perbw

Member
 • Posts

  219
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About perbw

 • Birthday 08/31/1967

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1,490 profile views
 1. Muligvis,,,meeen når du engang er blevet advokat hæver du mesterslanten.
 2. Han findes,,,jeg kender ham!!!
 3. Skilt i 2008 og gift igen i 2009,,,det går pænt stærkt, hva?? Nå men tillykke med det og godt at høre du er kommet oven på.
 4. fri luft til kulene og fuld varme er alfa og omega når man vintergriller. Så rens op, inden du tænder. Vejret kan også spille ind,,,jeg har talt med et par stykker i nabolaget, og de kunne lissom mig, heller ikke få sværen sprød i går. En mener at kunne se et mønster i regnvejr, en bestemt temperatur og vind,,,så går det galt. Han har lidt ret.
 5. perbw

  Ac/dc

  Takker,,,, men hellere sidde på sin flade foran pc´en, end at ligge i kø natten før,,DET gad jeg så ikk, så ka de spille koncert uden mig.
 6. perbw

  Ac/dc

  har fået billetter,,,efter 3 timer med 4 browsere åbne.
 7. perbw

  Weatherloose

  Har det præcis som Mads Walther,,, de irreterer mig grænseløst, men som Chief nævner, er det sku musik der får alles fødder til at vippe, om man ka li det eller ej. De har også enkelte tekster der rammer noget i alle, så jeg accepterer deres eksistens, men derfor ka de stadig pisse mig af.
 8. Altså: det er nok ment som en joke,,,men hvis det sku være alvorligt ment er han ret go,,, jeg kender da nogle stykker der vile misunde ham.
 9. perbw

  Allstars

  Nå,,,, vi på hovedøen har en lidt anden opfattelse af det
 10. perbw

  Allstars

  Hva mener i andre?? Jeg mener at alt krudtet blev skudt af i første show og nu har de svært ved at lomme igen. Det var en noget tam omgang igår. Anna var vist ikke tilfreds med at ryge ud og det kan man self. godt forstå når det faktisk kun var Clemens der leverede noget med kød på. Dif og Belli ska lige oppe sig lidt. Men ellers er det fedt nok og godt band,,,,som altid.
 11. perbw

  Drumline

  Men det er satme da bedre end High School Musical
 12. perbw

  Facebook

  du kan da bare ændre til en john@doe.org emailaddresse og så fjerne alt hvad du kan af data,,,
 13. perbw

  Facebook

  Næe,,,men så går tiden med det og vi har haft det sjovt så læange.
 14. perbw

  Facebook

  Jo,,,men her er vi oppe imod en af de helt store,,,så det tager nok lidt tid og der skal hårdtslående argumenter på bordet. Det kommer når tiden er til det.
 15. Jeg ved at Niels Ratzer, mens ham spillede med Blast, brugte en pedal med add-on dobbelt kølle. Det var skruet på som et clamps og virkede ret godt. Tror det var Pearl. Jeg tror bare at de færdige dobb.pedaler er så billige nu, at det ikke kan betale sig at bygge dette sæt mere. Jeg kan ihvertfald ikke finde det mere. Jeg som er venstrevendt har større problemer med at finde noget der er til at betale,,,men det er jo mit problem.