OakMan

Member
 • Posts

  261
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

OakMan last won the day on June 4 2013

OakMan had the most liked content!

Reputation

12 Neutral

About OakMan

 • Birthday 05/16/1973

Kontaktmetoder

 • AIM
  .
 • MSN
  .
 • Website URL
  http://.
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  .

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Kbh.
 1. Jeg vil da også byde ind med min store helt fra da jeg var en bette en: Stewart Copeland!
 2. Det vil jeg gerne bekræfte. Vi har en affugter kørende, som snildt æder det i størm om måneden.
 3. OakMan

  Tilspilning

  Hvis det bare er tilfældige overtoner som skurrer og skær, så ja .. giv den et stykke tid, så bliver de mildere grundet patina. Hvis det er klar 'hylende' overtone .. så tja ... Jeg har i lang tid spillet på en Sabian Groove Hat, som har sådan en, og den forsvinder aldrig .. men herregud, det er en suveræn hat, og når musikken spiller, så er det fuldstændigt ligemeget.
 4. Nej .. det er ikke bare dig .. smid pianisten ind midt på scenen, hvis der er plads. Hun bærer nummeret og det vil virke bedre, hvis hun er fokus. Det vil også give lidt plads til jeres basist, så han ikke skal stå og trippe på scenekanten. Violinen er også lidt isoleret, så det vil også hjælpe på dynamikken, at pianisten kommer frem, så de kan få øjenkontakt, udveksle smil, og gøre det mere nært. Forudsat at der var plads altså, og at pianisten ikke stejler
 5. Ok .. jeg har ikke set gunnars tråd før. Men det er ikke meget anderledes end, hvad vi har gjort. Vi har ikke lagt termoplader på gulvet, men kun et tæppe. Har aldrig skænket det en tanke. I øvrigt lever vi fint med bare grå vægge. Batts på væggene og i midten under loftet ligesom Gunnar. Derudover for at tage den værste bass resonans og gungren, så gibsplader hele vejen rundt hvor væggene møder gulvet. Vi har knækket dem, så de er ca. en halv meter høje. Super god lyd, ingen problemer. Men I skal være klar over, at 1.500 kr om måneden ikke kan gøre det. I skal have en affugter kørende hele tiden. Og måske lidt varme om vinteren. Så når el-regningen rammer, så er det næremere 2500-3000 kr. om måneden I skal af med. Og så en start investering i indretning + køb af affugter og varmeapparat.
 6. Den billige fungerer sgu da godt her .. langt bedre lide den tilgang end damhuskro tilgangen. Men bortset fra det, så synes jeg nu nok Cream ku' møve den af .. måske ikke altid helt stramt, men det har sgu nosser!!
 7. OakMan

  20" Stortromme

  Nu vil jeg gå ind og sige, at du er ikke helt galt på den ... 20" er semi-sjældne nu om dage og ses ikke så meget i butikkerne. Der har dog været nogle utroligt fede sæt brugt i topklasse med en 20'er her på TS for nyligt (har faktisk ikke tjekket om de er solgt).
 8. Hvis i ikke spiller med klik, så i kan lade vocoderen være præprogrammeret, tja ... hvad med en resonator .. det er ikke daft punk lyden, men måske? Men spørg mig ikke om noget med cubase, logic, computere eller andet, sidst jeg havde en resonator eller andet effektgejl mellem hænderne var under et Mike Oldfield flip for ca. 20 år siden.
 9. Det er almen viden på cymbalholic.com, men jeg har ikke en decideret kilde.
 10. Det er æbler og pærer .. Tuborg og Carlsberg. I øvrigt, så spænder Paiste helt ekstermt. Bækkener kan laves af forskellige bronze legeringer, hvor andelen af tin giver navngivningen. Den mest normale legering hedder B20 og har rundt regnet 20% tin og 80% kobber. Dette er hvad Zildjian laver deres bækkener af. Hamring og profil giver så lyse bækkener (fx A serien) eller mørke bækkener (fx K serien). Paiste bruger B20 til deres Twenty serie og 602 seríe. Signature, Dark Signature og Traditionals er B15 Giant Beat og 2002 er B8. Tag ud og lyt på de forskellige ting og find selv ud af det.
 11. Det' ligemeget ... ! Måske ikke helt, men er sættet en mellem til topserie, så vil jeg tro, at du nok kan stemme dig til det meste, og jeg er sikker på, at dit tama sikker også kan fungere. Men selvfølgelig, hvis du har behov for at have et sæt stående stemt på en måde og et på en anden måde, så er det nemmest at købe et nyt. Køb nogle mindre størrelser måske, så har du, hvad du skal have. Med hensyn til allround bækkener, så er din nuværende hat da en af de mest allround hatte som findes, en sådan new beat er da fed til stort set alt? Ved ikke hvordan dit AAX crash lyder, jeg har to AAX'er og de er fede til alt, men de er nu også i den tynde ende. Så er der bare ridet. Hvis du synes det er for lyst, så køb et der passer til. Det er så den pragmatiske løsning, men har du lyst til noget mørkt og lækkert og pengene til det, så hører du ikke et ondt ord fra mig, hvis du køber noget zildjian K, Istanbul, sabian HH(X) eller hvad ever. Held og lykke med det
 12. Hehe .. Men ja, bare i med de ørepropper og spil til!
 13. Jeg er klart enig med Niki, det lyder lidt som om dine bandmedlemmer er lidt for tamme Den går sgu begge veje. Jeg spiller primært guitar og ærligt talt uden at alt skal skrues op på 11, så lever en marshall stack ikke før den får lidt kul, ellers så kan man ikke spille dynamisk. Så også bag min guitar, så har jeg for højt/ikke højt nok diskussioner. Det overrasker mig lidt, at din guitarist vil have volumen ned, da en guitar også har brug for at leve .. men ok, hvis det ikke er en, der er synderligt erfaren og ikke har lært at styre dynamikken, så han bare spiller maks og sovser det til med et par pedaler og måske en mindre god forstærker, som så er skruet ned for at kompensere for at resten er på max og i bund og grund ikke lyder for fedt, så nå ja herregud. Sangerinde .. der opgiver jeg enhver fornuftig diskussion .. de hader bare guitarister Og igen med hensyn til Niki .. godt nok er ørepropper dyre (ca 150 kr), men det er et krav, især hvis man ikke er top jazzmusiker. I med dem, så kan man tillade sig lidt mere og alle er glade. (på nær sangerinden)
 14. hvvhhvh - 7 slag, det er fand'me kinky Casper