid er mega flink og rar og rigtig gerne giver gode råd med på vejen, synes jeg at kunne forstå at gummibelægningen i midten kan dæmpe hyletoner udover at den selvfølgelig skærmer hatten mod metallet. 139kr... Herregud. Prøv da den mulighed.
 4. "Hey Bobby - turn EVERYTHING up!!" - Lemmy Kilmister, Motörhead
 5. Jon-> Nu kender jeg dig ikke, da jeg er forholdvis ny herinde. Men mit indtryk er at du ikke er en af dem der har problemer med at få dine trommer til at lyde som de skal Jeg tror jeg køber en brugt, og prøver den. Nu har jeg investeret i nye skind til samtlige trommer, så udgangspunktet for god lyd bør være tilstede.
 6. Jon-> Nu kender jeg dig ikke, da jeg er forholdvis ny herinde. Men mit indtryk er at du ikke er en af dem der har problemer med at få dine trommer til at lyde som de skal Jeg tror jeg køber en brugt, og prøver den. Nu har jeg investeret i nye skind til samtlige trommer, så udgangspunktet for god lyd bør være tilstede.
 7. Jeg har kigget lidt på Youtube videoer de sidste par dage, og tænkt på om jeg skulle investere i sådan en DrumDial. Hvad er jeres erfaringer med den? Det er jo lidt en kunst at stemme trommer - en kunst jeg ikke helt føler jeg mestrer. Jeg tænker at jeg måske kan få bedre "lyd" eller ihvertfald en mere ensartet stemning med sådan en. Er der ikke nogen der har lidt erfaringer med den? Eller måske bare en mening? /René
 8. Det ser... "Dræbende" ud! Er det ikke mest til at øve med, så det ikke larmer? Har svært ved at forestille mig det skulle lyde godt, men jeg er ikke selv ekspert.
 9. Sådan skal det vist gøres
 10. Jeg vidste det - jeg bliver for ivrig! Tak drenge - jeg tager ud og kigger på det der hyperdrive kit istedet, og køber der er nogen der er nogen der vil købe en masse kedler på et senere tidspunkt. Tak for gode råd.
 11. Hej folkens. Jeg har en 20x18 Tama Superstar BD med nyt Evans Emad 2 skin på. Jeg er ved at bytte den til 2stk 22x18 Tama BD Superstar med 2 nye Iron Cobra pedaler til. Jeg skal give min egen BD og 4500kr i bytte. Jeg kan vist handle mig til en tamholder med i handlen også. Jeg vil rigtig gerne have to BD frem for at spille med dobbeltpedal. Det vil gøre at jeg faktisk har de kedler jeg rigtig gerne vil have. Og det vil så kun være bækkener jeg skal opgradere fremover. men jeg kan ikke finde ud af om det er min begejstring der er ved at løbe om hjørner med mig Er det en god byttehandel?
 12. Synes bare man skulle anderkende LU istedet... Mange af hans kritikere burde uploade deres millionsælgende albums, så vi har et godt sammenligningsgrundlag. Nej, han er ikke den store tekniker. Men hans navn står ved samtlige numre Metallica har lavet. Han spiller nogle rigtig fede trommer på "And Justice..." simple og med en simpel lyd, men alligevel voldfede! Bare hør Blackened eller One. Sad But True... Ikke vildt teknisk, men igen rock steady og virkelige fede trommer. Synes han fumler noget rundt live, og laver nogle virkelige trælse fills - men han har altså gjort det godt. På alle måder. Tror det hans motormund de fleste bakker på. Hans tidligere live performances og studie indspilningerne.... Har sq stadig en største respekt for den mand, og det han har givet os.