helbo

Member
 • Posts

  336
 • Joined

 • Last visited

Reputation

2 Neutral

About helbo

 • Birthday 08/04/1981

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://thedude.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Århus
 • Interesser
  Trommer, musik, grafisk design, film, mountainbike

For- og efternavn

 • Fornavn
  Martin
 • Efternavn
  Helbo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fedt, tak for et så konkret bud. Har fundet dem hos 4sound og det er helt sikkert en overkommelig pris. Ang. lydkortet, så kiggede jeg på dette: http://www.4sound.dk/computer/lydkort/usb/focusrite-scarlett-6i6-gen2 Men det er rigtigt forstået, at jeg kun kan sætte to mikrofoner til, selvom der egentlig er seks indgange?
 2. Overheaden skal egentlig erstatte SM58, så hvis jeg kan nøjes med én overhead skal jeg kun bruge to indgange. Jeg kører Mac OS/X. Jeg øver også i Monorama, så det kan godt være at jeg vil tage dig på ordet og prøve noget af det du har liggende.
 3. Jeg skal have opgraderet mit optage-setup, da der ikke længere kommer drivere til mit nuværende lydkort. Derudover skal jeg have noget overhead mic. Mit behov er ikke vildt stort. Jeg skal bruge det til at optage trommer, når vi skriver nye numre. Pt har jeg klaret mig med en stortrommemikrofon og en SM58 foran trommerne. Jeg ønsker derfor forslag til et nyt eksternt lydkort (USB) og på overhead mikrofon. Jvf. mit behov er det heller noget jeg vil ofre flere tusind kroner på, så det kan også sagtens være brugt. Lydkortet skal bare ikke være alt for gammelt, så jeg pludselig står uden drivere igen.
 4. Ja, tror også jeg er ude i noget pedal-board-agtigt. Og helt sikkert, The Drew, der skal kun være ét kabel ud fra boardet. Der er ikke tid til at stå med alle de kabler, når der er change-over
 5. Jeg tænker også at racket bliver lidt for voldsomt til mit behov. Noget der kan monteres på et trebenet stativ vil være at foretrække, da det er nemmere at placere på et, i forvejen overfyldt, trommepodie.
 6. Således ser det nuværende setup ud: https://goo.gl/photos/4Fypwy4yQmgZreEf6 Ikke just så nemt at smide ned i en kuffert.
 7. Jeg skal til at bruge in-ear live og har til det formål også købt en lille mixer. Jeg vil gerne have det monteret på en form for stativ/bord sammen med metronom (som jeg bruger i øveren). Pt har jeg det hele siddende på et kraftigt nodestativ, men det er ikke så praktisk når det skal pakkes ned og flyttes. Her vil jeg gerne have et setup der nemt kan pakkes sammen i en kuffert eller lignende og nemt stilles op. Hvad gør jer, der har mixer og andet grej med ud? Kom gerne med ideer, inspiration eller billeder af jeres setup.
 8. Hej Frode, min plan er at bruge Geogrotesque Stencil B. En af grundende hertil er, at jeg har brugt Geogrotesque til vores cover og andre ting for bandet. En anden grund er, at den fungerer godt som stencil og er nem at skære ud. Jeg vil få lavet stencils på noget selvklæbende folie og få dem skåret ud på maskine. Har en kammerat der har udstyr til det. Så er det bare at påføre den selvklæbende folie, spraymale, og fjerne folien igen ... og så håbe på at resultatet bliver godt.
 9. Cool, tak for det, Søren.
 10. Hej, de nye hardcases fra Hardcase har jo sådan en træls belægning, der gør at det er svært at placere stickers osv. på dem. Jeg vil gerne spraymale bandnavn på vhja. en stencil. Men hvilken type kan man bruge på dem?
 11. Bassisten kommer da ikke til at dehydrere under koncerten ...
 12. Cool, tak for buddene. Jeg sender dem lige til de andre i bandet.
 13. Hey drummers, håber, at I kan hjælpe mig. Jeg spiller i bandet Momentum, som har et gig på KB18 d. 1. marts sammen med Spit Rusty. Vi er begge jyske bands og skal bruge et københavnsk band der kan hjælpe med at trække lidt folk og stille med baggear. Vores oprindelige mainact, Barricade, var nødt til at trække sig pga tidsmangel. Genremæssigt skal man helst matche nogenlunde Momentum og Spit Rusty, men vi er generelt åbne for det meste. Der er lyd på www.momentummetal.com og www.spitrusty.com Dealen er 70% af døren inkl. lydmand og 5 pils pr. næse. Da vi jo kommer hele vejen fra det mørke Jylland håber vi, at det københavnske band vil kunne lægge baggear til. De vil selvfølgelig blive kompenseret for transportudgifter i denne sammenhæng. Ellers er vi helst, at en overskydende indtjening går til de transportudgifter vi har med rejsen fra Aarhus/Horsens. Er der nogen herinde der kender et band der kunne være interessant, eller endnu bedre; selv spiller i et? //Martin
 14. Jeg bruger ikke rigtig noget. Har leget lidt med Garageband og Logic, men kun til indspilning af pre-demo. Det kunne godt være, at jeg lige skulle tjekke deres funktioner ud. Mit behov vil primært være, at få nogen ideer ind på computeren inden jeg glemmer dem igen.
 15. Nogen der kender et godt simpelt program til at lave trommebeats på? Der skal ikke være ret avanceret. Jeg vil bruge det til at lege med lidt rytmer og fills. Det skal være til Mac.