nikj_dk

Member
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nikj_dk last won the day on May 6 2016

nikj_dk had the most liked content!

Reputation

1 Neutral

About nikj_dk

 • Birthday 11/01/1953

Kontaktmetoder

 • MSN
  kjeldsen@npkjeldsen.dk
 • Website URL
  http://www.npkjeldsen.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Holte
 • Interesser
  Alt der har med bands at gøre, HiFi, biler, livet!

For- og efternavn

 • Fornavn
  Niels Peter
 • Efternavn
  Kjeldsen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej Mattias, Jeg har anvendt et par pakker (så vidt jeg husker) fra V-Expressions. Jeg har ikke været vildt imponeret, men det har været ok. Til gengæld har jeg været super glad for en pakke jeg har købt af drum-tec.de. Jeg spiller på TD-11. mvh. Niels Peter
 2. Ja, hvad kan man forvente af personer der ikke kan overskue mere end fire strenge? Som oven i købet er tykke, så de er nemmere at se og ramme! Strengene altså.
 3. Jeg har ikke fundet erstatningsskruer, men nettet er stort, så jeg søger videre. Det der med at slå på skruerne, er det noget du har prøvet med godt resultat?
 4. Har nogen skæve skruer på en Beverley Cosmic 21, hvordan retter man dem op? Bedste hilsener. PS: Er dette det rette forum at stille det spørgsmål i?
 5. Hej, på Roland kits kan man ofte vælge hvilken trigger man bruger. Du kan finde en manual på nettet, og så finde frem til hvor du skal ind og ændre på indstillingerne. Sidst jeg ledte, fandt jeg ikke megen dokumentation om Jobekey, men du kan jo prøve selv. Du skriver ikke hvilket kit du har? Jeg har et Jobekey bækken på et TD-11, og det fungerer fint for mig. /Niels P.
 6. Hejsa, jeg kan ikke lige finde en vejledning i hvordan man indsætter billeder. Findes den på sitet? Fortsat god weekend. PS: kom til at læse hvad der står mens jeg skriver indlægget, er det blot at vælge "Klik for at vælge filer", så vises billedet i indlægget?
 7. Hej, Jeg har lige skilt en Beverley Cosmic 21 ad, og kan se at kedlen er en smule skæv. Dvs. når jeg lægge den på et bord med slagsiden nedad, så vipper den en smule. Jeg har ikke målt endnu, men mener det er noget med 2-3 millimeter. Hvor galt er det, og kan det rettes op? Bedste hilsener, Niels P. PS: er dette rette forum?
 8. Hej, rigtig spændende artikel, og jeg er ikke forvænt med den slags på dansk. Jeg kunne godt tænke mig at vide om fundamentet for uafhængighed er koordination af lemmerne?
 9. Fedt spillet, det lyder godt, jeg ville ikke være flov over at levere den præstation live.
 10. Hej igen, er kedlerne bestilt hos ST?
 11. Hvorfor så dyb en stortromme, har du hørt en tilsvarende? Jeg spørger fordi jeg har hørt at 14 tommer giver et kort sustain, giver 17 tommer så et langt sustaiin, og til hvilken musik er det ønskværdigt? Bedste hilsener, NP
 12. John Goods engagement er helt utroligt, og er nok grunden til at DW er blevet så anerkendte. Så vidt jeg ved, tog han arven op fra Camco, som lavede highend sæt, men som ikke lykkedes med at profittere på kvaliteten. Man må sige John Good er lykkedes med at lave trommer i ekseptionel kvalitet, og samtidig gøre det til en god forretning. Yderst seværdig video.
 13. Tak for infoen og arbejdet. Fortsat god påske. 👍👍👍👍👍👍
 14. Ja, godt nytår til alle! 🎤🎷🎺🎸🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🎹🎸🎤🎤🎤🎵🎶🎶🎶🔕🔕