Stumfisk

Member
 • Posts

  1,015
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Stumfisk last won the day on August 10 2011

Stumfisk had the most liked content!

Reputation

9 Neutral

About Stumfisk

 • Birthday 05/30/1985

Kontaktmetoder

 • MSN
  runerenehansen@gmail.com
 • Website URL
  http://www.rumbleroom.dk

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København
 1. Du er velkommer til at sende det til mig Tjek: http://www.rumbleroom.dk Der er priser og lidt referencer.
 2. Tak skal I ha'! Der blev søreme også lige en lidt mere rå video klar til et nummer fra forrige album:
 3. Yes. Det er også indspillet derude. Kom endelig forbi, også hvis I skal have noget indspillet
 4. Freddy and the Phantoms Produceret i Rumble Room
 5. Den enkle løsning er en 57'er ca. 20 cm fra hullet. Godt med bund på, men med et cut omkring 250hz hvor den typisk ringer, og evt. tilføre en lille smule top. Det synes jeg giver den bedste lyd.
 6. Ja, giver man den får meget gas, kvæler man trommen og så lyder det lige pludselig tyndt og meget lidt muskuløst når det kommer ud af højttalerne. Jeg må indrømme jeg ikke har den store erfaring med tykke kedler, da jeg også hellere vil have tyndere kedler. Men det første jeg tænker på er dybere trommer. Smækker man hårdt til en 24x14 kvæler man den relativt hurtigt. Men med en 24X18 (med lidt tykke skind på) kan man jo nærmest ikke slå hårdt nok. Det samme synes jeg gør sig gældende for snares og tammer. Men det er nok også vigtigt at tænke skind ind i den her ligning. Dobbeltlagsskind og andre tykke skind kan lidt bedre tåle mosten, og har jo også den fordel, at der er mere bund i, hvilket kan kompensere for det hårde anslag. Prøv evt. at tage din mikrofoner lidt længere væk end du er vant til, det kan give lidt ambience og tone også i de ting du vil have "close". Det kan også bare bliver for "close" hvis man spiller højt. Problemet kan også ligge et andet sted. Hvis du mangler tone og lidt lækkerhed kommer det jo tit fra OH og ambience, men hvis en trommeslager spiller for hårdt bliver bækner og hihat ofte alt alt for høje i forhold til sættet. Derfor skruer man så ned for OH og ambience i sit mix, til et punkt hvor man slet ikke rigtigt kan høre trommerne i OH og ambience, for at opnå balance. Derfor kan det være en god idé at skaffe sig et kit, hvor kedlerne spiller højt for at få en bedre balance i OH og ambience. Det kunne fx være Ludwig Stainless steel (pga materialet) eller Premier Resonator (pga resonanskedlen). Jeg er voldsomt glad for mit Resonator og den lyd jeg får i mine OH's. Du er velkommen til, at komme forbi og prøve... Sidste trick kan være at tage lidt fat med en "Transient designer"
 7. Premier lyder vanvittigt godt! Har selv resonator, og blev virkelig overrasket første gang jeg indspillede med dem. De mixer nærmest sig selv. kan kun nikke genkendende til beskrivelsen kontante og varme i lyden. Den der slags varme som man ellers kun finder i Gretsch, men samtidigt er de virkelig klare i mælet.
 8. Tror det mindste du kan få, som er sikkert er sådan noget her: http://www.thomann.de/dk/millenium_rackbag_2he.htm
 9. Tror det mindste du kan få, som er sikkert er sådan noget her: http://www.thomann.de/dk/millenium_rackbag_2he.htm
 10. Tror det mindste du kan få, som er sikkert er sådan noget her: http://www.thomann.de/dk/millenium_rackbag_2he.htm
 11. Tror det mindste du kan få, som er sikkert er sådan noget her: http://www.thomann.de/dk/millenium_rackbag_2he.htm
 12. Kig ind på lydmaskinen. Jeg tror du skal have en basstrap bag dig også, så skal det nok gå. Hvor langt er der til hjørnet bag dig?
 13. Jeg håber alle jer der har givet os gode ord med på vejen, også gider at anbefale os til Roskilde. http://www.facebook.com/orangefeeling?sk=app_331066880326284&app_data=102&v=1362489865 Tak og
 14. Koncert på Loppen på fredag (1. marts). Med Cherrytown og Jet Flower! https://www.facebook.com/events/425429380870211/ Her er anmeldelser fra vores sidste koncert. 4/5 http://i-stereo.dk/?p=1027 7/10 http://www.rockfreaks.net/gigs/692 På fredag har vi igen organist med, og gør alt for at det bliver 5/5 og 10/10 Vi ses!
 15. Kom forbi! Masser af god musik! http://www.facebook.com/events/490916544263494/?fref=ts