Per

Member
 • Posts

  2,016
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Per

 1. Feed artikel, Dennis! Tak for beretningen om, hvad der må have været en fantastisk tur!
 2. Fed app! Den glæder jeg mig til at lege med
 3. Tusinde tak, Jonas og Moth. Det er nemlig musikken, det drejer sig om!
 4. Tusinde tak skal I have! Det var superhyggeligt og meget lærerigt at snakke med Anders
 5. Per

  Placering Af Toms

  Ifølge det, jeg har kunne læse mig til i fx Modern Drummer, bl.a. med ovenstående, Kenny Aronoff, er det korrekt gættet, at det er en måde, at tvinge sig selv til at tænke anderledes og mere kreativt, end man ville gøre med sit sædvanlige setup.
 6. Jeg sidder også med benene let vinklet ned. I mine yngre dage sad jeg noget lavere, men den lidt højere siddeposition er væsentligt bedre for ryggen!
 7. Interessant og meget spændende læsning! Tak for det
 8. Det er egentlig heller ikke blevet til så mange sæt gennem 25+ år her.. Men det er som følger: 1: Maxwin by Pearl (lånt af det lokale brassband) 2: Pearl Export (pop-rock sæt) 3: Fibes (pop-rock sæt - det fortryder jeg stadig, jeg solgte..) 4: Ajax jazzsæt (bastardsæt med bl. a. marchtromme konverteret til gulvtam) 5: Gretsch Renown (pop-rock sæt) 6: Yamaha Stage Custom (pop-rock sæt) 7: Fibes jazzsæt (nuværende) 8: Gretsch USA Custom (nuværende pop-rock sæt)
 9. Det ser superlækkert ud! Tillykke med det
 10. Wauw - den er virkelig flot! En rigtig god måde at mindes Nimbas på!
 11. Fantastisk klip - Vinnie er så absolut kongen! Husk at se alle klippene fra den koncert. Det er virkelig lækkerier!
 12. Uha - det ser lækkert ud! Et stort forhåndstillykke med det!
 13. Fedest! Tak for tippet!
 14. De er stadig anbefalet herfra! Her et halvt år efter er jeg stadig superglad for dem - og har ikke lyst til udskiftning, hvilket er helt uhørt for en bækkennørd som mig! Der kommer udvidelser til sortimentet her til april - så måske der skal kigges lidt på det! http://paiste.com/e/news.php?actn=det&menuid=39&newsid=1896 http://paiste.com/e/news.php?actn=det&menuid=39&newsid=1897
 15. Paiste 602 Modern Essentials, 20" eller 22". De har begge en varm klang og sustain, samtidig med et defineret stikanslag og ok crash egenskaber. Du har jo hørt mit 22" på Dexter, så måske det kan give en ide, om det vil passe sammen med dine crashes!
 16. Jeg skifter mellem 20" og 22" stortromme, afhængigt af jobbet. Med 20" har jeg som som regel bare 10" og 14" gulv. Med 22" har jeg 10", 12" og 14" gulv - og jævnligt også 16"! Ind imellem laver jeg også 12" og 14" gulv + 16" gulv. Men igen, det afhænger af jobbet! Jeg kan godt lide de jævne intervaller mellem trommerne - men det er måske bare en smagssag og stemningssag. 14" gulv kan snildt stemmes, så den næste lyder som en 16"! Altså - min pointe kort fortalt: Med de størrelser du har - og evt. køber - kan du få det lige som du vil have det - og lave det, så det passer til bandet, repertoiret og jobbet!
 17. Per

  Kaffe

  Bruger forøvrigt helst ikke termokande. Synes kaffen tager smag efter det - og jeg har prøvet flere forskellige. Laver mindre og friske portioner istedet!
 18. Per

  Kaffe

  Moccamasteren kører uovertruffent herhjemme - den er ca to år gammel nu. God og hurtig kaffemaskine! Skal det være ekstra godt, bruger jeg friskkværnede bønner og stempelkande - der er dog lidt mere rengøring involveret..
 19. Per

  Lidt Leg

  Fedest! Jeg vil også høre mere!
 20. Glædelig jul og et godt lykkebringende og musikalsk nyt år til alle herinde!