Kristian Klitgaard

Member
 • Posts

  1,469
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Kristian Klitgaard

 1. Den her: http://www.thomann.de/dk/rtom_7_moongel_workout_pad.htm Men du bør helt sikkert overveje en HQ Real Feel-øveplade
 2. http://en.wikipedia.org/wiki/One_red_paperclip ?
 3. Det er sgu fedt Leo - slutningen af Medication fungerer vildt godt!
 4. Bedste tip er at lade være. De kan ikke bruges til lydisolering og rummets akustik bliver ej hellere bedre (måske lidt kamfilter-effekt). Derudover gør de ikke rummet mindre brandfarligt
 5. DW havde i hvert fald denne løsning for nogle år siden
 6. Tag den ned i din lokale computerbiks og hør om du kan få et firewire-kort dertil. Det burde være billigere end at investere i en Mac
 7. Adapter? Drop det Men hvad er det for en pc du har?
 8. "Snares 8x14 black beauty shell w/ 20 ply edges, trick t/o 5x14 20 ply vented, red sparkle, die cast hoops 7x14 10 ply w/ 6 ply reinforcement rings, Type 5 gloss black w/ skulls and pinstripes in red sparkle hi gloss, gloss black P.C., tube lugs"
 9. Han er den nye trommeslager i Angels & Airwaves hvor han tager over for Atom Willard (der har gjort det fantastisk!). Det bliver interessant om hans soloevner også afspejler sig på i den nye bandsammenhæng når der skal lægges tracks ned i studiet.
 10. Det kan jo også hænge sammen med enhedernes DA-convertere. Hvis jeg ikke husker forkert er der f.eks. bedre lyd i iPod touch 2.gen. end i iPhone 3G.
 11. Hmmm.Odense Øvelokaleforening (Kansas City) havde så vidt jeg husker lidt andre oplevelser med hans stil. Eneste artikel jeg lige kunne finde om historien. OBS: Jeg har kun fået historien fortalt og var ikke involveret dengang.
 12. Jeg ved at der stadig er øvelokaler i det gamle Rytmus (der blev kørt af Odense Øvelokaleforening - nu Kansas City), men jeg ved ikke hvem der står bag? Prøv evt. at tale med Larzan.
 13. Hej Mikas Kan desværre ikke komme til Århus i weekenden, men vil lige give mit besyv med: A Pile Of Empty Tapes er et af de bedste danske albums jeg har hørt fra 2012 indtil nu - det må du gerne sige videre. Skriv gerne hvis I kommer forbi Odense (eller Fyn bare).
 14. Hej Malthe Drop nu det der spam - eller stå i det mindste ved at du får noget ud af at folk klikker på netop dit link (gratis408).
 15. Always - Blink-182 Hvilken titel ville du helst have stående på visitkortet?
 16. Skriv til Store-G http://www.trommeslageren.dk/forum/index.php?showtopic=27012
 17. Ifølge DR nyheders tweet er branden under kontrol og Politiet forventer ikke at bygningen falder sammen. Spørgsmålet er så hvor meget der er tilbage at fixe.
 18. Ekstrabladet formår at kombinere overskrifter