nikj_dk

Medlem
  • Antal indlæg

    56
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage som vinder

    1

Alt der er opslået af nikj_dk

  1. Hej Mattias, Jeg har anvendt et par pakker (så vidt jeg husker) fra V-Expressions. Jeg har ikke været vildt imponeret, men det har været ok. Til gengæld har jeg været super glad for en pakke jeg har købt af drum-tec.de. Jeg spiller på TD-11. mvh. Niels Peter
  2. Ja, hvad kan man forvente af personer der ikke kan overskue mere end fire strenge? Som oven i købet er tykke, så de er nemmere at se og ramme! Strengene altså.
  3. Jeg har ikke fundet erstatningsskruer, men nettet er stort, så jeg søger videre. Det der med at slå på skruerne, er det noget du har prøvet med godt resultat?
  4. Har nogen skæve skruer på en Beverley Cosmic 21, hvordan retter man dem op? Bedste hilsener. PS: Er dette det rette forum at stille det spørgsmål i?
  5. Hej, på Roland kits kan man ofte vælge hvilken trigger man bruger. Du kan finde en manual på nettet, og så finde frem til hvor du skal ind og ændre på indstillingerne. Sidst jeg ledte, fandt jeg ikke megen dokumentation om Jobekey, men du kan jo prøve selv. Du skriver ikke hvilket kit du har? Jeg har et Jobekey bækken på et TD-11, og det fungerer fint for mig. /Niels P.
  6. Hejsa, jeg kan ikke lige finde en vejledning i hvordan man indsætter billeder. Findes den på sitet? Fortsat god weekend. PS: kom til at læse hvad der står mens jeg skriver indlægget, er det blot at vælge "Klik for at vælge filer", så vises billedet i indlægget?
  7. Hej, Jeg har lige skilt en Beverley Cosmic 21 ad, og kan se at kedlen er en smule skæv. Dvs. når jeg lægge den på et bord med slagsiden nedad, så vipper den en smule. Jeg har ikke målt endnu, men mener det er noget med 2-3 millimeter. Hvor galt er det, og kan det rettes op? Bedste hilsener, Niels P. PS: er dette rette forum?
  8. Hej, rigtig spændende artikel, og jeg er ikke forvænt med den slags på dansk. Jeg kunne godt tænke mig at vide om fundamentet for uafhængighed er koordination af lemmerne?
  9. Fedt spillet, det lyder godt, jeg ville ikke være flov over at levere den præstation live.
  10. Hej igen, er kedlerne bestilt hos ST?
  11. Hvorfor så dyb en stortromme, har du hørt en tilsvarende? Jeg spørger fordi jeg har hørt at 14 tommer giver et kort sustain, giver 17 tommer så et langt sustaiin, og til hvilken musik er det ønskværdigt? Bedste hilsener, NP
  12. John Goods engagement er helt utroligt, og er nok grunden til at DW er blevet så anerkendte. Så vidt jeg ved, tog han arven op fra Camco, som lavede highend sæt, men som ikke lykkedes med at profittere på kvaliteten. Man må sige John Good er lykkedes med at lave trommer i ekseptionel kvalitet, og samtidig gøre det til en god forretning. Yderst seværdig video.
  13. Tak for infoen og arbejdet. Fortsat god påske. 👍👍👍👍👍👍
  14. Ja, godt nytår til alle! 🎤🎷🎺🎸🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁🎹🎸🎤🎤🎤🎵🎶🎶🎶🔕🔕
  15. Hvis du på youtube søger dette: roland td connect ezdrummer, får du en masse spændende links, og metodikken svar til at koble op mod Addictive Drums.
  16. Så vidt jeg ved skal TD kittes egne lyde slåes fra når man spiller over midi til pc/MAC. Hvis du bruger ASIO driver, må det være en pc og ikke en MAC du anvender, ikke sandt?
  17. Jeg er IT mand,så jeg skal spørge: Kan den resettes?
  18. Jeg synes at det er fedt at du ændrer på vokal klanen hed ad vejen. Til gengæld stoppede jeg afspilningen fordi udviklingen i sangen manglede. Det kan man selvfølgelig diskutere, men set med de klassisk pop sang ører, så forventede jeg at der kom et b og c stykke, men det gjorde der så ikke før jeg slukkede. Jeg kunne lide lyden, guitarspil og lyd, vokalen, så overvejende var det godt. Vokal klangen udmærkede sig ved ikke at ligne andre kunstnere jeg kende. De bedste hilsener.
  19. Hej, Generelt er jeg enig i de fleste svar i denne tråd. Situationen svarer til at søge og få nyt job. På nogen arbejdspladser er der en overhund der vil bestemme alt, og hvis man selv ønsker at bidrage til opgaverne, skal man søge et andet sted hen. Alternativt findes der arbejdspladser hvor det forventes at medarbejderne selv kan tænke og reagere. Til gengæld står man også selv til ansvar for det man gør. Medmindre man er smart nok til at afstemme med leder før man udfører opgaven. Få det på skrift! Tsk Tsk. I mit band handler det ikke om at spille coverversioner nøjagtigt, men at have signaturer med så alle genkender nummeret og kan synge med på det (minus instrumentalnumre). Et band er egentlig som en projektgruppe: Det er godt hvis medlemmerne har forskellige egenskaber der kan supplere hinanden op. Vi er bevidste om vores egenskaber, nok fordi vi aldersmæssigt er mellem 55 og 67. (Nej vi har ikke en hjertestarter i øvelokalet!). Et af medlemmerne er rigtig god til at få ting fra hånden, vi andre er mere svingende. Til gengæld har vi ikke en specifik leder type, kan godt bruge en sådan, især hvis han (hun) kan synge og/eller spille keys. Men det skal være en leder der lytter til alles kommentarer og forslag, det er ikke diktatur. Personligt kan jeg have det vanskeligt med dominerende ledertyper, inklusive koner. De bedste hilsener til alle, og god weekend.
  20. Måske den her kan bruges: http://www.thansen.dk/bil/autoudstyr/hifi/hifi-montering/lyddaempning/35-mm-rulle-til-montage-af-stojdaempning/n-482160252/pn-482144598/
  21. Er kedlen fra en Olympic eller hvor kommer den fra? Smuk er den!
  22. Jamen, så er det jo ingen sag, held og lykke med projektet. 👌
  23. Nej, det med Aalborg ved jeg ikke lige hvor jeg har det fra. Bortset fra det, jeg forestiller mig at sitet handler om salg, hvordan vil du få eventuelle kunder ind på sitet? Når jeg Googler Jeppe Klausen, er resultatet en række Jeppe Klausner på LinkedIn. Når jeg Googler Jeppe Klausen trommer, kommer sitet ind som nummer 1, det er sejt! Har du gjort noget for at SEO optimere? Studie Silkeborg og lydstudie Silkeborg giver ingen hits, måske du kunne udnytte det? Fortsat go ferie.
  24. Hej Jeppe, Jeg synes sitet ser rigtig godt ud. Så en af videorne, fedt spillet. Er der gang i Aalborgs musikliv? Mvh. Niels P.