Bestchops

Member
 • Posts

  674
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bestchops last won the day on April 14 2012

Bestchops had the most liked content!

Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Bestchops

 • Birthday 11/07/1977

Kontaktmetoder

 • MSN
  bestchops@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.peterduring.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Bopæl
  København

For- og efternavn

 • Fornavn
  Peter
 • Efternavn
  Düring
 1. Nope, hvis det er en 22" der tales om, og evt er til salg, vil jeg gerne kende dybden
 2. Hmm... ærgeligt dybderne ikke står skrevet. Kunne godt bruge den 22" så fremt den er 18" dyb. Men tror i ikke det er x16"?
 3. Hej gutter! Ja der er sket lidt omrokering inden for Yamaha's trommeprodukter må man sige. Det meste af det handler jo netop om deres skift til kinesisk fabrik. Jeg har netop fået Live custom som er noget af det første der er produceret i Kina. Det er endnu lidt tidligt at vurdere om der er nogen decideret kvalitets forskel, men umidelbart virker det til stadig at være Yamaha's høje standard. Live custom som helhed er jeg VIRKELIG på røven over. Jeg er stadig rigtig glad for både mine Absolute Maple, Recording og PHX'et, men det er som om Live custom er noget helt andet. Det er selvfølgelig også første gang jeg spiller på et sæt i Oak. Umidelbart er der bare tale om meget mere lyd. Dvs volumen, response og i særdeleshed sustain. Noget der f.eks ikke er så udtalt i PHX og Recording. PHX har et ret blødt og dybt attack, som kan være lækkert, men lige nu er jeg ret pjattet med den måde Live custom er "sprælske" på. Hvis jeg skal kommet det nærmere, så må det egentlig handle om at de er mere kraftige i de høje og dybe frekvensområder, og altså knap så definerede i mellemtonen, som Maple er. Jeg kører stadig kun med fabriksskind (som er Remo emperor clear) og det lyder helt fantastisk, så jeg er meget meget spændt på hvad der sker når jeg smider Evans G2 coated her i næste uge! Live custom får på en eller anden måde lidt dobbeltlagsskind til at lyde som enkeltlagsskind. Frækt! Jeg har ikke helt styr på prisfordelingen i de forskellige serier, men tror selvfølgelig også det har meget med træsorten at gøre samt at produktionen er rykket til Kina. Live custom har ikke Die cast Hoops, eller Nouveau lugs, hvilket både gør trommerne "lettere" og selvfølgelig også lidt billigere. Der kan dog på ingen måde skelnes i lydkvalitet i nogen af de nævnte serier udfra hvilken prisklasse de er i. Det er som sagt smag og behag, og hvis man kan li det Oak kan, er man bare heldig at det er lidt billigere.. Som altid med trommer og instrumenter er det en smagssag, uden at gå alt for meget på kompromis med kvalitet. Det jeg godt kan li med Yamaha er at det er rimelig ensartet høj kvalitet man får i de fleste serier, med nærmest garanti for en umiddelbar "out of the box" fed lyd. Min finish er jeg SÅ fucking vild med
 4. -op- og nedpakning? Jo bevares.. men den må du ta med min drumtech. Aner ikke hvor lang tid den slags tager. -Brushes? Ork jo.. det var dem mine forældre bad mig øve med, mellem 19.30 og 20.00 når der var TV-avis. frygteligt. Jeg har kun 1 terapi session tilbage før jeg efter sigende skulle være ovre det! -Kanon med New York! Hvis det ovenikøbet er en enkeltbillet blir jeg ENDNU mere imponeret! Nåååååårh nej... Nu må du ha mig undskyldt, for jeg skal ud og købe nyt tøj til de godt 40 jobs de næste 3 måneder.... nååååårh nej, tøj får vi jo OGSÅ sponsoreret. 'Møs møøøøøøs!!! :zzz: :zzz: :zzz:
 5. Jeg spiser Mortens slags til morgenmad.. Kom så Molu....! Eller du venter måske til.. PÅ TIRSDAG PÅ TIRSDAG PÅ TIRSDAG????
 6. Morten... dit profilbillede er med brushes.... sir det bare!!!!! :D :D :D
 7. Bestchops

  Power Toms?

  Det er faktisk 8x8, 10x9, 14x14, 15x? Og så en 13x? På siden
 8. Lige mine ord Kim! Bevares.. Det var ikke for at træde nogen over tærene. De ældre brugere vil sikkert huske de mange gode gamle og laaange tråde om dette link. Ligeledes de mange "reposts" hvor folk tit får på nakken når de poster det, med "DEN HAR VI ALTSÅ SET TUSIND GANGE!!" Derfor gir det mig (MIG MIG MIG) lige meget smil på læben, når stadig kan lykkes mig at få nogen op af stolen ved at poste det igen, og spille dejligt uviden!! :-) :-) :-) :-) :-) Jeg poster den om 2 år igen!!!
 9. Er der SLET ingen der fatter joken i dette indlæg??
 10. Tillykke Frederik! Som min far altid sagde: "Birk er for bøsser....Ahorn er for.." øhm.. ej jeg ka ikke lige huske det... FEDT SÆT MAND!!!!
 11. Bjarne Helth Hansen fra det gamle Easysound og Sun Studio er efter min mening den bedste i DK til at lave trommelyd. Han har ihvertfald gjort det i 40 år Han har blandt andet mixet dette.. godt nok er det 80'er. Men jeg synes det er imponerende, af et livemix.
 12. Ka du SÅ se at få Die Cast hoops på den tromme, knægt!!