Xonne

Member
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Xonne last won the day on September 26 2016

Xonne had the most liked content!

Reputation

2 Neutral

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Fredericia

For- og efternavn

 • Fornavn
  Søren
 • Efternavn
  Jensen

Recent Profile Visitors

1,124 profile views
 1. Hej allesammen. Har længe haft kig på at skifte mit nuværende ride ud, med et Zildjian Sweet ride. Men så faldt jeg over Zultans Ride bækkener og syntes egentlig 22" rock beat lød fedt. https://www.thomann.de/dk/zultan_22_rock_beat_medium_ride.htm?glp=1&gclid=Cj0KCQjw24nNBRChARIsALldLD0taa5v4cinXYtBQSckvIYRgIRdMlmaqIE9EnsZoDWf9Uz3PYGBu-oaAqsrEALw_wcB Men jeg kan kun finde thomans optagelser af det og ikke rigtig så meget andet. Er der nogen der har erfaringer med dette ride og om lyden er som på thomans side.
 2. Er der en bestemt grund til yamaha ikke er nævnt? Jeg har ikke noget at klage over Mht dem. Men igen jeg har aldrig prøvet andre mærker.
 3. Hmm, gad vide om det er derfor jeg har ondt i lænden.....
 4. Tror det er underordnet hvilket du vælger. Men sørg for at der er Mesh skind på lilletrommen(tror jeg det hedder). Jeg har et yamaha Dtx Xplorer og er uden Mesh. og efterhånden som jeg er blevet bedre og er begyndt at lave rul og ghost notes mangler lilletrommen lidt. Udover det, så sørg for at hihatten føles rar at slå på. Mht pedal, så køb en god en og brug med sættet. Kan kun anbefale et elektronisk sæt. Jeg har mit derhjemme og kan øve på det om aftenen når den lille sover uden at forstyrre ham eller konen, og så et par gange i ugen drøner jeg ind til øvelokalet og slår på de akustiske. Tror det er vigtigt du ikke kun spiller elektronisk. Afstandende på et "rigtigt" trommesæt er helt anderledes samt den lyd du producerer med dine slag.
 5. Mit trommesæt fortæller mig det skal have nyt batteri. Hvad sker der hvis jeg lader være med at skifte det? Det kan vel stadig spilles på bare i fabriks indstillinger eller....? Har set en tutorial på at skifte batteri og det har jeg sgu ikke mod på. Der kunne jo gå et eller andet galt så skidtet holdt op med at virke.
 6. Jeg har et enkelt paiste pst7 18" crash hængende og det lyder ok.
 7. Jeg var der. Og jeg er helt enig, der var ikke rigtig nyancer i lyden. Det var som eksempel svært at høre de små tammer. Jeg tror dem der stod på gulvet havde en bedre lyd oplevelse. Personligt var jeg på venstre side på de lave tribuner, næsten fremme ved scenen.
 8. Tusind tak. Er stadig lidt grøn i det. Så det er ikke alt der er lige nemt at høre og ikke mindst spille. Der skal lige lidt øvelse til før jeg kan køre det i tempo. Og jeg kan kun anbefale Clutch. Fantastisk mix a hardrock og blues. Og så er trommeslageren mega dygtig.
 9. Er der nogen der har noder til dette nummer eller kan forklare mig hvad der sker efter verset hvor der bliver sunget bang bang bang bang.
 10. Har lige købt skind i 4 sound til hele mit sæt da jeg var i butikken alligevel. Snare top og bund plus 10-12-14 pinstripe+ambassadors. Da jeg så kom til disken spurgte jeg om ikke der var "mængde rabat" med et blink i øjet og fik 10% rabat. Når det så er sagt handler jeg normalt også på nettet, så hvorfor bliver http://www.thomann.de/ ikke nævnt? De er tit billigst.
 11. Jeg bruger den her med 3200 medlemmer: https://www.facebook.com/groups/450697354966400/ Den er i hvert fald ikke lukket.
 12. Så har jeg været ude og prøve pedaler. Jeg har prøvet Yamahas 9500c, som jeg var forelsket i. Så har jeg prøvet DW og Tamas tilsvarende pedaler prismæssigt.(næsten samme pris) De havde desværre ikke Pearls pedal. Yamahas pedal var ikke god, klart den ringeste(for mig) af de pedaler. Jeg syntes den var meget glat og ikke så nemt at spille hurtigt på. De 2 der var bedst og meget ens at spille på var Tamas og DW's pedaler. Og så valgte jeg DW fordi jeg bedre kunne lide designet. Så er nu den lykkelige ejer af en DW5000 Accelerator. sat ned fra 1999kr til 1699kr. Og jeg ved godt jeg skal købe brugt, men jeg ville bare have en HELT ny pedal
 13. Ja det har jeg, hvad da? Nu er jeg nysgerrig 😉
 14. Jeg syntes det er ubehageligt at spille med sko, så jeg spiller altid i strømper/barfodet.
 15. Tak for alle svarene! Jeg må afsted og prøve nogen pedaler. Jeg har kigget og tror jeg vil gå efter yamahas pedal der hedder noget med 9500. Og self dw's og Tamas modstykker. Har med vilje besluttet ikke at købe en dobbelt, da jeg måske på den måde ikke bliver hurtig nok på en pedal. Vil mestre en pedal for jeg køber en dobbelt, ved ikke om det er noget pjat😉