Hamselv

Member
 • Posts

  336
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by Hamselv

 1. Nyt fra Dirty Loops
 2. Det kører da bare der ud af. Ingen slinger der (på d'angleterre)
 3. Passér gaden! Her er intet at se!
 4. Hej Det blev så Alisis' lille Samplepad 4 som bliver en slags prøveklud for dette her projekt. Den har ikke clickfunktionen men det må jeg prøve at arbejde udenom. Den er i hvert tilfælde sjov som legetøj og så må vi se om den også kan bruges som instrument i en sammenhæng. Jeg tænker at brugt til 500 ikke kan være helt skidt.
 5. Det er jo genialt det der! Mange tak for svar Hasse Jeg vidste TS var stedet at spørge
 6. Ja, den ser ud til at kunne det hele. Hvordan fungerer det med click og samples? Den spiller vel bare sample og så håber man clicket passer? Hvordan med clicket? Kører det kun i monitors eller bliver det smidt med ud i fronten? Som du ser er jeg ret ny i den non-akustiske trommeverden, så tips og tricks kan jeg nok ikke få for mange af. Er der evt. Nogen som har erfaring med Alesis' Samplepad 4?
 7. Jeg søger en pad-ting som kan trigge samples til pa og andet godt samtidig med der er click til monitors. Hvad skal man købe. Her mener jeg komplet setup af software og hardware for at det bare spiller maks. Vi har front og in ears. Anbefalinger og tilbud modtages gerne. Mvh. Jeppe
 8. Hvis det er ligesom f.eks skype og spotify skal du ind i programmets indstillinger for at slå det fra. Det betyder man er nødt til at lave en profil og logge ind for at gøre det. Super smart....eller noget. Der efter kan du måske afinstallere
 9. Du havde da ellers den grønne budget koklokke med på det første. Klasse
 10. Har læst et sted ( her på TS?) At man kan lave et podie der hviler på tennisbolde som vist nok skulle fungere rigtig godt
 11. Jeg ved det ærligt talt ikke, men seidingen trækker jo netop på tværs af trommen, hvor skindende trykker mod top og bund. Det er meget muligt der ikke sker noget men hvis der er fugt og kulde/varme indblandet ville det give god mening at det er i netop den spændte seidings retning at trommen vil give sig. Jeg løsner altid seidingen når jeg ikke ikke bruger trommen, men det er mest for at den ikke bliver slatten over tid. Måske gør det ingen forskel...men den lilletromme jeg har nu har jeg haft i 23 år og den er kun på sin tredje seiding, som vel at mærke er stram som bare pokker når jeg bruger den.
 12. Det er noget rigtigt pis, og der er jo nok ikke så meget at gøre ved det. Hvordan ser det gamle skind ud?
 13. Tja, det kan den vel godt. Tænker den har været stemt skævt eller har ligget med seidingen spændt måske. Fire måneder er lang tid under pres. Mht. Om den er i kasse eller ej tror jeg er ligegyldigt
 14. Jeg har et hul i skindet men bruger det sjældent, da der ofte kommer for meget klik. For at trommen ikke bliver for bouncy foretrækker jeg dog det er der. Som andre skriver kan klik snildt laves med eq.
 15. Det er da mega blæret det der. Rigtigt maskinarbejde er fantastisk når det er veludført. Jeg går selv med samme drøm, men har desværre ikke adgang til noget der kan håndtere de dimensioner. Men nu kan jeg jo se det kan lade sig gøre og så fremtiden jo vise om det bliver til noget. Den ser i hvert fald lækker ud og jeg forestiller mig den bliver knastør og kommer til at sig BANG når man knalder til den. Glæder mig til at se den færdig.
 16. Canopus har jeg ikke hørt om før... Hvordan lyder de? Mørkt, lyst, tyndt, fyldigt, boing, bom, boouummm? Størrelserne siger jazz, men hvad bruger du dem til?
 17. Tja... det er vel lidt som at starte forfra. Find nogen at spille med. Gerne som er lidt bedre end dig, og så se hvor langt det rækker. Du er sandsynligvis ændret på det personlige plan, også mere end du selv tror. Øvning fire gange om ugen og jobs i weekenden er nok at presse citronen samtidig med familielivet, så det vigtigste (som jeg hører det) er vel at komme igang og have det godt med det du gør. Som med så mange andre jobs fungerer det bedst hvis du også fungerer i din fritid. Når det er sagt, må du også overveje om det er en levevej eller en fritidsinteresse. Der er langt mellem snapsene for de fleste professionelle musikere, og dem som forbliver professionelle har ikke barselsorlov og barnets første sygedag, og da slet ikke en 4-5 år hvor de ikke lige kan finde melodien. Så find ud af om du er musiker med familie og arbejde ved siden af, eller om du er familefar med arbejde og musik ved siden af. Held og lykke med det her fra.
 18. Kunne være fedt hvis de ikke kun kunne fåes i børnestørrelser...
 19. Nej, men kan det lade sig gøre? Det vil jeg også gerne høre mere om. Sikke muligheder!!!
 20. En lighter virker fint. Man skal bare ikke holde den samme sted for længe.
 21. Jeg har i 12-14 år spillet sammen med de samme mennesker og det har kun kunnet lade sig gøre fordi vi har en HELT fast øvetid hver uge. På den måde er ingen i tvivl om om de kan eller ej, for der er adfærdskorrigerende samtale (læs "en lammer i lysken") hvis man planlægger noget andet den dag. Vi holder så pause i ferierne for at vi også kan have tid med familien.
 22. Papkassebassen lavet af en kost, en elastik og ja, en papkasse. Der kan også nævnes traktortrommemaskinen (søg på youtube), olietønder og hele stomp genren. Så er der også sækkepibe og banjo. Ved ikke om det var af nød, men det må det næsten have været..
 23. Nøøøj det er lækkert det der. Ka' de sige bom?