Andreas Friis

Member
 • Posts

  1,175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Andreas Friis

 1. Måske det er Sten Larm du eftersøger?
 2. En kæmpe person og evig kilde til inspiration. Alt for tidligt. https://www.msn.com/en-us/music/celebrity/princes-former-drummer-john-blackwell-jr-dead-at-43-after-battle-with-cancer/ar-BBDLApu
 3. Brooks Wackerman har i flere år været en kæmpe fornøjelse bag trommerne for Tenacious D. Han er jo for nylig blevet fast mand for Avenged Sevenfold, så jeg tror ikke han er med Tenacious i år, men hvis han er, så er det en klar anbefaling herfra
 4. Tænk, jeg synes det er alt for lidt man hører til dig herinde, Rune håber alt er godt, og tillykke med jubilæet! Flere billeder!
 5. Hep En gammel ven fra skolen i London har lavet en ny video. Her looper han en masse og blander akustiske trommer og electronics, ganske live. Jeg synes det er ret sejt og spændende. Tjek det her!
 6. Denne er også en klassiker og passer ret fint på det du søger (en tråd ryger af sporet på grund af en sarkastisk joke og et par unge heavyhoveder der tager joken for gode varer).
 7. Mon ikke det er Poul Terkildsen du har set?
 8. Hej Oliver Så vidt jeg lige kunne finde frem til, så er det her din 3. tråd med nøjagtigt samme indhold. Der er ellers vældig mange svar i de andre tråde, så måske du skulle tjekke dem. Mit bedste råd vil være at tage forbi en butik og tjekke selv. Jeg forstår ikke hvorfor du vil have så mange par stikker i tasken, men det er jo op til dig. Men under alle omstændigheder, så forstår jeg ikke hvorfor du laver flere tråde, når du allerede har et par stykker kørende. Good luck med jagten
 9. Det er Anders Kirkegaard han spiller også med rockbandet H.E.R.O.
 10. I SixPack benytter vi allesammen dette: http://www.4sound.dk/pa/in-ear-systemer/systemer/sennheiser-ew-300-iem-g3-e. Det er klart anbefalelsesværdigt og hamrende driftssikkert. Det har ihvertfald ikke voldt os nogen problemer endnu 7-9-13.
 11. Nu ved jeg jo ikke helt hvad dit budget er, men i SixPack bruger vi alle dette system: http://www.4sound.dk/pa/in-ear-systemer/systemer/sennheiser-ew-300-iem-g3-e Det fungerer helt upåklageligt. Vi har naturligvis andre inEars. Jeg har i lang tid et par Shure se215, og de funger rigtig fint som første inEars til mig. Dem har jeg været meget glade for. Nu er jeg ved at investere i et par JH Audio JH16, efter gode anbefalinger fra Gravengaard og Achermann!
 12. Skøn tråd! Sådan, lige fra hukommelsen fra de sidste 8-9 år: Kaas! :jazz-cover: Metal Riders :originalt thrash metal: Bakmand Band :originalt hiphop: Nogen af os har krøller! :partyband: Thomas Siem Band :originalt rock/pop: The Vultures - John Mayer Tribute :Mayer-cover: Jonas Fjelsted Band :originalt rock: Razzmatazz Funkband :funk/disco/pop-cover: Balle-Calle & Konfirmanderne :partyband: Derudover har jeg lavet rigeligt af afløserjobs og sessions. I øjeblikket spiller jeg fast med SixPack (sixpackband.dk) samt Trio Niels (tidligere Anders Gøttsch Trio, agmusic.dk/trio-niels). Særligt SixPack fylder meget, så jeg har ikke så meget tid til andet.
 13. Jeg gentager jo bare andre, men jeg har også to ben bagud. Jeg har den luksus, at jeg altid har samme trommepodie, og der er plads nok bagtil. Årsagen til at jeg har to ben bagud er derfor den samme som andre: stativ placering
 14. Bell Percussion i Acton! Det var min faste trommepuaher, da jeg boede i London.
 15. Bell Percussion i Acton! Det var min faste trommepuaher, da jeg boede i London.
 16. Nu er det selvfølgelig ved at være lidt siden, at tråden var aktiv, men jeg er ikke ven med ham på FB, og jeg kan alligevel skrive til ham. Så denne gang er det muligt
 17. Jeg vil også anbefale dig at snakke med medlem Mikas. Han har som nævnt helt friske erfaringer, og han er en super fin person!
 18. Jeg vil også anbefale dig at snakke med medlem Mikas. Han har som nævnt helt friske erfaringer, og han er en super fin person!
 19. Jeg så ham i Fredericia med min far, som er klassisk musiker. Vi gik begge derfra i rigtigt godt humør! Bevares, det er da rigtigt. Når man siger Aaron Spears, så skal man også sige gospel. Og det fik man i stor stil! Også til den gode side i ny og næ. Så de der kom for det, fik varen. MEN der var meget mere end bare gospel. Han groovede sindssygt fedt i 4/4, 7/8 og 6/8. Han demonstrerede pocket-playing, rockmusik og ikke mindst en enormt charmerende personlighed. For der var masser af snak. Han svarede på alle spørgsmål med ydmyghed og respekt, han smågrinte lidt og jokede da en lille fyr prøvede at snige sig foran scenen og han grinede da han demonstrerede noget sticking som han øvede sig på, men ikke helt kunne mestre endnu. Og i det hele taget var det kridhvide tandpastasmil i højsædet. For både når Aaron spiller og taler, så smiler han i hele fjæset, så smilerynkerne konkurrerer om pladsen. Jeg gik derind med forventningen om en god aften med min far, en aften hvor vi kunne opleve en af de store r'n'b gutter øse lidt ud af sin værktøjskasse. Men vi fik meget mere end det, og jeg kan ærligt sige, at det var en af de bedste clinics jeg har været til. Og iogmed at jeg gik til forskellige clinics på ugentlig basis da jeg boede i London, så har jeg masser at sammenligne med. Klart en anbefaling til næste gang han kommer til Danmark!
 20. ...og der skulle stå: "Hvad 'kan benyttes' betyder kan du se her"
 21. VH-11 er fuldt kompatibel med TD-20, TD-12 og TD-9, men kan benyttes med TD-6. Hvad 'kan benyttes' kan du se her: http://www.roland.com/support/article/?q=faq&p=VH-11&id=1832238 Jeg har ikke selv erfaring med den dog.
 22. ...mit indlæg var såmænd også ment som en oplysning. Beklager hvis det stødte dig jeg mente intet bedrevidende med ordvalget
 23. Nu skal vi også lige huske, at Landover Baptist Church er satire men vi kan selvfølgelig sagtens diskutere, hvorvidt det er sjovt eller latterligt. Jeg synes nu det er meget skæg
 24. ...og lige en ting til: jeg håber ikke at du føler dig så i ental, at du melder dig ud af tråden. Jeg vil rigtig gerne høre hvor du står, og fint hvis du reelt mener at du er i stand til at udpege, hvad jeg og andre har skrevet som er noget ukonstruktivt (destruktivt?) vrøvl. Det tror jeg dog ikke du kan, men jeg har fin respekt for at man erkender, at man måske var lidt træt da man skrev et indlæg. Du er ihvertfald nødt til at se i øjnene, at når du skriver så radikalt som du gør, så kommer der også en reaktion.