Søren Hansen

Member
 • Posts

  1,086
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Søren Hansen last won the day on May 15 2013

Søren Hansen had the most liked content!

Reputation

20 Neutral

About Søren Hansen

 • Birthday 03/19/1993

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  9000 Aalborg
 1. Snyd og bedrag kan det vel næppe kaldes.
 2. Hej allesammen. Jeg søger bil/lift til mine trommer fra Aalborg til København, jeg har ikke selv mulighed for at køre da jeg hverken har bil eller kørekort. Der vil blive spædet til for både benzin og bro/færge-afgift. Mvh Søren Sommer
 3. Er Drum Limousine virkelig godt? - nej, spild af penge.
 4. jeg er helt vild med du kunne skrive et indlæg for at fremme din pointe, vi er hinandens lykkes smed, som man vist siger...
 5. lige præcis, jantelov er en fed ting alle mennesker behersker i det ganske danske land... jeg synes det er helt i skoven en tråd bliver fyldt med så meget off topic, men hvor slemt kan det være, og hvor længe har det ikke eksisteret her på siden? - det gælder ikke kun salgstråde - Der er forskel på at vejlede og ”fortælle en sandhed som andre ikke har bedt om” i den pågældende gretsch tråd handler det vist mere om mudderkast blandt de deltagende og ikke sælgerens egentlig pris. Hvor er det så problematikken ligger? Det kan bare ikke passe, at folk farer op, hver eneste gang de ser en pris diskuteret i en salgstråd. Det sker hele tiden og hvor mange sælgere tager det så negativt, enhver sætter vel pris på vejledning, så længe bare man tænker lidt længere end sin egen næste tip. mvh.
 6. Jeg undrer mig bare hvorfor du føler dig så ramt Jon, hvis du læser hvad JEG har skrevet burde du nok også vide hvem jeg refererer til.. Det var skam heller ikke for at skabe en dårlig stemning, hvorfor føler du dig så trådt på? mvh.
 7. Hej Jon, det var nu ikke min hensigt at du eller andre skulle komme med personlige erfaringer med stoffer for at underbygge jeres argumenter. Hvad I har taget, hvad I tager er for sagen uvedkommende, der er bare belæg for tingene derinde og jeg synes måske folk burde tænke en ekstra gang før de kommer med deres såkaldte lommepsykologi. Det er ikke min hensigt at få diskussionen drejet over på dette emne jeg synes bare tonen lagde op til det. At sejle skibet selv er folks egen sag, jeg skal og vil ikke være dommer over hvad folk der gør. Men helt ærligt, at sige alle misbrugere har psykoser er direkte løgn, jeg har selv eksempler på dette. Lad os lade den ligge her. mvh.
 8. for f*nden, hop ind på psychedelia.dk og tag snakken om misbrug, forbrug, psykoser og hvad der ellers måtte ligge til. Jeg håber (og ved til dels) at de kan ændre jeres tankegang og holdning til en masse ting. peace out.
 9. enig med Anders, jeg kan ikke helt se hvor denne lommepsykologi skal tage os hen. .
 10. Helt klart, en førstehåndskilde er altid bedre end en andenhåndskilde. Det er bare ærgerligt når der næsten går politisk-ideologi i den overfor internettet og dets brug, Internettet er langt større end de fleste lige går rundt og tror. Det siger måske også lidt mere om din elevs formåen til at forholde sig kritisk til kilderne. Hun ville nok have haft et helt andet syn på sagen, hvis hun havde brugt en anden kilde så hun havde haft flere synspunkter og holdninger hun kunne tage til overvejelse. fortsat god dag.