Andreas Friis

Medlem
  • Antal indlæg

    1.175
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Dage som vinder

    5

Andreas Friis vandt senest dagen den Februar 27 2015

Andreas Friis havde det mest populære indhold!

Community omdømme

32 Neutral

Om Andreas Friis

  • Fødselsdag 22-04-1993

Kontaktmetoder

  • Website URL
    http://www.andreasfriis.co.uk/
  • Skype
    andreasfriisdk

Profilinformation

  • Køn
    Mand
  • Bopæl
    Aarhus

For- og efternavn

  • Fornavn
    Andreas
  • Efternavn
    Friis

Seneste besøgende på profilen

8.552 profil visninger
  1. Måske det er Sten Larm du eftersøger?
  2. En kæmpe person og evig kilde til inspiration. Alt for tidligt. https://www.msn.com/en-us/music/celebrity/princes-former-drummer-john-blackwell-jr-dead-at-43-after-battle-with-cancer/ar-BBDLApu
  3. Brooks Wackerman har i flere år været en kæmpe fornøjelse bag trommerne for Tenacious D. Han er jo for nylig blevet fast mand for Avenged Sevenfold, så jeg tror ikke han er med Tenacious i år, men hvis han er, så er det en klar anbefaling herfra
  4. Tænk, jeg synes det er alt for lidt man hører til dig herinde, Rune håber alt er godt, og tillykke med jubilæet! Flere billeder!
  5. Hep En gammel ven fra skolen i London har lavet en ny video. Her looper han en masse og blander akustiske trommer og electronics, ganske live. Jeg synes det er ret sejt og spændende. Tjek det her!
  6. Denne er også en klassiker og passer ret fint på det du søger (en tråd ryger af sporet på grund af en sarkastisk joke og et par unge heavyhoveder der tager joken for gode varer).
  7. Mon ikke det er Poul Terkildsen du har set?
  8. Hej Oliver Så vidt jeg lige kunne finde frem til, så er det her din 3. tråd med nøjagtigt samme indhold. Der er ellers vældig mange svar i de andre tråde, så måske du skulle tjekke dem. Mit bedste råd vil være at tage forbi en butik og tjekke selv. Jeg forstår ikke hvorfor du vil have så mange par stikker i tasken, men det er jo op til dig. Men under alle omstændigheder, så forstår jeg ikke hvorfor du laver flere tråde, når du allerede har et par stykker kørende. Good luck med jagten
  9. Det er Anders Kirkegaard han spiller også med rockbandet H.E.R.O.
  10. I SixPack benytter vi allesammen dette: http://www.4sound.dk/pa/in-ear-systemer/systemer/sennheiser-ew-300-iem-g3-e. Det er klart anbefalelsesværdigt og hamrende driftssikkert. Det har ihvertfald ikke voldt os nogen problemer endnu 7-9-13.
  11. Nu ved jeg jo ikke helt hvad dit budget er, men i SixPack bruger vi alle dette system: http://www.4sound.dk/pa/in-ear-systemer/systemer/sennheiser-ew-300-iem-g3-e Det fungerer helt upåklageligt. Vi har naturligvis andre inEars. Jeg har i lang tid et par Shure se215, og de funger rigtig fint som første inEars til mig. Dem har jeg været meget glade for. Nu er jeg ved at investere i et par JH Audio JH16, efter gode anbefalinger fra Gravengaard og Achermann!
  12. Skøn tråd! Sådan, lige fra hukommelsen fra de sidste 8-9 år: Kaas! :jazz-cover: Metal Riders :originalt thrash metal: Bakmand Band :originalt hiphop: Nogen af os har krøller! :partyband: Thomas Siem Band :originalt rock/pop: The Vultures - John Mayer Tribute :Mayer-cover: Jonas Fjelsted Band :originalt rock: Razzmatazz Funkband :funk/disco/pop-cover: Balle-Calle & Konfirmanderne :partyband: Derudover har jeg lavet rigeligt af afløserjobs og sessions. I øjeblikket spiller jeg fast med SixPack (sixpackband.dk) samt Trio Niels (tidligere Anders Gøttsch Trio, agmusic.dk/trio-niels). Særligt SixPack fylder meget, så jeg har ikke så meget tid til andet.
  13. Jeg gentager jo bare andre, men jeg har også to ben bagud. Jeg har den luksus, at jeg altid har samme trommepodie, og der er plads nok bagtil. Årsagen til at jeg har to ben bagud er derfor den samme som andre: stativ placering
  14. Bell Percussion i Acton! Det var min faste trommepuaher, da jeg boede i London.