Stumfisk

Member
 • Posts

  1,015
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Stumfisk

 1. Du er velkommer til at sende det til mig Tjek: http://www.rumbleroom.dk Der er priser og lidt referencer.
 2. Tak skal I ha'! Der blev søreme også lige en lidt mere rå video klar til et nummer fra forrige album:
 3. Yes. Det er også indspillet derude. Kom endelig forbi, også hvis I skal have noget indspillet
 4. Freddy and the Phantoms Produceret i Rumble Room
 5. Den enkle løsning er en 57'er ca. 20 cm fra hullet. Godt med bund på, men med et cut omkring 250hz hvor den typisk ringer, og evt. tilføre en lille smule top. Det synes jeg giver den bedste lyd.
 6. Ja, giver man den får meget gas, kvæler man trommen og så lyder det lige pludselig tyndt og meget lidt muskuløst når det kommer ud af højttalerne. Jeg må indrømme jeg ikke har den store erfaring med tykke kedler, da jeg også hellere vil have tyndere kedler. Men det første jeg tænker på er dybere trommer. Smækker man hårdt til en 24x14 kvæler man den relativt hurtigt. Men med en 24X18 (med lidt tykke skind på) kan man jo nærmest ikke slå hårdt nok. Det samme synes jeg gør sig gældende for snares og tammer. Men det er nok også vigtigt at tænke skind ind i den her ligning. Dobbeltlagsskind og andre tykke skind kan lidt bedre tåle mosten, og har jo også den fordel, at der er mere bund i, hvilket kan kompensere for det hårde anslag. Prøv evt. at tage din mikrofoner lidt længere væk end du er vant til, det kan give lidt ambience og tone også i de ting du vil have "close". Det kan også bare bliver for "close" hvis man spiller højt. Problemet kan også ligge et andet sted. Hvis du mangler tone og lidt lækkerhed kommer det jo tit fra OH og ambience, men hvis en trommeslager spiller for hårdt bliver bækner og hihat ofte alt alt for høje i forhold til sættet. Derfor skruer man så ned for OH og ambience i sit mix, til et punkt hvor man slet ikke rigtigt kan høre trommerne i OH og ambience, for at opnå balance. Derfor kan det være en god idé at skaffe sig et kit, hvor kedlerne spiller højt for at få en bedre balance i OH og ambience. Det kunne fx være Ludwig Stainless steel (pga materialet) eller Premier Resonator (pga resonanskedlen). Jeg er voldsomt glad for mit Resonator og den lyd jeg får i mine OH's. Du er velkommen til, at komme forbi og prøve... Sidste trick kan være at tage lidt fat med en "Transient designer"
 7. Premier lyder vanvittigt godt! Har selv resonator, og blev virkelig overrasket første gang jeg indspillede med dem. De mixer nærmest sig selv. kan kun nikke genkendende til beskrivelsen kontante og varme i lyden. Den der slags varme som man ellers kun finder i Gretsch, men samtidigt er de virkelig klare i mælet.
 8. Tror det mindste du kan få, som er sikkert er sådan noget her: http://www.thomann.de/dk/millenium_rackbag_2he.htm
 9. Tror det mindste du kan få, som er sikkert er sådan noget her: http://www.thomann.de/dk/millenium_rackbag_2he.htm
 10. Tror det mindste du kan få, som er sikkert er sådan noget her: http://www.thomann.de/dk/millenium_rackbag_2he.htm
 11. Tror det mindste du kan få, som er sikkert er sådan noget her: http://www.thomann.de/dk/millenium_rackbag_2he.htm
 12. Kig ind på lydmaskinen. Jeg tror du skal have en basstrap bag dig også, så skal det nok gå. Hvor langt er der til hjørnet bag dig?
 13. Jeg håber alle jer der har givet os gode ord med på vejen, også gider at anbefale os til Roskilde. http://www.facebook.com/orangefeeling?sk=app_331066880326284&app_data=102&v=1362489865 Tak og
 14. Koncert på Loppen på fredag (1. marts). Med Cherrytown og Jet Flower! https://www.facebook.com/events/425429380870211/ Her er anmeldelser fra vores sidste koncert. 4/5 http://i-stereo.dk/?p=1027 7/10 http://www.rockfreaks.net/gigs/692 På fredag har vi igen organist med, og gør alt for at det bliver 5/5 og 10/10 Vi ses!
 15. Kom forbi! Masser af god musik! http://www.facebook.com/events/490916544263494/?fref=ts
 16. Tjek næste video i tråden. Videoen der ikke længere er der, var til et event og derfor slettet. Ellers kan du få lov til, at se vores video lige her :
 17. Freddy And The Phantoms er sgu blevet nomineret til ÅRETS DANSKE BAND af selveste Gaffa... Vi er egentligt ret glade bare for, at blive nomineret. Men skal vi nu ikke prøve, at vinde den pris hva'? HJÆLP OS, og smid din stemme her: Gaffa prisen Og hvis du ikke kende os i forvejen har jeg smidt lidt links her på TS: TS link
 18. Vi spiller i aften på BETA på Amager. kl. 21:30 sammen med Big Harp. Rock on
 19. Tak Olje ! @Stougaard: Den er allerede i butikkerne, men man kan købe endnu billigere ved Target http://www.targetshop.dk/uk/297814/Freddy_&_The_Phant.../Shadows_Across_The_Country/ Mit link
 20. Så kom der også en video. Vær ikke bange for at dele den
 21. En sidste lille reminder http://www.youtube.com/watch?v=egcFct3Rq_c
 22. Synes et vigtigste for pedaler handler om tyngden, og hvor lidt bullshit der er... Jeg hader alle de indstillingsmuligheder, og har nok heller ikke skruet på en pedal i flere år. På mit ene sæt spiller jeg med Tama IC, som jeg egentligt altid har være glad for, pga. der er masser af smæk i den pga. tyngden. På mit andet sæt spiller jeg med en Premier pedal fra 70'erne. Virker fint, men man kunne måske godt savne lidt tyngde. Ellers er jeg ret glade for pearl og yamahas billigere modeller uden bundplade. Jeg synes nogen gange de fancy bundplade pedaler bliver lidt for meget bullshit, og lidt for lidt bd-pedal...
 23. Glæder mig til at høre hvad i har fået lavet...
 24. Så er der også et event til København - Huset Magstræde. Med GRATIS ENTRÉ!! Huset Magstræde - GRATIS ENTRÈ
 25. Så er der event til Århus- releasen Release V58