Lause

Member
 • Posts

  2,740
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Lause

 1. Nuværende live-setup er noget i retning af: 16" Istanbul Agop Signature hihat 19" Istanbul Mehmet paperthin crash (er på udkig efter noget andet her..) 20" Paiste Giant Beat Thin crash 22" Paiste Dixie Thin crash/ride Og så enten 20" Anatolian Trash crash, 22" Zyn vintage nitteride, 20" Paiste Traditional Thin crash med nitter. Spiller pop, rock, blues og jazz på dette setup...
 2. Hvilken olie bruger du yderst? Ser godt ud.
 3. Disse er i øvrigt også rigtigt fede..! hvis du vil af med 535'erne viking jet gerne købe dem..
 4. AE3000 er en rigtig fed mikrofon. Jeg kan anbefale at kigge efter BeyerDynamic M201. Min favorit på snare.
 5. C535 er en fremragende mikrofon... Fede til vokaler også!... Tjek denne optagelse...
 6. Ole Beich spillede da guitar i LA Guns? Og historien i de esbjergensiske musikkredse går på at Ole stoppede i LA Guns pga. En brækket arm, der tvang ham til at rejse til DK for at blive lappet ordentlig sammen (ingen amerikansk sundhedsforsikring). Efter han var blevet lappet sammen drog han tilbage mod LA og troede han skulle med i bandet igen, desværre havde de i mellemtiden slået sig sammen med et andet band og udgivet en hitsingle, så der var ikke plads til Ole. I Esbjerg går historien på at han tog livet af sig selv, angiveligt samme aften Guns'n'Roses spillede i København.
 7. Havde den gamle med på arbejde i weekenden.. De lyder bare godt. Ludwig B/O-badge 1971 14x10, 18x16 og 24x14 DW Collectors Maple 14x6 Paiste Traditionals 17" hihat 20" Thin crash 20" Light ride 22" Light ride Super Zyn 22" nitte-ride
 8. Jep. Det virker! Jeg har en ældre Gretsch 14x5" som lyder helt utroligt når den bliver stemt ned.. Man skulle ikke tro at en så "smal" tromme kan levere så dyb og fed en lyd, men det er altså tilfældet..
 9. Lause

  Let Pedal

  Puha - tak for beskeden.. Jeg var helt overbevist at jeg skulle have mig en Jojo pedal, prøvede den i en butik for noget tid siden, og synes den er vildt dejlig at spille med.. Holder mig til mine DW5000 - har 3 og den ældste spiller stadig efter 19 års tro tjeneste..
 10. Lause

  Let Pedal

  Hvad er der galt med dine Jojo pedaler? Har tænkt over om jeg skulle ha' en, for den er godt nok smooth og nem at spille med..
 11. Find nogle gap tracks, og øv almindeligvis single, double, tripple strokes. Og så øvede jeg paradidler til gap tracks også, og det gav en stor effekt..
 12. Lause

  Jim Keltner

  Keltners tilgang til groove er helt unik. Og så virker han til at være en helt igennem cool fyr.
 13. mica herinde omcoatede et sæt i noget sparklewrap fra en fyr på eBay - hør ham lige ad, for det var vist ikke helt i orden... Synes nu coatingen ser meget funky ud..
 14. Tjek det ud: https://www.youtube.com/watch?v=vjqWtkDj9bM
 15. Hej Rune, Godt at se.. Kører du stortrommen-mikrofonen direkte i din Gigster, eller får du et signal fra en mixer?
 16. Det ser simpelthen så fedt ud, det setup der... Kreativiteten udvikler sig, og tager musikken andre steder hen når vi eksperimenterer med nye setups og trommer.. Hvor er det inspillet henne?
 17. Jep - har et stereo-par og en enkelt ved siden af. De tre mikrofoner lyder fuldstændig ens, så jeg tror egentlig sagtens man kan købe to enkelte og bruge til stereo-optagelser.. Har brugt dem på en del optagelser, og det er virkeligt fede mikrofoner.. Hvis du kommer forbi Århus må du gerne låne mine.
 18. Jeg synes Røde NT5 er kedelige.. Så ville jeg hellere kigge på Line Audio CM3 - svenske håndbyggede mikrofoner, af en gut som har arbejdet hos Telefunken, Neumann og Sennheiser. Disse mikrofoner er blevet sammenlignet med både Neumann KM84 og KM184 (nyerere version af KM84), hvor Line Audio sparkede røv på de andre mikrofoner! Fåes vist stadig i 4Sound - 999,- pr. styk.
 19. Skriv til Paiste. Du kan få dem til at lave bækkener i den størrelse du ønsker.. F.eks ved jeg at de har lavet 20" Traditional Thin crashes på bestilling, samt 19" Fast crashes.. Om prisen er derefter, skal jeg ikke kunne sige..
 20. Lyt til Jon, for han er klog.. Har selv en Tama i Alu som (efter min mening) kan meget mere end en Supra i samme størrelse.. Har også en dybere SuperSensitiv som ikke er til at slå af banen.. Hver sin smag.. Et spørgsmål har jeg dog til Jon: Premier HiFi er den ikke COB? Har selv en som lyder fabelagtigt, ja det er faktisk min favorit i øjeblikket, men den lyder mere af messing end alu... Mvh
 21. Rammer Kasper ikke hovedet på sømmet her?