Jev

Member
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jev

 1. Jev

  Hhx

  Altså hvis de er købt i Modern Drums, så er der god mulighed for, at han selv har signeret dem. Jeg stod i hvert fald med en HHX hihat derude forleden en dag, den havde han tydeligvis selv signeret. Men er ikke særlig meget inde i HHX-serien så don't shoot me if i'm wrong. Jesper
 2. Tjek ham her ud, det plejer at virke rimelig godt for mig.
 3. John Blackwell's signatur lilletromme fra tama kunne evt. også være noget. Mener han bruger den i dette klip http://www.youtube.com/watch?v=T5yice8U4TE Den kunne godt lyde som noget du var på udkig efter, og mener faktisk heller ikke den er voldsom dyr.
 4. Jev

  Hardware Løsdele

  http://customdrums.de/ Udvalget er dog ikke så stort
 5. Thomann har også nogle ganske få med trommer etc. http://www.thomann.de/dk/browse_wallpapers.html
 6. Tænkte det nok, men rart nok lige at få det bekræftet. Og selvfølgelig tak for det hurtige svar.
 7. Har lige et lille spørgsmål. Hvis man nu f. eks. benytter sig af sådan et lydkort: http://www.aage.dk/shoppingsystem/vare.asp?varenr=45336 Vil man så igennem firewiren kunne indspille sine trommer på 8 separate spor i f. eks. cubase?
 8. Jev

  Tour De France

  Så meldte jeg mig også lige til, selvom touren er godt i gang
 9. Jev

  Wuhan Cymbaler

  Hey. Jeg vil lige høre om der er nogen der ved om man kan høre wuhan bækkenerne på nettet. Og ja jeg ved godt jeg skal tag ud og lyt, men jeg vil bare gerne høre om jeg kan lide dem inden jeg går ud og lytter. På forhånd tak
 10. Jeg spiller på Xs20 og synes de er ret gode, og samtidig er de heller ikke voldsomt dyre.
 11. Jeg vil gerne høre om der er nogen der ved, om man kan købe et paragon effekt bækkensæt her i DK. Det er det sæt der har et 8" og 10" splash og et 19" China.
 12. Sort sol - let the fingers do the walking
 13. Hej MIKarlsen Hvis du gerne vil have fat i et billigt el-sæt, kan jeg anbefale et Medeli 502, det koster kun 3000 kr. og er klart det billigste jeg har set til dato. Du kan læse lidt om det på denne hjemmeside http://www.nettodrums.dk/product.asp?produ...&sub=147&page=1 Jeg købte sådan et sæt for et årstid siden, og hvis det bare er øvning det skal bruges til, synes jeg det er et ganske glimrende sæt.
 14. Jev

  Hvor Mange Tammer

  Jeg har 4 lige pt, og det har jeg spillet med i en del år efterhånden. Så nu synes jeg det kan virke lidt mærkeligt, at sætte sig ned og spille på et trommesæt, med mindre end 4 tammer. Man har ligsom ikke lige den sidste og komme ud på.
 15. Jev

  Avantgarde

  Det er et polished
 16. Ja så blev dat dagen, hvor jeg fik tilsendt mit bestilte Avantgarde precision 17" crash fra Modern Drums. Jeg havde egentlig først forventet, at det ville komme engang midt i februar, så blev helt vildt glad, da jeg så postmanden banke på døren. Bækkenet lyder sku meget fedt, en dejlig lys og varm lyd som spiller godt op, med mine andre bækkener. Sammen med bækkenet fik jeg også et Remo ambassador- og ambassador snare skind, så jeg kan få skiftet de gamle skind fra lilletrommen. Så jeg er en tilfreds mand.
 17. Jeg kan anbefale Remo Powersonic som slagskind, men jeg er ikke helt sikker på om det kan fås i 16". Ellers synes jeg Powerstroke vil være et udmærket valg.
 18. Det skal bare være et sæt studie mikrofoner i en rimelig kvalitet uden det blir alt for dyrt.
 19. Hej alle herinde Jeg vil lige høre om der er nogen der har/har haft erfaringer med de her mikrofoner http://www.nettodrums.dk/product.asp?produ...&sub=240&page=1 . Hvad er de bedst til, live eller studie?
 20. Jev

  Programmer

  Er der nogen der kender nogle gode programmer til at skrive trommenoder i?
 21. Er der nogen der har nogle gode fif/tekniker til, at kunne spille hurtigere?
 22. Jev

  Zildjian

  Vil lige høre om der er nogen der har erfaringer med Zildjian K Mini China 14" og Zildjian K Splash 12". Hvilken stilart passer de til osv.?