Indie-cency

Member
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København
 1. Hej Trommeslageren Kort fortalt: Jeg er begyndt at få nogle små stik-smerter i underarmen. Men her kommer det mærkelige... det er kun, når jeg spiller på mit ene kit hjemme, hvor jeg har Evans Sound Off på trommer og bækkener. Her er et billede af, hvor smerterne er: https://drive.google.com/open?id=0B96L0b26H1zzZ09yUWoyOHNGVGM Jeg har sagtens kunnet spille 3-4 timer i øveren (spiller hård rock/punkrock, så der er fart på), uden at mærke andet end regulær muskelømhed. Jeg har rimelig god teknik og holder med ret løst greb for maksimal rebound og for at udføre det mest smooth, specielt når jeg skal lave fills i 200 bpm. Men hjemme på kittet begynder stiksmerterne allerede efter 20 min spillen... jeg har desværre ikke mulighed for at tage Sound Off dæmpningen af, da det vil forstyrre naboerne for meget. Så mine spørgsmål er.. er der nogle, der har erfaring med smerter i det område? Jeg er godt klar over, at det nok er kroppens tegn på at, jeg skal holde den med ro (hvad jeg har tænkt mig nu), men det er pisse irriterende, da jeg har en vigtig gig om 2 uger og har lidt vej igen for at den sidder i skabet. Jeg prøver at gennemsøge faktorerne... kan Sound Off dæmpningen øge belastningen? Kan det være små forskelle i setuppet, der gør, at jeg rammer trommerne for lidt andre vinkler - der så belaster et andet området? Nogen, der har hørt noget lignende specielt med Sound Off? - Sebastian
 2. Fandt ud af det. Der skulle både en svensknøgle og en stjerneskruetrækker til (prøvede kun at stramme den med en svensknøgle sidst, men begge skulle åbenbart til for at låse møtrikkerne, der holder de bagerste stolper oppe). Skal lære lige at prøve mig frem inden jeg spørger en anden gang, sorry!
 3. Hej derude Jeg købte for laang tid siden en Evans Real Feel Bass Drum Practice Pad for at kunne øve, når jeg ikke havde adgang til trommesæt. Desværre fik jeg den aldrig brugt, da den blev ved med at falde sammen, når jeg spillede på den. Det drejer sig om den stang, der skal holde den oppe, der hopper ud af den skrue som set her: http://www.sweetwater.com/images/items/750/RFBASS-large.jpg Jeg ved ikke, om det er mig, der er dum/har misforstået noget, men er der andre, der har haft samme problem - og evt. fundet en måde at løse det på? Det er sikkert vildt lavpraktisk, men jeg kan ikke forstå, at den ikke virker, som den skal, i den form, jeg modtog den i.
 4. Hej Jeg har købt et Tama Rockstar, da prisen mildest talt var temmelig overkommelig (specielt for en studerende som mig). Jeg har altid spillet på andres sæt/øvelokalets/baggear til koncert, så jeg manglede mit eget, og slog så til velvidende at det trængte til en overhaling. Nu skal jeg i første omgang have nye skind på. Jeg har allerede gode erfaringer med at købe brugte bækkener og give dem lidt groovejuice - nu skinner de som nye - men da det jo er noget syrligt stads, tænker jeg naturligvis at resten af sættet ikke har godt af det. Jeg er noget af en æstetiker, når det kommer til gear, og kan godt lide det rent og pænt... for mig bidrager det til spilleglæden. Så jeg vil gerne have det her sæt inklusiv hardware til at se flot og skinnende ud. Derfor: 1. Nu har jeg taget det værste støv og overfladiske snavs... Men hvad bruger jeg til at rense det mere grundigt med i første omgang? Kan jeg så putte noget polish/protector whatever oven på efterfølgende og i så fald hvad for noget? 2. Er der en metode at mindske rusten på ens hardware? 3. Kan jeg tage resonansskindet af, rense det fuldkommen og så sætte det i igen uden at lyden fuldkommen går tabt? Jeg har nemlig ikke rigtigt råd til at skifte både resonans og slagskind på alle trommerne som det ser ud nu, så slagskind har klart første prioritet. Her er billederne fra DBA annoncen: