kylling

Member
 • Posts

  967
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

1 Follower

About kylling

 • Birthday 03/12/1995

Kontaktmetoder

 • MSN
  boffen43@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Bopæl
  København S

For- og efternavn

 • Fornavn
  Frederik
 • Efternavn
  Andersen
 1. Halløj folkens Det er godt nok længe siden! Jeg mangler lidt råd ifht. at købe mig et sæt formstøbte ørepropper. Min tinnitus er efterhånden blevet så sløj at jeg bør beskytte mine ører bedre når jeg er i støjende omgivelser - især livemusik. Mit spørgsmål går på; hvem i kbh laver de bedste formstøbte ørepropper til det formål? Jeg har søgt lidt, og der er ingen indlæg af nyere dato. Tak på forhånd! Vh. Frederik
 2. Hej folkens Jeg har været ude af trommegamet i en del år nu, så jeg stoler ikke rigtig på mine egne evner til at prissætte grej mere. Jeg har et lækkert sæt DDrum Maple custom som jeg gerne vil af med. Alle trommer er jomfruer, Alle tammer med støbte reifer og Remo/Evans skind med masser af spilletid i endnu. Ophæng til tammer medfølger. Sættet fejler intet og har ingen betydelige skrammer overhovedet. Har været opbevaret i tasker i al den tid det har stået pakket ned. Størrelserne er; 10x7,12x8,16x14 og 22x20. Sættet er i denne finish og med dette system til ophæng af tammer. 16'eren har egne ben. http://pics.armadilloent.com/ddrum/Web/usstd422sa/usstd422sa_v2.jpg Hvad siger i? Hvad kan man tillade sig at sælge sådan et sæt for? Egentlig har jeg 2 BD's, men jeg tænker at sættet er nemmere at komme af med kun med 1 BD.
 3. Det ville være alt for fedt hvis vi kunne have vores eget! Jeg er mere end klar
 4. Det er da super fedt med så meget tilslutning! Er der nogen der kan greje, om de priser der står på Monos hjemmeside er månedligt bidrag eller hvordan?
 5. Altså, jeg tror ikke at det er et månedligt bidrag.. Ret mig hvis jeg tager fejl!
 6. http://www.mono.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=101&Itemid=74 Der er der en oversigt over priser
 7. Jeg har snakket med en fyr fra Mono, som meddeler at deres "trommerum" desværre er helt fyldt. MEN! Han sagde også, at de gik og overvejede at lave et rum mere til samme formål. Hvad siger i, Jonas Dam og Andreas Friis? Kunne det måske være noget i kunne være friske på? Alternativt kunne vi jo kigge efter at leje et helt øvelokale. Jeg har aftalt med ham at jeg sender en mail i morgen. Såfremt at i er klar på at hoppe i et nyt trommerum, så tror jeg helt klart at chancen for at det sker er langt større. Hvad siger i til det? Vh.
 8. Det lyder sgu ikke helt dumt! Dem får jeg lige ringet til Tak for det!
 9. Jo da, helt sikkert! Har du noget i søgelyset?
 10. Hej folkens! Jeg har i de sidste par år stort set ingen interesse haft for trommerne. Den er så kommet tilbage nu, og jeg HUNGRER virkelig efter at få lov til at tæve lidt på min dejlige kedler. Dog er jeg i mellemtiden flyttet på kollegieværelse i Århus, så mine trommer har PT intet sted at stå opstillet. Mit spørgsmål lyder derfor således: Er der måske nogen der kender et sted i Århus, hvor det for en beskeden sum penge er muligt at stille et trommesæt op? Jeg tænker, om ikke der er et band med et øvelokale, der måske kan undvære et hjørne, og derved få en lidt billigere leje? Jeg har ikke tid til at spille mere end 1-2 gange i ugen, så det er ikke fordi at jeg vil komme i tide og utide og larme PS: Mit sæt er af ganske normal størrelse, så det fylder ikke alverden. Vh. Frederik
 11. er du forsvundet??? spiller du stadig trommer??

 12. Mojn! Jeg står og skal til Berlin her den 28. marts til 1. april, og vil i den anledning MEGET gerne ind og høre noget musik. Jeg har tjekket et par koncertkalendere, men har ikke fundet noget videre spændende, udover Teitur og noget Gipsy Swing festval halløj. Teitur er jeg dog ikke sikker på jeg magter, og Gipsy halløjet ligger elendigt tidsmæssigt. SÅ, hvis der er nogle af jer, der kender nogle fede, skæve, underlige spillesteder, eller desiderede events, må i MEGET gerne byde ind. Noget elektronisk af den eller den anden art, ville bestemt være fed! MEN, jeg er meget åben. Så giv los! På forhånd mange tak Vh.
 13. Hej! Mig og 2 gode venner, står i den situation at vi mægtig gerne vil ind og Ridin' Thump i København den 28. Vi har så efterfølgende fundet ud af, at vi skal betale 1500kr samlet, for at komme frem og tilbage. Så hvis der er nogen der står og skal til København den 27 eller 28 december, og med ekstra plads til 3 er vi meget interesserede! Vi vil selvfølgelig mere end gerne smide noget i til benzin og hvad der ellers måtte være Hvis der er nogen der skal den anden vej, altså fra København til Midt/østjylland den 29. er vi igen meget interesserede Vi håber der er nogen der ligger inde med 3 ekstra pladser. På forhånd tak! Vh. Daniel, Aske og Frederik.
 14. Fantastisk! Pisse godt svar, jeg takker mange gange Keep 'em coming!
 15. Mojn! Jeg ved, at mange herfra siden er temmelig faste festivalgængere. Og da dette tilfældigvis er hvad mit projekt handler om, tænkte jeg at det ville være et ret passende sted at søge hjælp. Det eneste jeg egentlig mangler at få noget info omkring, er hvorfor man egentlig kommer tager på en festival, og betaler 1700kr for mere eller mindre at leve i sit eget(og andres) lort. Sådan foregår det i hvert fald ofte for mit vedkommende. Hvad er det man personligt får ud af, at stå 50.000 mennesker sammen og gå amok til hvad der nu står på scenen? Det er muligvis ikke særlig godt formuleret. MEN, det jeg egentlig helt konkret spørger om er: Hvorfor tager i på festival? Jeg håber der er nogle der har lyst til at komme med deres mening, da jeg VIRKELIG mangler info fra andre folk på dette område. Tak på forhånd!