JannikD

Member
 • Posts

  270
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

About JannikD

 • Birthday 04/04/1990

Kontaktmetoder

 • MSN
  Jannikdahl@msn.com
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Odense
 • Interesser
  Musik :-)
 1. Hold kæft en omgang larm..
 2. Jeg synes Shooter er en mega fed actionfilm. Den har jeg efterhånden set mange gange!
 3. Mange gange. Måske for mange vil nogen sige. Det er et af de bedste forums jeg nogensinde har været på, og det er ikke kun på grund af det er et trommeforum, men også på grund af de mennesker der er herinde.
 4. Det jeg hører mest lige for tiden er Kings of Leon - Come Around Sundown Kashmir - Zitilites Radiohead - OK Computer Fantastiske skiver alle tre
 5. Synes "Rope" er for fed, selvom at jeg også synes det er et typisk Foo Fighters nummer.. Om den så er fed fordi jeg godt kan lide mange af deres andre numre, skal jeg ikke kunne svare på
 6. Og for at svare på tråden.. Jeg handler for det meste i de danske butikker, medmindre der virkelig er penge at spare ved at bestille varerne hjem fra udlandet.
 7. Ja, det vil jeg mene. I hvert fald vil jeg føle det mere udfordrende at skrive om en butik med et helt andet kundegrundlag og en anden opbygning, i stedet for at skrive om en musikbutik igenigen. Hvorfor ikke? Bilka er ramt af en mindre økonomisk nedtur for tiden, og det er ikke spændende at analysere lidt på eller hvad?
 8. Du synes ikke det er kedeligt at skrive om Thomann, når du har skrevet om Aage Jensen sidst?
 9. Det er også et ret godt tilbud. Købte min med 50% rabat fra MD også
 10. Jeg forstår slet ikke konceptet
 11. Jeg har Humes & Berg til alle mine trommer og bækkener og er yderst tilfreds. Har været oppe at hoppe på stortromme kassen og det skete der ikke noget ved, så kvaliteten fejler intet. Der følger nogle rigtigt lækre indlæg med til bækken kassen, som du kan lægge mellem bækkenerne. Det ved jeg ikke om er en standard, men det er lækkert i hvert fald!
 12. Jeg ville gerne, men kan desværre ikke! Synes måske også din idé om at undervisningen foregår på en sådan måde så jeg ikke selv slår på tønderne er lidt uholdbar?
 13. Det lyder super fedt, og hvor er det dejligt med noget dansk rock! Det eneste jeg har at sige som et minus, og som faktisk irriterede mig lidt under blåsøm og din grav er guitaren.. Få noget distortion på for pokker! Synes den er alt for fin og "klingende" Men ellers fedt!
 14. Har aldrig rigtig set det fede i deres musik, men synes alligevel det her ret sejt! Jeg glæder mig til at se de to der bliver nævnt til sidst i filmen
 15. Du er sgu for sej Ulf. Jeg vil fandme gerne slå på trommer som dig!