Rasmus Espersen

Branchemedlem
 • Posts

  2,115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Rasmus Espersen

 1. Kæft de er flotte! Hvornår er de fra? Ved du det?
 2. Kæft det ser fedt ud! Godt impulskøbt! Har du fået nye bækkener også? Med logoer på! Hvordan fungerer det med nitter i hihatten?
 3. Av! Hvor er den fra? Og hvor smal er den lige?!
 4. Gudskelov! Min supra trænger til nye skind - så kan jeg lige runde Remo, inden jeg sætter Evans på igen.
 5. Der er en påfaldende mangel på billeder... Men fedt, at du har fundet dig et setup! Var det en kasse propfyldt med crashbækkener, som du havde anskaffet dig? Og skubber de så dine Dream Bliss ud af studiet? Hvad blev der egentlig af dit 24” Litian Ride?
 6. Du er i sandhed the nicest guy in rock n roll! Adressen er: Rasmus Espersen Teglværksgade 8, 4.th 8000 Aarhus C Tusind tak! De kunne aldrig skaffe den i Stereo Studie... Send lige en regning på cd og fragt. Nåja - Lasse er kommet med og tangenter er blevet en fast bestanddel. Fedt fedt fedt! 17 vers?! Så gætter jeg på, at det ikke lige er dér, hvor I har begrænset jer til vinylmediet..! Det lyder vildt spændende - det er hvad det lyder som! Jeg glæder mig.
 7. Du er det rareste menneske i verden, Mads! Men måske burde jeg bare tage mig sammen og investere i en pladespiller - min CD-samling er alligevel ikke komplet, da det aldrig lykkedes mig at anskaffe ‘Run March Burn’. Gudskelov for Spotify... bliver den nye tilgængelig på streaming? Spændende medfødt dogme med begrænsning på længden på sangene/mængden af sange. Kan du løfte noget som helst slør for den kommende plade? Bliver den som den første, de næste eller noget helt fjerde?
 8. Sikke dog en fremragende nyhed! Kommer pladen KUN på vinyl eller OGSÅ på vinyl?
 9. Aaron Spears er skiftet fra DW til Sonor: https://youtu.be/7yC9yTeO3-o Er det bare mig, eller har det EFX-bækken længst til højre en Crash of Doom-profil?
 10. Hold op hvor er det sjovt! "Farve lyden" og "Gigant slå" er heller ikke værst!
 11. Shit han er fed! Tilbagelænet, men ikke til at sidde stille til. Han er lige til at stille et ur efter! Tak for en. Jeg får helt lyst til at barbere mit sæt ned til stortromme, lilletromme og hihat.
 12. Øv hvor trælst, at du skal døje med det igen! Mon du bliver den tredje reoperation så? Rigtig god bedring!
 13. Hvor ser det godt ud! Lækker finish, lækre stativer! Hvad er størrelserne?
 14. Fede størrelser. Tillykke med det! Blev du så i øvelokalet hele nytårsaften?
 15. Fedt koncept! Jeg er virkelig imponeret over det 16" ridebækken. Hvilke størrelser er de Vistalite i?
 16. Jeg har spillet Big R i snart 8 år nu, og det har været en fornøjelse hver gang. De er så nemme at stemme og styre. Jeg har dog kun erfaring med de store størrelser. Ved du noget om, hvad customized indebærer?
 17. Tusind tak! Jeg havde faktisk brugt søgefunktionen, men strandede bare i 404...
 18. Hej med jer Er der nogen, der ved, om man stadig kan finde de gamle guides, der lå herinde engang? Eller om de gik tabt under flytningen? Jeg ville læse om at bore i bækkener, men når jeg benytter linket heri, bliver siden ikke fundet:
 19. ...længst til venstre på trommesættet naturligvis...
 20. Længst til venstre på billedet: Er det en tam eller en stor lilletromme?
 21. Wow! Er de lige så gode for ørene som for øjnene?
 22. Holy smokes! Her kan man da tale om at gemme sig i mængden!
 23. Det der billede til Jon må du da gerne lægge op, så for eksempel andre end Jon kan se det...