The Tormentor

Member
 • Posts

  3,304
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by The Tormentor

 1. Hasse har desværre ret. Intet spændende og intet billigt.
 2. Hej Per. Jeg var i Budapest for et par år siden, og der var ikke noget at hente på priser. Kan ikke huske hvilke(n) butik(ker) jeg besøgte. Mvh Jacob
 3. Jeg får en ide, men aner ikke om det virker. .. smid kedlen i en spand, og bryg kaffe i den (vand og kaffe i spanden). Ved nogenlunde kval kaffe, skal der dannes skum, som viser udviklingen af Co2. Jeg forestiller mig, at det vil give det samme som snavs på et tag (men har lige drukket en flaske vin, og aner intet om det)
 4. Du skal da have et HHX Stage ride. Eller et zildjian K custom dark. Eller et zildjian A sweet.
 5. Hej Niels. Jeg har ligesom dig porre-knæ. Jeg har tidligere oplevet smerter i knæer når jeg har spillet hurtigt, da jeg så roterer mine fødder og underben. Dette vrider i knæene. Kommer du til at dreje underbenet når du f.eks. laver dobbeltslag eller når du spiller hurtigt? Mvh Jacob
 6. Det var en tysk forhandler som smed tilsvarende i phosphor-bronze over disken til 1000-1500kr med pressede reifer. Tilsvarende i kobber lå vist i 2000-2500kr. Tror siden hed sdrums.de eller sådan noget. Jeg har haft en flok af de billige og de er altså drøn fede!
 7. Pearl Free floating med ahorn kedel er simpelthen fantastisk. Har desværre solgt min egen. Det var en fejl!
 8. Jeg forestiller mig, at du har fanget alle 3 argumenter, Gandrum. Jeg har prøvet. det er kæmpe NO GO!
 9. Nøj hvor er den flot! Fedt at den kører som ny!
 10. Det afhænger vel af hvilket lydbillede du ønsker. Jeg kender ikke Ludwigs fabriksskind, men det er uden tvivl et enkeltlagsskind, som læner sig op af Ambassador. Det har sine fordele og begrænsninger Hvis du vil have mere bund i trommen, kan du smide et dobbeltlagsskind på (jeg er vild med Remo Emperor). Hvis du vil have en tør lyd, stadig med god bund, så er Evans HD Dry at anbefale.... og så videre Du kan altså sagtens få en fed snarelyd med fabriksskindet, men hvis du ikke er helt tilfreds, kan du overveje, hvad du præcist savner, og dér er skindet afgørende. Mvh Jacob
 11. Samme som Laurits herfra. Skide god stol. Har solgt mit ryglæn, men stolen er sgu fin
 12. Emperor over ambassador så er du kørende både som snare og tam
 13. Kører selv beyerdynamic dt770m, og det holder totalt. Jeg tror det er de bedste på markedet hvad angår kombinationen af dæmpning og lydkvalitet
 14. Hahahah. Smukt! Man kan håbe der menes 850,00
 15. Du kan tjekke vores EP ud fra Sickseed. Den er lavet af Jacob Bredahl. Rå lyd lavet som live-indspilning. Han koster ikke alverden sammenlignet med f.eks. Thue Madsen eller Jacob Hansen.
 16. Jeg har en enkelt gang brugt drumcity,og de er dygtige. Gav 150kr for en lille revne i en 14" hihat top.
 17. Og der Mads, er du ikke helt skarp. For dette kunne være en to-i-én. Tjek midten af kedlerne... Anyway, det er noget tosset noget, men meget sjovt. Dog sjovt for at være sjovt istedet for godt... Men jeg elsker navnet.
 18. Jeg sværger til et coated emperor på mine lilletrommer, Og jeg spiller progressiv deathcore. Jeg synes virkelig du kan få smæk i dem. Når du siger bredere lyd er det mere sustain, mere bund, mellemtone eller noget tredje du mener?
 19. Imponerende. Jeg må øve mig lidt på min espresso maskine
 20. Jeg købte12 par og måtte efter et par øvere ned og bytte de resterende 8 par. Mine stikker holder normalt ok længe ihvertfald 2-3 øvere for et par. Mine erfaringer med nova er helt anderledes. Jeg kan selvfølgelig have været uheldig.
 21. Jeg har spillet wincent i en periode ja, og det er selvfølgelig 1. Sortering hvorfor vægten er mere ens ligesom træet kan være flottere. Jeg har dog altid været tilfreds med både feeling og holdbarhed. Har aldrig prøvet rohema.
 22. Nova er virkelig ringe. Dem skal du ikke købe for de flækker med det samme. Jeg har i en periode brugt vater's good wood som er en rigtig fornuftig anden Sortering. Drumcity sælger dem. Bedste anden sortering jeg har haft.