seitan

Member
 • Posts

  843
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

seitan last won the day on March 16 2012

seitan had the most liked content!

Reputation

24 Neutral

About seitan

 • Birthday 04/10/1984

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København
 1. Det spørgsmål har jeg også overvejet ofte. Det ville faktisk være interessant at høre hans svar på.
 2. Ja, den sidder på stortrommen med Rogers' Swivomatic-ophæng. Det lyder bedre sådan end på lilletrommestativ. @Jon: Ja, rart sted. Og rar lyd på 24-spors bånd.
 3. Sættet på årets sidste arbejdsdag lige før nytår. Rogers 12, 16, 22" og 14x5 Supraphonic (pre-serial) med en blanding af Istanbul Agop, Zildjian K og Dream Bliss bækkener. Bemærk julelysene i overhead-mikrofonerne.
 4. seitan

  Supra Alternativ

  Jeg synes ikke at den Ian Paice signature lyder som en supra. Den lyder klart som det den er: En stål-lilletromme (også fedt, men anderledes). Ludwig Standard og Ludwig Acrolite lilletrommerne minder meget om supraphonic, men har bl.a. otte lugs i stedet for ti. Premier 2000 er også et godt alternativ i aluminium. Jeg er i øvrigt enig med Mathias i at Dixons alu snares kan lyde godt, ligesom WorldMax også laver fine, billige snares i alu. Ellers kan du jo få the real deal for 1500 kr., hvis du kan leve med pittingen: http://www.trommeslageren.dk/forum/index.php?showtopic=79774&hl=
 5. Jeg har alle dage været vild med det sæts look. Lyden fejler sikkert heller ikke noget.
 6. seitan

  Tilspilning

  Det kommer nok også lidt an på, hvad du mener med underlige overtoner. Nogle bækkener er jo mere komplekse i lyden end andre. Men prøv dig endelig lidt frem med gel eller gaffa (gaffa kan dog efterlade tape-rester, så vær lidt varsom).
 7. Jeg vil i øvrigt lige nævne, at nummeret kan downloades gratis via bandcamp. Se link i videobeskrivelsen på youtube. Over and out...
 8. UlfN: Tak! Ja, det var såmænd bare i et forsøg på at være morsom. Henrik H.: Tak skal du have. Ja, der er lagt godt i kakkelovnen senere mht. koncerter. Lige nu og her knokler vi dog på at lave vores debut-LP færdig. Det nemmeste er nok at følge med på Facebook.
 9. Ny single og video fra mit band, til de interesserede.
 10. seitan

  Rød Vs Sort

  Black label 2002'ere lyder generelt varmere, hvilket dog også har noget at gøre med, at de jo i udgangspunktet er godt tilspillede. (Jeg går ud fra at du ved, at Paiste først skiftede til red labels senere). Jeg har selv et sæt gamle 2002'ere og har også haft blandet dem med de nye røde. Det kan man sagtens, men man kan godt høre forskel. De nye er lidt mere skingre, i mangel af bedre ord. I øvrigt skal du være opmærksom på at vægten svinger mere på de gamle black labels, hvor vægten er meget mere ensartet fra bækken til bækken i dag (det er Paiste rigtig gode til). Det betyder så, at du kan være heldig at finde et af de gamle bækkener, der har en unik vægt/tykkelse, der falder særligt i din smag. Mit 22" ride er f.eks. lidt tyndere end de nye, røde modeller i samme størrelse, hvilket passer mig strålende. Håber du kan bruge det til noget.
 11. Hvorfor ikke MGK? Der får du lov at snuse til lidt af det hele, både teoretisk og praktisk, sammen med jævnaldrene. Så kan du jo søge optagelse på det ene eller andet videregående studium bagefter, eller når du er parat.
 12. Eller måske Ludwigs nye Atlas bd spurs passer på din stortromme? http://www.ludwig-drums.com/atlas/accessories_lac2973sp.php