heskjaer

Member
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Danmark

For- og efternavn

 • Fornavn
  Peter
 • Efternavn
  Heskjær

heskjaer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Jeg har en to-benet DW du kan købe. Kan evt. få taget et billede i morgen?!?
 2. Hej alle. Jeg har nu endelig fået lavet en tråd her på siden med lidt selvbygger-sjov. Med (meget) stor hjælp fra HenrikB her på siden er det lykkedes mig at få lavet en subkick ud af en gammel 10" pearl.Dog har jeg skåret den lidt ned i dybden og givet den lidt nyt coating så den ser fin ud. Desuden har jeg, som det ses på nogen af bilederne, bestilt et logo ved logocut.dk (det er jo sindssygt billigt), bare for at oppe blærerøvs faktoren lidt! Indtil videre er den kun testet let. Så jeg ved at der er hul igennem og ingen støj. Så nu glæder jeg mig til at få den foran trommen..
 3. Prøv evt. marinelageret.dk De har rigtig mange 3M produkter, og leverer lyn hurtigt... Peter
 4. Jeg har tænkt meget på at bytte sættet med Mikkel. Det sæt jeg har at bytte med er 1* 13" Yamaha tour custom 1* 16" Yamaha tour Custom 1* 24" DW BD Jeg vil da gerne høre nogle meninger. Er det dumt af mig, eller kan jeg lave en klasse handel???? Ved godt lyden er en smags sag. Men jeg er helt vild med lyden i et vintagesæt. Derfor vil jeg så gerne vide om det er noget fornuftigt jeg har gang i!
 5. heskjaer

  28" Bd

  Trommen er ved at blive renoveret. MEN jeg skal forsøge at få lagt nogle billeder på i løbet af et par dage!
 6. heskjaer

  28" Bd

  Jeg har været heldig at få fingrene i en 28" BD Men er der nogen som kan fortælle mig hvor jeg kan få skind til sådan en fætter? Har haft lidt svært ved at finde noget i DK :unsure:
 7. Det er ret cool. Jeg har det stadigt, og nyder altid at spille på det!