kalwa

Member
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

Profilinformation

 • Bopæl
  København S

For- og efternavn

 • Fornavn
  Adam
 • Efternavn
  Kalwa
 1. Tusinde tak Henrik! :) Jeg har høje forventninger til den olie!
 2. Nu blir jeg nysgerrig, hvorfor skal der ikke slibes efter 1. lag?
 3. Hvor er det skønt med hurtige og seriøse svar! Takker mange gange! Så det vil sige, at med finishing oil får jeg ikke det mælkehvide skær???
 4. Ahh okay. Det tror jeg ikke umiddelbart, men jeg er meget nysgerrig på, hvad det er
 5. Du mener om det er det spil, bejdsen og olien tilsammen giver, der gør det mælkehvidt?
 6. Jeg har før brugt linolie, men den hærder først om 100 år og lufter langt væk det første stykke tid, så droppede det på denne. Ja, kedlen er slebet helt ned og bejdset. Jeg kan bare ikke finde ud af, om det muligvis er selve olien, der ikke egner sig til at lave en satin finish. Kan jo være tilsætningsstofferne eller andet, der gør det??
 7. Hej selvbyggere! Jeg har givet en tromme en Junckers klar bordpladeolie, som jeg før har haft succes med at bruge. Jeg vil gerne lave en satin finish og mellemsliber med fin ståluld. Selve overfladen føles helt rigtig, men jeg får sådan et mælkehvidt skær Hvilken olie skal jeg bruge for at lave en flot satin finish uden det mælkehvide skær? Er det Tru Oil??
 8. Tak Henrik! Hmm autolakereren vil have 2500-3000,- for hele sættet. Så hvis jeg skal give maling 3-4 gange og pensler for hver omgang, for ikke at snakke om prisen på aqualakken - så løber det jo godt nok op...
 9. Jeg forestiller mig en creme hvid a la denne. Jeg er klar over, at trommen på billedet har fået mange tynde lag lak, men jeg ønsker ikke nødvendigvis samme glans. Billede taget fra google.
 10. Godaaaws Jeg har slebet et ældre sæt ned og søger lidt input i forhold til at male dem. Jeg var forbi Flügger og kom frem til at der enten skal males med spray eller skumrulle. Da jeg ikke tør begive mig ud i spraymaling og heller ikke umiddelbart har mulighederne for at lukke helt af og lave rummet støvfrit, forestiller jeg mig at male sættet med terpentinmaling, påført med skumrulle. Så langt så godt; grunder, evt. spartle fylde i evt. sprækker, terpentinmaling med skumrulle og evt. en aqualak til slut. Farven jeg vil male sættet i er en creme hvid (ala. Yamahas gamle recording custom) Mit spørgsmål er så, om I mener, det vil kunne lade sig gøre at lave en pæn, jævn overflade med skumrulle, hvis jeg maler tynde lag? Jeg forestiller mig at mellemslibe mellem hver omgang maling. Jeg har før arbejdet med bejdse og olie på trommer, og synes at have en fornemmelse for det, men lige maling har jeg ikke før begivet mig ud i på denne måde. Nogle råd? Noget jeg har overset? Alle inputs vil blive værdsat! VH Adam
 11. Nej desværre har ikke serienumre på dem Det så den hårde måde jeg har lært det på Tak for svar og til alle der har kigget. God weekend!!
 12. Hej alle derude!! Jeg fik for cirka en måned siden stjålet nogle tromme ting fra min bil, da den holdt parkeret ude foran min lejlighed i Aalborg. Låsen var brudt op ved højlys dag og de er højst sandsynligt gået derfra som om ingenting var sket... Derfor opretter jeg denne tråd i håb om at finde det igen, og håber I vil hjælpe hvis I støder på noget derude et sted. Man ved jo aldrig hvad der pludselig bliver sat til salg Det jeg allermest håber at finde igen er mine elskede Paiste bækkener. Nogle gamle sataner som der ikke er ret mange af, og derfor er rimelig lette at genkende. I får her hele listen. Har prøvet at gøre det så detaljeret som muligt - og stadig overskueligt På forhånd TAK x 1000 for hjælpen !! Dusør på 1000,- gives glædeligt hvis disse ting findes igen!! - En Stagg bækkentaske m Paiste Formula 602 Blue Label bækkener; - 14" heavy hats - 20" medium ride hvor der har siddet gaffa på Paiste-mærket bagpå. Det var med i en reklame, så der kan man se at noget af det trykte blå Paiste-mærke er revet med af. Ellers begge i god stand uden keyholes eller revner. - Et gammelt Paiste Formula 602 20" ride fra 60-70'erne, hvor alle stamps er slidt af, bortset fra det trykte Paiste emblem i metallet. God stand uden keyholes eller revner. - Paiste 2002 18+19" crash Red Label. Stort set som nye. - 14" Zildijian New Beat hihat, en gammel sag fra 70'erne mener jeg. - Turkish 16" medium crash - Istanbul 17" medium crash - Millenium stativkasse på hjul med en masse blandet hardware; Gibraltar, Pearl, Sonor, Yamaha - bækkenstands, snare stand, hihat stand osv og 6 stk. Pearl Master Series gulvtam ben. - Taske med Yamaha Dragon direct drive pedal (hvor det selvlysende lir på basen er pillet af) + Pearl og PJ Perc. ko klokker og tambourin. - Vincent GREEN CAMO stickbag med en del Vincent 7a stikker, Shure Beta 52 kick mic, 2 stk. Røde M3 overhead mics, 1 stk Shure SM 57.