Simon L

Member
 • Posts

  441
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Simon L

 1. haha, tak! det varmer virkelig! mht. lilletrommen så var det lidt dovenskab og især mangel på tid, vi havde sammenlagt 8 timer i studiet, så jeg fik desværre ikke særlig god mulighed for at lege med sættet (mener det var et Kirchhoff af akryl)
 2. Hej guys! Her i foråret indspillede jeg en lille bitte demo (2 sange) med mit band "Beat Machines". Den blev indspillet i et meget lille studie i Helsingør på noget der hedder Villa Fem (et tilbud til socialt udsatte børn og unge), hvor min forsanger kender en der arbejder. Det var egentlig en sjov oplevelse og det hele blev taget lidt på gefühlen og klart det meste er indspillet onetake (trommer først, så bas, så rytmeguitar osv.), så derfor er der nogle små smuttere her og der Kan forresten fortælle at jeg spillede uden klik til de tracks der endte med at blive brugt Håber I gider give det et lille lyt, jeg er selv ret tilfreds (vi betalte ikke en øre, så hvad er der at klage over? ) Link: Beat Machines Mvh Simon
 3. Ret vildt med ham Mike Portney imposeren alligevel.. Jeg er lidt nysgerrig, er der nogen grund, udover musikken, til at du bor i det store æble?
 4. Fedt sæt og fedt setup! Stort tillykke!
 5. +1 Nu er det ikke fordi jeg kommer vidt omkring og spiller. Men jeg har som oftest mine egne bækkener med, og de tæsk jeg giver dem, både på scenen og i øveren, tvivler jeg på at en cymbag kan rette op på/beskytte mod.. Men igen kan jeg godt se fordelen med at bruge dem hvis man er balle-musiker..
 6. Skal kun til Rosklide i år, havde ellers håbet på at kunne tage til Download Festival, men det blev desværre ikke til noget...
 7. stemt både på MtvU og på royalbeer, held og lykke!
 8. Da jeg startede med at spille gik jeg til trommeundervisning på min lokale musikskole, jeg fik en del ud af det i starten og lærte det mest basale, men det blev hurtigt kedeligt, især fordi min gamle trommelærer var ret udbrændt og virkede lidt bitter overfor eleverne. mht. det at spille til musik: Jeg havde helt utrolig stor gavn af at spille til AC/DC da jeg var helt grøn. Det bliver ikke lettere at spille og man får en god sans for tempoet. Ellers har "The White Stripes" også mange simple numre (seven nations army kender du helt sikkert..). Held og lykke med det!
 9. Giver lige tråden et bump og smider en masse god karma i Nimbas' retning! Bækkenet er repareret på prof vis og lyder pisse godt!
 10. Tusind tak for respons gutter, tror jeg vil prøve at redde det! (mest af alt fordi jeg ikke har råd til at gå ud og købe et nyt) @ Nimbas: Fedt! Hvor meget havde du tænkt dig? Og hvor i Brønshøj snakker du om? (der er liige langt nok til Roskilde) Mvh Simon!
 11. Hej drenge! Jeg står og skal indspille en demo med mit band over de næste par uger, og mit maincrash har fået sig en ordentlig revne! ( ) Der er tale om et 16" Sabin HHX Evolution crash, med en revne på 2-3 cm, direkte fra kanten ind i bækkenet (billeder kommer senere i dag) Tror I umiddelbart at det kan betale sig at reparere, og hvor meget vil det i så fald koste? Mvh Simon
 12. Hej drenge! Nu har jeg fået endelig overtalt min mor til at sponsorere et par formstøbte ørepropper og indtil videre er valget faldet på Rextons (har søgt lidt herinde og det virker som om de er gode til prisen, og dertil har min trommelærer anbefalet dem). Men jeg har ikke kunne finde ud af hvor man kan bestille/købe dem, det kan selvfølgelig godt være at jeg er spadser til at bruge google, men jeg anmoder allernådigst om jeres hjælp. Mvh Simon
 13. Totalt OT, men lol, jeg ville flytte hvis min mor nogensinde rodede mine ting igennem
 14. Hehe, har haft kigget på det! men det er sku mange penge men hvis jeg får solgt min forstærker og trommesæt (og er heldig til min fødselsdag) kan det jo være
 15. Tjullahop og godaften derude! Jeg går lide med tanker om at sælge mit dejlige Tama Superstar købt i december 07' (st. 10, 12, 14, 20 og 14 snare). Jeg gav selv 7.5k for hele sættet (inkl. hardware) og tænker lidt på hvad jeg kan få for kedlerne alene. Grunden til mine salgstanker er at jeg godt kunne tænke mig nogle lidt mere rockede størrelser og et lidt "bedre" sæt... Jeg har fået anbefalet Gretsch Catalina som et glimrende sæt, der lyder af en million og ikke engang koster det halve ( ) Nogen inputs og/eller andre forslag? Mvh Simon
 16. For første, og nok også sidste, gang nogensinde, vil jeg sige at danskerne kan lære noget af svenskerne..
 17. Medlem "Kyllings" monster Pearl EXR. måske? 8x8, 10x8, 12x9, 13x10, 14x14, 16x16, 18x16, 22x18 og 22x18 og 14x5,5 Lilletromme.
 18. Holy shit! Fedt sæt! Hvilke bækkener fik du med? Og må man spørge hvor meget du skulle slippe?
 19. Jeg skal derned med klassen til marts, jeg smider da gerne et par billeder op for dig Er det en band demo du står skal indspille eller hvordan?
 20. Holy shit de er frække! Stort tillykke!
 21. Hvem har brug for en trommeslager? : D Gad vide om de også bruger den som metronom?
 22. Alt det gamle med RHCP (op til alt fra Blood Sugar Sex Magik til Californication), især deres live-udgivelser Pendulums live shit (Drum n' bass) Alt muligt pop, elsker at overspille det! Jeg synes især det er fedt at spille til liveoptagelser... Meget mere lir og spas på trommerne!
 23. What do you think is the biggest myth out there about being famous? Here is the full breakdown: when you get famous, everything is free and there are no laws that apply to you. It’s like a madhouse, I suggest that you get famous, then develop a drug habit, break into a store, rob it, and then drive drunk on the wrong side of the freeway while hitting old people and babies. When you’re done, blame it on the media and get a reality show - Shaun White (professionel snowboarder)