HamFraEmbryo

Member
 • Posts

  76
 • Joined

 • Last visited

Reputation

3 Neutral

1 Follower

About HamFraEmbryo

 • Birthday 02/28/1989

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Aarhus

For- og efternavn

 • Fornavn
  Emil
 • Efternavn
  Thøgersen

Recent Profile Visitors

1,378 profile views
 1. De er da totalt fede de der Keller-kedler! Har du nogen idé om hvor de lugs stammer fra?
 2. Jeg har gode erfaringer med et par af deres andre serier. Jeg har et 20" Dark Matter crash, som jeg er meget glad for, og et 20" Rock Beat china, som også er ret fedt. Jeg købte på et tidspunkt et Heritage crash, men det sendte jeg tilbage, da det ikke rigtigt var noget for mig. Hvis Raw-serien kan noget af det som mit Dark Matter kan burde det være fedt. Det er mit indtryk at der er en del herinde, der har gode erfaringer med andre serier også.
 3. Jeg anskaffede mig her op til nytår et Yamaha Maple Custom af den gammeldags slags med guldfarvede lugs og i noget gennemsigtig sort finish. Det er i 10x8", 12x10", 14x12", 16x14" og 22x16". 10, 12, 14 og 22 er i følge serienumrene fra '94, mens 16" tammen er fra '04. De lyder fedt efter jeg har monteret nye skind. Der er kommet Clear Emperor over Ambassador på tammerne og Clear PS3 på stortrommen. Der fulgte desuden en Ludwig lilletromme med i 14x6,5" af ahorn med en lækker figured finish. Den har jeg monteret PS77 på. Jeg fik også lidt bækkener med. Blandt andet det 22" Zildjian K Custom Dark Ride jeg bruger på billederne. Derudover har jeg anskaffet mig et Istanbul Agop 18" medium thin crash. Det eneste der ikke rigtigt spiller er at jeg ikke rigtigt kan blive venner med gulvtammer der hænger. Det både føles og lyder mærkeligt når man er vandt til gulvtammer på ben.
 4. Jeg benytter mig også stadig flittigt af Drum Station i Aarhus. Fremragende butik som jeg meget godt kunne tænke mig overlever endnu en lockdown.
 5. Kedlen er 5,5" dyb (139 mm). Der er 62 mm center til center mellem de eksisterende Ø8 huller.
 6. Det er en god pointe, det kan jeg godt se. Det er sgu nok bedst at lave to nye huller til hver lug, og så finde nogle der ikke er tube lugs.
 7. Jeg kan ikke rigtigt se problemet. Jeg har tegnet en lille skitse af den løsning jeg overvejer med en kort tube lug, der benytter det eksisterende hul til skruen tættest på skindet og et nyt hul, der passer bedre i størrelse, til den anden skrue længst fra skindet. Det jeg tænker er at tværkraften, opad i figuren, fra stemmeskruen vil blive overført til kedlen ved den nederste skrue, mens den øverste skrue, der sidder i et overstørrelsehul, mest optager normalkræfter, mod højre i figuren. Foden på sådan en tube lug og spændeskiven til indersiden er vel begge markant mere end de Ø8 mm det eksisterende hul er? Er der noget jeg overser?
 8. I løbet af de sidste par år har jeg tilføjet lidt ekstra lækkerier til mit gode gamle Ludwig Stainless Steel. Først og fremmest lykkedes det mig at skaffe en 18" gulvtam på eBay i USA. Det var meget dyrt, men det er det hele værd. Shit den lyder vildt sådan én! Der er kommet coated PS4 over clear Emperor på tammerne. De lidt mere dæmpede skind klæder de ret levende trommer virkeligt godt. Det lyder totalt halvfjerdser, hvilket jo sådan set hele tiden har været planen. Jeg fandt i øvrigt ud af at standard gulvtamben fra Pearl er cirka 9,5 mm og derfor passer i de originale Ludwig beslag, hvilket passer mig rigtigt godt fordi de er riflede der hvor man faktisk skal bruge det. Derudover er der kommet et 22" Paiste Signature Blue Bell Ride (Steward Copelands signature) til. Sådan ét har jeg altid drømt om, lige siden jeg så The Police i Aarhus tilbage i 2007. Mit 20" Zultan Dark Matter Crash er jeg meget glad for. Fornuftig afdæmpet volumen og lækker sound. Jeg eksperimenterer med 19" CymbalWorks Casablanca Session Crash til venstrehånden. Og så en Agop Signature 14" HH. Alt i alt en lækker og udover ridebækkenet ret mærk og tør bækkenpakke. Jeg har overgivet mig og anskaffet en Pearl Eliminator med bælte. Den er bare så let, lækker og nem. Det føles nærmest som om den ikke er der. Det må vel på en måde siges at være målet Derudover lyder køllen virkeligt fedt. Den klassiske Ludwig stol med blue/olive logo kunne jeg simpelthen ikke stå for. Desuden fandt jeg i efteråret et sæt EV N/D 468 mics til tammerne i bedste Lars Ulrich i slutningen af firserne-stil. De lyder også piv godt. Alt i alt er jeg pt. enormt glad for mit setup. Det lyder helt sindssygt godt i mine in-ears. Sættet er 13x9, 16x16, 18x16, 24x14. Snaren er en vintage Supraphonic 14x6,5 med en S-Hoop monteret på toppen. Den sparer mange stikker og vabler den reife! Det kan klart anbefales.
 9. Ja det har jeg også overvejet. Det ser bare ikke særligt elegant ud. Der tænker at de clamps fra Tama der ser mere interessante ud alligevel.
 10. Det ser sgu da smart ud! Det vil jeg klart overveje. Så slipper jeg også for at bore i mine flotte nye gamle trommer.
 11. Jeg har for nyligt anskaffet mig et Yamaha Maple Custom med guld-lugs. Det er super fedt sæt, men jeg er dog ikke helt gode venner med gulvtammer, der hænger på tamophæng. Derfor overvejer jeg at montere beslag til ben. Jeg har overvejet denne model fra Pearl: https://www.thomann.de/dk/pearl_lb40_spannboeckchen_stand_tom.htm Nogle ville nok argumentere for at originale YESS beslag fra Yamaha ville give mere mening. Jeg synes dog ikke de lige er til at finde. Derudover synes jeg også de er lidt klodsede og de fylder meget. Burde det ikke være nemt nok at bore lidt huller i kedlerne og montere de nævnte beslag? Specielt hvis jeg følger nogle af de gode råd her:
 12. Ah, det jeg overvejede var at bruge det eksisterende for store hul til den ene bolt, måske med en lidt større skive, og så lave et ekstra hul til hver lug der passer ordentligt. Jeg tænker så længe det ene hul (det længst fra reifen) passer i størrelsen burde det kunne virke?
 13. Ja det giver jo (desværre) god mening. Så jeg kan f.eks. bruge tube lugs med to bolte af denne type: https://stdrums.com/en/p/da202go ? Og så sørge for at det ekstra hul jeg borer rent faktisk passer ordentligt.
 14. Jeg har fornyligt anskaffet mig et Yamaha Maple Custom med guld-lugs. Der fulgte en lilletrommekedel med uden lugs. Jeg tænker at bygge den op med lugs fra St Drums af denne type: https://stdrums.com/en/p/st010go Er der noget problem forbundet med det? Kan den slags spændehuse med en enkelt bolt godt klare tension fra lilletrommeskind? Der er 8 mm huller i kedlen, burde det ikke passe fint til den slags lugs?
 15. Jeg bruger sådan en hovedtelefonforstærker her: https://www.thomann.de/dk/behringer_powerplay_p1.htm?glp=1&gclid=CjwKEAjwlpbIBRCx4eT8l9W26igSJAAuQ_HG-sU0moWTQ0M8xFJV1TMnp2Hr4reuRj59pxQcWz6pcRoCCaTw_wcB Den fungerer udmærket sammen med mine Shure SE215. Det er også smart at den kan køre på batteri.