Bærner

Member
 • Posts

  272
 • Joined

 • Last visited

About Bærner

 • Birthday 05/25/1989

Kontaktmetoder

 • MSN
  baerner@sol.dk
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Bopæl
  Hjørring. (nordjylland..)
 • Interesser
  Trommer.. spiller derudover klaver, og lidt guitar for sjov. jeg er ret meget gearnørd, men det skal trommeslagere sikkert være ;-)

Bærner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. NT5 hvis det er live, og du alligevel closemic'er alt det andet.. Lille, billig, robust og lyder fint. Der er en grund til at du møder dem tit ved lydfirmaer. Vi har mindst et sæt i hver housebox som vi sender på job. Der findes selvfølgelig andre mere eksotiske alternativer, men til prisen er NT5 altså en no-brainer i min verden. Mvh Christian. (lydtekniker)
 2. arh ja okay det havde jeg slet ikke overvejet.. hehe.. de er ellers sikre vindere til f.eks gymfester osv...
 3. 1. Det det (sukkerchok) 2. Hvor som helst - når som helst (sukkerchok) 3. Disneyland after dark 4. Hip hurra - det' min fødselsdag 5. Hjertet ser - Karen Busk 6. So what - pink 7. Stupid Man 8. Kun for dig (Medina) 9. Tju bang chokolademand 10. You can't hurry love 11. Mr. Swing king 12. Hot'n'Cold 13. Taxa 14. Highway to Hell 15. Ghost busters theme 16. Womanizer 17. I'm a believer 18. Sømand af verden - dodo and the dodos 19. Smooth Criminal 20. 9-5 21. Ain’t no mountain high enough 22. Blame it on the Boogie 23. Brown eyed girl 24. Billie Jean 25. Hot stuff 26. Isn’t she lovely 27. I kissed a girl 28. I wish 29. I’m so excited 30. I will survive 31. Jeg tar imod 32. Jutlandia 33. Jeg vil la’ lyset brænde 34. Kom tilbage nu 35. Let me entertain you 36. Mercy 37. Mustang sally 38. Mød dig selv 39. Proud Mary 40. Raining men 41. Sweet Home Alabama 42. Sømand ombord 43. This love 44. Up town girl 45. Walking on sunshine 46. YMCA 47. You can leave you hat on 48. Hope Jo'anna (49). Hold the line her er vores partyband repetoire som det ser ud lige pt. Det er meget henvendt til et yngre publikum (i hvert fald første del) men det kan være der er noget i kan bruge... God tur.. hvordan har i egentlig fået fat i sådan et job?
 4. Som de alle siger handler det rigtig meget om teknik.. Dog er der muligheder som Ahead eller Carbosticks... Ahead vil jeg aldrig anbefale da jeg synes man mister alt feel, og jeg tvivler på at bækkener og skind er særlig glade for dem.. mine er i hvert fald aldrig oppe af stickbag'en.. Carbosticks har jeg også prøvet og blev faktisk positivt overrasket.. de føles ret meget henad træstikker mht vægt og balance og er faktisk ganske udmærkede. Eneste minus var så at der var en fejl i mit første sæt som resulterede i at tippen knækkede af og inden jeg nåede at opdage det havde jeg smadret alle skind på mine trommer dog fik jeg et nyt sæt stikker pga fejlen og de holdt da i over et år.. Dog var det ikke ligefrem et røverkøb hvis man tænker på udgifterne til nye skind hele vejen rundt..
 5. Altså mine erfaringer siger at man skal gå udenom billige noname stativer og supreme og alt det der.. K&M plejer som regel at kunne tåle nogen tæsk.. Hvis jeg var dig ville jeg vælge stortrommestativ med klumpfod. Det er lettere at placere ordenligt og bliver stående nærmest ligemeget hvad fanden der sker.. eneste minus er vægten. OH stativerne kender jeg ikke men de ser rigtig robuste ud og jeg ville ikke have noget problem med at købe dem... til lilletromme vil jeg anbefale et magen til stortrommestativet (altså med klumpfod) og tammerne kommer lidt an på hvad du har af mics. jeg bruger selv E604'ere på tammerne og har derfor ingen stativer, men de gange hvor jeg laver lyd ude og ikke har andet end sm57'ere bruger jeg igen de der korte K&M'ere med klumpfod.. Dog ville jeg lige overveje en ekstra gang om jeg ville købe 5-6 stativer med klumpfod hvis di skal slæbe dem med ud at spille... mener også man kan købe nogle clamps til alm mics som man sætter på reifen. det er noget lettere at arbejde med og ser federe ud live! håber det er noget du kan bruge...
 6. Hvis man både vil have sjov og stadig være nogenlunde fair overfor miljøet skal man da have en motorcykel... et eksempel kunne være en kawasaki ninja 250R Den er lille, billig (ca50k nypr.) og alligevel klarer den 0-100 på under 6 sek.!! og den kører mellem 20 og 25 km literen.. hvis du kører rigtigt råddent måske kun 17-18... eneste ulempe er at den ikke lyder af så meget... du kan ikke have trommer, hunde eller andet med, den er sindsyg i glat føre MEN det er fandme skægt...!
 7. Jeg elsker at sætte mig på terrassen med en Flügerl (eller hvad nu det hedder). Rimelig sød smag så man skal ikke have for mange af dem, men en enkelt er lige i skabet. et glas med masser af is, 1 del Eristoff Jordbærvodka og 2 dele Red Bull... ¨Yessir!!!
 8. Priserne på BD mics er så langt nede at jeg vil råde dig til at købe en ordenlig mic fra starten.. f.eks en D112 som koster ca 1300 i aage så vidt jeg husker.. Jeg vil dog råde dig fra at købe en Subkick og bruge den alene. Den mangler noget top efter min mening.. den er super fed som suplement (hvordan staver man til det??) til en "normal" mic men jeg synes ikke den holder alene... Og derudover er den ikke billig i mit hoved..
 9. Et sæt KEL Hm-1... Jeg bestilte et sæt her for et par måneder siden inde fra deres hjemmeside og med fragt moms og alt det der endte jeg med at have betalt 2300 ialt.. Micsne er mere "bløde" i toppen end NT-5'erne og har meget mere bund. Faktisk kan man lave fremragende optagelser bare med sådan to og evt en stortromme mic. Nogen siger de har en tendens til at en skrue rasler løs som man så lige skal stramme igen. jeg har ikke mødt problemet endnu, men har også kun haft dem med ud to gange..
 10. Bærner

  Nordjyder

  jeg er fra hjørring, er dog flyttet til vejby (lidt udenfor vrå) her for et halvt år siden...
 11. Jeg er venstrehåndet og vender hele lortet om... bare for at være besværlig:D.. ej sådan har jeg altid spillet og nu virker det jo selfølgelig mest naturligt for mig... det kan dog være pisse iriterrende til tider...
 12. jeg fik: En flightcase til mixer hvor der er 12 rack units nedenunder til amps og effekter og sådan noget.. grease og saturday night fever på dvd 650kr En skjorte og en jbs undertrøje med korte ærmer (btw de fucking niceste undertrøjer/t-shirts på jorden) 2 par læderhandsker (det ene skal byttes) en zippo.. Velvet Goldmine på DVD (den skal i se!!! den svedigste glam film, som nu desværre er udgået og umulig at støve op i DK.) En rigtig bonderøvsjakke (er lige flyttet på landet), i ved dem i nylon med sådan noget langhåret gulvtæppe agtigt noget inden i. gavekort til fona på 200 så jeg er egentlig rigtig godt tilfreds i år..
 13. jeg har lige bygget et øvelokale, og jeg gjorde det at jeg byggede et rum inden i rummet, hvis du forstår, altså jeg satte træskelet op uden at det rørte ydermuren (så vidt muligt), isolerede med 200 mm rockwool og så to lag gips plader hvor jeg fugede samlngerne i det inderste lag.. det er noget omfattende og tager en del plads/tid/penge, men det fungere ret godt.. ellers har jeg hørt om andre der er sluppet godt fra bare en 45mm rockwool, et lag gips og så troldtekt plader derudenpå.. det giver også en del bedre akustik inde i rummet, men igen en bekostelig affære.. btw jeg laver en tråd hvor jeg skriver hvordan mit øvelokale er bygget op fra starten, så andre interesserede kan følge med og lære af mine erfaringer og fejl og æggebakker... NEJ brænder godt, isolerer SLET IKKE og bedre akustik tror jeg heller ikke på.. det sluger måske lidt af de høje frekvenser men det er vidst også det... håber du kan bruge det til noget...
 14. 10mm lyder af meget, hvis du spørger mig... men så kan det self. også stoppe en masse andet end lyd, f.eks ølflasker og tunge trusser.. jeg spillede til en musical hvor jeg var buret totalt inde (dvs med tag på også) men jeg vil skyde de plader til at være 3-5mm tykke... mht mål skulle du måske også tage en evt. senere udvidelse med tag op til overvejelse. så er 150cm måske ikke nok i højden...