Thomas JH Holm

Member
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

About Thomas JH Holm

 • Birthday 06/27/1997

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Bornholm

Recent Profile Visitors

1,261 profile views

Thomas JH Holm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Super! Endnu engang tak! Jeg kom til at tænke på om man faktisk kunne lave et ret fedt lydbillede med blot en BD mic og en overhead?
 2. Tak! Primært kører jeg one up and one down samt én SD og én BD. To crashes og et ride og et china samt hihat. Af og til smider jeg en 10' på. Hmm... ja en større mixer er nok vejen frem, men det kunne være super fed at køre det via to mics!
 3. Tusind tak for alle jeres bud! Det er bedste ved at være drummer - we are one big family! Men hvis jeg skal have fat i to stormembransmikrofoner, hvilke skal jeg gå efter? Prisklasse? Mvh
 4. Hej, Hvordan og hvor starter man, hvis man gerne vil i gang med at optage nogle trommer med henblik på at forbedre sig samt lave drum covers. Forudsætning: Jeg har Ableton, Behringer Xenyx Q802, drums og electronic drums, mobiltelefon. Håber I har lidt råd på vejen mht. mikrofon, redigeringsprogram, råd og tips osv.
 5. Cool. Men den har vel et preset? Er der nogen, der har erfaringer med at afvikle clicktracks fra SPD?
 6. Tusind tak for jeres kommentarer! Hvad med antallet - det er blevet sagt, at de er få på SPD s og sx, men kan man gratis hente nye ind eller?
 7. Woaw! Det lyder bare i orden! Ahhh... så ift. DAW - kan jeg så bare hooke via USA mit Ableton op og så trigger "play" med den?? Hvordan er det med samples? Hvor let er det at sample sine egne lyde?
 8. Cool! Tak for respons begge to!!! Personligt kunne det være super fedt at bringe et nyt aspekt ind i mit trommespil. Hybrid-drummingish! Evt også køre noget backtrack, der kan aktiveres af padden. Ligeså kunne det være lækkert, hvis jeg kunne aktivere min clicktrack fra Ableton via padden. Ligeså kunne man måske en dag også se lidt på noget triggerdrumming, men det er ikke lige det jeg står og ønsker nu her
 9. Hej fellow drummers! Er der nogen, der kan give mig et overblik over de forskellige pads, der er på markedet i øjeblikket - hvad man kan forvente ved at gå den ene vej i stedet for den anden osv. Håber der er nogle, der har lyst! Mvh
 10. Hej, Er der nogen, som har en Tunebot til salg? Ligeså er der nogen, der har nogle erfaringer med Tunebot'en? Mvh
 11. Hvis du har lyst må du meget gerne like os på Facebook og sige det videre - det vil betyde rigtig meget!
 12. Hej! Jeg kan med stor glæde meddele, at Below Stones lige har udgivet en helt ny EP! Og den skal selvfølgelig deles med alle jer! Genren er rock/hard-rock. Du kan finde EP'en "See Your Life" på din foretrukne streamingtjeneste (Spotify, Apple Music, Tidal m.fl.). Eller find den her på Soundcloud:https://soundcloud.com/user-274192592/sets/see-your-life-ep Hvis i kan lide, hvad i hører, vil det blive højt værdsat, hvis i ville dele musikken og budskabet med venner og bekendte. Tusind tak for opmærksomheden. Rigtig god dag! Ps. Føl jer endelig frie til at give konstruktiv kritik, tak! /Holm
 13. Hej! Har installeret Ableton Live Lite 7 Line 6 Edition på Win 7, men når jeg åbner programmet får jeg denne besked: "Ordinalen 5915 blev ikke fundet i DLL-biblioteket MFX71.DLL." Men under: Computer -> OS -> Windows -> SysWOW64 -> finder jeg MFC71.dll filen. Hvad skal jeg gøre?