munckemanden

Member
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

About munckemanden

 • Birthday 04/12/1998

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  københavn

For- og efternavn

 • Fornavn
  Marcus
 • Efternavn
  svendsen

Recent Profile Visitors

705 profile views

munckemanden's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. ja, jeg ved det. Men sådan kan jeg lide det.
 2. Er der nogle bestemte skind i vil anbefale?
 3. Sættet er stemt ned, så det er langt fra traditionel jazz lyd. Hvad vil bedre resonant skind gøre for lyden? har lige pt stemt kedlerne rimelig funky, ikke for lavt men heller ikke for højt.
 4. Hej slagere Købte et sæt i jazz størrelser for et halvt år siden, det er et tama silverstar. Har udskiftet slagskindende med pinstripe, men har stadig fabriks resonantskindende monteret. Mit spørgsmål er følgende; Hvor vigtigt er resonant skindet for lyden?
 5. Vil et porthole øge volumen i min 18 tommers?
 6. Tak for tippene Hvor får man fat i en filt strimmel Henrik?
 7. Hej slagere Jeg har en 18 tommers stortromme, og er ikke helt tilfreds med lyden. Synes den er for boomy, og kunne godt tænke mig at den blev mere punchy. Hvad ville i gøre for at få en punchy stortromme?
 8. Tak, det lyder som om jeg ikke vil fortryde det Kan ikke rigtig bestemme mig for hvilket metal jeg skal have. Hvad er forskellen mellem de forskellige metaller?
 9. Hvad har folk at sige om Drumgear's metal snares? Har længe overvejet at anskaffe mig en, men ville gerne lige høre jeres meninger og erfaringer.
 10. Ja, men jeg er bare bange for at det skal overbelaste reifen, er det en unødvendig bekymring?
 11. Jeg har en iron cobra, men køllen er ikke justerbar. Stortrommens hoop er med lang, er det en mulighed at slibe den så afstanden ikke er så lang fra skindet?
 12. Hej alle slagere, jeg har et problem med min 18 tommer stortromme. Jeg synes simpelthen at køllen fra pedalen er alt for langt fra skindet, den rammer altså ikke vertikalt men skråt. Lige pt bruger jeg ikke riser, men er det noget problem jeg kan fixe uden at skulle købe en ny pedal? Tak på forhånd