Smiley

Member
 • Posts

  337
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Smiley last won the day on July 20 2018

Smiley had the most liked content!

Reputation

9 Neutral

About Smiley

 • Birthday 07/03/1980

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Derhjemme

For- og efternavn

 • Fornavn
  qwerty
 • Efternavn
  qwery
 1. Hej Kender nogen en elegant, diskret og opstillings-effektiv/nem løsning på overhead mikrofoner til når man skal ud at spille mindre steder? I forbindelse med Kim Larsens bortgang så jeg dette billede. Og midt i sorgen kan man jo ikke lade være med at se visse detaljer som den nørd man er. Ved nogen hvad det er for et produkt han anvender til de tromme mics, eller kender noget tilsvarende, eller andet smart?
 2. Hej I gæve slagere! Jeg spiller i et balle/cover/party band med 2 andre (klassisk guitar / bas / trommer). Vi er nogle ældre fyre i 40'erne, og vi har en 80-ish numre på sætlisten, med alt fra "Johnny B Goode", Noget Thomas Helmig, lidt DAD og Dizzy ... en håndfuld 80'er klassikere til "Himmelhunden" og "Kald det det Kærlighed". Vi synes vi kan dække rimelig bredt, og ramme både noget til Tante Olga, og til Fætter Henning, som kan li' noget mere smæk. Men selv Helmig og Dizzy og andre fremragende kunstnere, brød jo efterhånden ikke igennem i går. Og vi havde en oplevelse, hvor vi blev lidt fejlhyret til en 18 årig fødselsdag. Og vores sætliste bugner altså bare ikke rigtigt med numre, som er lavet i en 18 årig knægts levetid. Det korte af det lange er, at vi føler at vi kommer lidt til kort, når vi står derude og bliver bedt om at "spille noget nyt / nyere". Og i vores fremskredne alder, så er vi altså bare ikke så meget med på beatet mere mht. hvad der rører sig i musikverdenden, som har dansable kvaliteter, er et kendt og vellidt hit og som kan begås af en trio med guitar, bas og trommer uden alt for mange kunstige elektroniske virkemidler. Jeg har prøvet at gøre noget indledende research, og jeg synes at meget af det musik, der hitter nu eller inden for de sidste 10 år er meget elektronisk præget. Hvillke numre griber I til, I jeres partybands, for at kunne spille noget fra nutiden?
 3. Jeg kan fortælle historier om det modsatte. Og jeg er ellers en meget stille og rolig fyr. Men jeg tog engang sorte sække med på genbrugspladsen, og var nær kommet i fængsel.
 4. Hej TS'ere Ved nogen af jer, hvor på genbrugspladsen man kan deponere sine udtjente trommeskind? Er de at betragte som "plast" i denne sammenhæng?
 5. Pfff.... det kan jeg da også! Næsten.
 6. Du nævnet konservatoriet og dermed folk, der formentlig bliver professionelle musikere. Det ligger lidt i ordret "professionel", at man nogengange nok også skal tjene dagslønnen hjem. Dvs. levere et godt og professionelt stykke "håndværk" uden at det er det, hjertet brænder for den dag. Jeg tror ikke at det "at spille med hjertet" er en konstant. Nogle jobs / musikalske situationer er nærmere "zen" end andre. Nogle dage er bedre end andre. Det er min erfaring (både i mit amatørmusiker liv og i min "rigtige" karriere). De musikere du måske dømmer til ikke helt at spille med hjertet baseret på din oplevelse en bestemt dag i en bestemt situation/sammenhæng gør det måske andre gange i andre situtioner - måske når du ikke kigger.
 7. Ja det er fint... kan godt li' Gretsch. De er godt nok gennemført blå var? Han giver den godt nok gas med salgsgassen var?
 8. Er det mig, der er i dårligt humør i dag, eller lyder "The Getaway" bare helt forfærdeligt på den video? Måske er falsk vokal bare det nye sort, og det skæve beat, der for mig lyder utight er nok i virkeligheden avancerede synkoperinger, der sidder lige som de skal? Fik nærmest hovedpine. Men jeg har måske bare PMS.
 9. Salgs gas! Et forsøg på at differencere deres brand fra flokken. Lige som når Shell siger at "Shell V-Power" ikke bare er almindelig benzin. Lige som når folk siger at "middelhavs salt" ikke bare er almindelig salt.
 10. Hvaeh de Zultan fætre dér, har de ikke andet end produktbeskrivelser på Thomann? Har de ikke et site eller noget, hvor man lige kan læse lidt om hvad de selv mener at de forskellige serier er gode til?
 11. Tak. Skulle måske have oprettet en afstemning i stedet for Tror da lige det Zultan skal tjekkes ud. Det anede jeg ikke eksisterede. Så var det jo godt jeg spurgte!
 12. Hej TS'ere Jeg spiller normalt med halvpebrede Zildjian bækkener, fordi jeg tror, at jeg ved at de lyder godt. At den psykologiske årsag er at mine rock helte fra ungdommen tit spillede på netop dét mærke er jeg helt bevidst om. Men det er en anden snak. Hvorom alt er, er jeg ovenud tilfreds med lyden af mine bækkener. Nu har jeg så anskaffet et øvesæt / sekundært sæt, som gerne må lyde godt, men som ikke behøver at løbe op i de summer, som jeg har givet for mit "main set". Derfor: Hvis jeg skulle anskaffe mig en stak bækkener til et... "mellem" budget, hvad findes der så, som kan anbefales "til prisen"? Og er der mærker/modeller, som man skal styre langt udenom. Tænk "Zildjian K / K custom" og tynde mørke bækkener som lyd ideal.