Morten Schramm

Member
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Morten Schramm

 • Birthday 09/30/1984

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Vejen
 • Interesser
  Musik, akvarie verden, gaming verden, narturen og også bøger lidt

Kontaktmetoder

 • Skype
  steelskisgaming

About Me

Jamen hej, ja hvem er jeg, det er vel et godt spørgsmål men vil da prøve at svare så godt jeg kan.

 

Er født i 1984 i Kolding men bor nu i Vejen kommune hvilket er vel nærmest min hjemme kommune nu :)

 

Har altid været vild med musik og har de nok ikke fra fremmede, min mor har altid sunget og vist hvor vild hun var med musik så som barn var hjemmet altid fyldt med musik.

Min biologiske far (som jeg så ikke har rigtig kontakt med mere) spillede meget guitar og sang og kunne spille klaver, så musikken flyder i mine åre ;)

 

Gik som barn til sang, og var også med ude og optræde med en større gruppe til forskellige arrangementer, som ca 15-16 årig besluttede jeg at jeg ville gå til guitar undervisning i vores ungdoms skole, men efter få lektioner fandt jeg ud af det ikke var mig, men en dag kom jeg ved et tilfælde til en pludselig ledig trommetime (pga sygdom) og bam jeg var solgt, det med at slå sig løs på trommerne og bare lade sjælen flyde ud i det var så fedt, og var hooked.

 

Men røg ud i en masse snavs med alkohol og hårde stoffer og endte i kriminalitet så kom fra trommerne, endte ud i en psykose pga for mange stoffer og fik diagnosen skizofreni og pga medicin har jeg i mange år ikke kunne holde musik ud da der var for meget larm i mit hoved så kunne ikke holde ud at også skulle lytte til musik, så holdt mig væk fra det i en del år.

 

Nu har jeg så kommet langt med min sygdom og kommet til et punkt hvor der igen er plads til musik og mine elskede trommer skal også være en del af mit liv igen og fylde mig med glæde helt ind i marven.

Har fundet stedet jeg kan have et trommesæt hos mine forældre på landet og der kan jeg komme og gå som jeg vil.

 

Så nu er jeg tilbage til det liv der gør mig glad med musik og trommer, så skal i gang igen og glæder mig.

 

Ja det var vel nærmest en lille roman jeg fik skrevet der, men ville beskrive hvem jeg var men også bag historien og info hvorfor jeg var væk fra musikken :)

Så rock on, og husk at nyde den tur musikken giver :)