skumborg

Member
 • Posts

  508
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About skumborg

 • Birthday 12/06/1983

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.myspace.com/jeppedrums
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København
 • Interesser
  Studerer Musikvidenskab på Københavns Universitet

For- og efternavn

 • Fornavn
  Jeppe Schaumburg
 • Efternavn
  Jensen

Recent Profile Visitors

4,709 profile views

skumborg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Ja, det er godt nok trist! En super unik og dygtig trommeslager og showman! Jeg fik undervisning af ham få uger før, han blev indlagt i Japan til de første undersøgelser. Jeg har dog ikke hørt noget om alt dette før nu, men kan ikke lade være med at tænke på, at jeg dengang syntes, at han virkede ved siden af sig selv. Dette her er så måske forklaringen.
 2. Hej Jeg overvejer at købe et akrylsæt af mærket Kirchhoff i nogle store rockstørrelser (og måske på sigt supplere med flere størrelser). Er der nogen, der ejer sådan et i København eller omegn? Kunne nemlig godt tænke mig at komme forbi og få en hurtig "prøvetur", hvis det var muligt Hilsen Jeppe
 3. En gammel tråd, men vil bare lige tilføje to kommentarer (om nogen nogensinde ser dem, ved jeg ikke): 1) Trommeslageren behøver ikke være den eneste med click. I mit ene band er det delt ud på 3/4 bandmedlemmer, så clicket er aktivt hos den, der "har" den. Hvis der fx er klaver/guitar-intro, -mellemspil osv. virker det bare så uprofessionelt, hvis trommeslageren er nødt til at holde time med fx hi-hat'en. Man kan altså bedre skjule det ved at distribuere clicket. 2) Jeg er ikke enig med det med pistolen og kopimusik. Noget kopimusik kræver jo lige så meget backtrack som originalmusik, så jeg kan ikke se, hvorfor man skal forskelsbehandle der
 4. Kommer noget af dette ud på video eller tekst? Har lige set det nu, og er faktisk meget interesseret i emnet og ikke mindst en demonstration.
 5. Det er efterhånden et vintage-instrument, men jeg har et spørgsmål til min SPD-S. Jeg troede, jeg vidste stort set alt, men nu kommer jeg til kort. Jeg har fyldt mit memory card på 512 Mb med knap 10 backtrack-sange (skal bruges til back-up-løsning). Kortet var næsten fuldt, da jeg satte den i, og nu kan jeg ikke importere. Når man importerer samples til SPD-S, skal den så kopierer lyden fra kortet til kortet (igen), eller analyserer den bare lyden? Jeg slettede et enkelt nummer, og bagefter kunne jeg importere to, før den sagde "memory full". Dvs. jeg ikke kan udnytte hele mit memory card, som situationen er lige nu. Pænt irriterende - og man kan ikke udnytte mere end 512 MB. Måske kan de 512 MB kun udnyttes, hvis man har korte samples? Er der nogen, der ved noget om det? Ellers bliver jeg måske bare nødt til at gå ud og investere i en SPD-SX ...
 6. Super fedt! Jeg har lige sendt dig en privat besked.
 7. Ved ikke lige, om dette er den rigtige gruppe ... Jeg har fået min strømforsyning til SPD-S væk, og 4sound når ikke at få en ny en hjem til mig, inden jeg skal spille i Amager Bio på torsdag. Jeg står derfor virkelig og skal bruge en - er der mon nogen, der vil låne mig deres? Det er der sikkert, men der er også et andet lille problem: Jeg har et brækket venstre ben, så er ikke særlig mobil. Hvis en gad at komme forbi mig (bor tæt på Enghave Station), ville jeg blive super glad og kvittere med fribilletter til koncerten og vin, men jeg kan også humpe ned på Enghave og mødes med en TS-bruger på en anden S-tog-station og lave en hurtig udveksling. Håber nogen kan hjælpe! Hilsen Jeppe
 8. Nå, nu har jeg kigget i manualen og vil lige dele lidt info med jer, hvis I går rundt med samme spørgsmål: Man kan linke to pads sammen, og de kan så have hver deres output. Desuden kan de synkroniseres med metronomen, så man kan have to output plus et metronom-output. En pad kan også have en sub wave, men de har samme output. Det giver derfor ikke så meget mening - de to waves kan lige så godt mixes sammen på forhånd. Summa summarum: jeg kan bruge det til mit formål!
 9. Er der slet ingen her på forummet, der har en SPD-SX? Eller skal jeg virkelig i gang med at læse manualen?
 10. Du skal ikke trække 5.500 kr. fra. Denne bundgrænse er der ikke som honorarmodtager i dit tilfælde. Grejkøb hører ind under "Øvrige lønmodtagerudgifter". Jeg har opdaget b-indkomst.dk i dag og den er genial! Jeg synes virkelig, man kan få god hjælp ved at bruge den. Har hørt en enkelt kritisk røst, men det var ift. nogle detaljer, som jeg ikke kommer ud for.
 11. Jeg er ved at undersøge muligheden for at bruge en SPD-SX til afvikling af backing track. Dog mere som en backup-løsning, da jeg bruger en computer og et lydkort. Jeg har selv en SPD-S, men jeg ved jo, at der er et par nye funktioner på SPD-SX. Kan man trigge 3 lange samples på nøjagtig samme tid, og kan de have hver sit output? Gerne et stereo out + to mono outs. Så vidt jeg ved, kan hver pad assignes til enten master out (to jack l/r), sub out (to jack l/r) eller headphones (stereo), hvilket giver 3 forskellige outputs som med lidt manipulation kan blive til fem. Vi kører med backtrack i ét stereospor (og nogle gange fordelt ud på flere spor, men vi kan godt klare os med ét stereospor), click til mig samt et særligt clicktrack til bandet (som "tænder" og "slukker" efter behov og laver indtællings-cues). Vi vil også godt kunne klare os med ét stereo backtrack og ét mono-click (så må resten af bandet bare finde sig i click hele tiden). Men en simpel metronomfunktion med separat udgang er ikke nok - det skal være som sample, så der kan være indtællings-cues samt mere behagelige metronom-lyde (selvom jeg godt ved SPD-SX har forskellige metronom-lyde). Er der ellers grænser for, hvor lange samples kan være? Kan det godt være op til 5-6 minutter? Men vigtigst af alt: De 2-3 outputs/samples skal kunne trigges på nøjagtig samme tid ved ét anslag, så det er i sync. Og nej, det bliver nok ikke præcist nok ved bare at slå med begge stikker på samme tid. Jeg vil også gerne have svar på, om metronomfunktionen kan sync'es med de forskellige pads (hvilket så bare kræver, at der er fx præcis én tom takt i det rigtige tempo).
 12. Det her er Destiny's Child for fuld udblæsning! http://www.youtube.com/watch?v=7OhJgJVfZ5g
 13. Tak, falk! Desværre ser det ud til, at de er udgået af produktion. Så der skal benyttes to Roland BT-1 i stedet ...
 14. Tak! Tja, det er ikke de nye BT-1: http://www.rolandus.com/products/details/1259/517 Der er der nemlig kun et felt. Du kan ikke finde dem for mig?
 15. Nogle af jer har måske allerede set dette vanvittigt fede medley med Justin og kæmpe band: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EpCgZgG-HTo Men hvem er hans nye trommeslager, nu hvor det ikke er John Blackwell, der sidder og laver stick tricks omme bagved? Og et lille ekstraspørgsmål: hvad hedder de trigger-stænger, som percussionisten har monteret over sine congas? Der er to stk., og hver har to rør-formede pads.