drum

Member
 • Posts

  72
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral
 1. Hej alle! Jeg har fået en lille søn, og han tager naturligt nok meget af min tid. Det har han i hvert fald gjort den seneste tid, men nu skal jeg tilbage i topform efter en lille måned uden trommer. I den forbindelse kom jeg til at tænke på, hvilke øvelser I bruger, når I har været væk fra sættet et par uger - gerne til alle lemmer Hvad gør I? Jeg er meget nysgerrig.
 2. Hej derude! Hvad er jeres erfaringer med backtrack: Fungerer det på scenen, og kører I click in-ear? Nogen betænkeligheder? Vi ser på muligheden i bandet, især ift. kor og strygere m.m. Mvh.
 3. @UlfN: "Fremragende" er lidt selvfedt Men dækker mere over, at vi gang på gang høster ros, og at kunderne vender tilbage, så på den møde kører det jo fint! Al den booking af jobs tager dog oceaner af tid, men tænker, om der udbytte ved at have en booker indover? Praktisk talt..
 4. Lige et opklarende spørgsmål: "Tid til management?" På forhånd tak..
 5. Hej derude! Jeg har et fremragende kopiband - vi har jobs, men vi skaffer dem selv! Er nogen af jer hos booker, og kan I anbefale at tage kontakt til nogle udvalgte? Vi har fede indspilninger og referencerne i orden. Men kan det betale sig at være hos booker - hvad er jeres erfaring? Glæder mig til at høre fra jer!
 6. Jeg har en New Beat-bund - hvis nogen skulle være interesseret
 7. Hej derude! Der findes mange gode bøger .. Men hvis man skulle ty til DVD - hvad er så jeres favoritter? ... ... ... / Drum
 8. Hej derude! Meget kan jeg lære fra mig , men lige, hvad den bedste læringsmetode er, hvilket en elev spurgte mig om forleden, havde jeg ikke et umiddelbart professorsvar på. Så altså.. Alle har vel deres måde at lære på, såsom "du spiller en time, holder en pause, spiller igen, og vupti - så er du meget bedre! Men hvad gør I? Har I nogen fif til at blive bedre mere effektivt? (gerne med udgangspunkt i en uge) .. .. .. Med venlig hilsen ..
 9. Halløj! Øver jævnligt med click på beat og off-beat. Så for fornyelsens skyld: Har I andre spændende øvelser og måder at bruge metronom på?
 10. Hey derude! Kyndige slagere.. Jeg er normalt god teoretisk og på øret - kan dog ikke lige greje, hvad han spiller her. Det er Cobus' fill efter 1:22 .. Kan nogen skrive det fill ud? Tak..
 11. Hej Rune!

  Har du stadig din Moongel Pad? (spørger jeg ledende) :)

 12. Hej derude! Er sgu blevet lidt Gospel Chop-nørd over night. Ligger nogen af jer inde med fede licks, videoer, links eller andet? PDF's modtages gerne .. Glæder mig til at høre mere ..
 13. drum

  Hej Morten! Solgt Premier-sættet? Hvornår er det fra?

  / Carsten

 14. Hey med jer alle! Jeg har et noget "off topic"-agtigt spørgsmål - men yderst brugbart! Der er sikkert en masse såkaldt ballemusikere herinde, og i den henseende: - Hvilke sange fungerer allerbedst, når I er på ballen? (med hensyn til publikum osv.) Jeg har personligt en række favoritter: Sex on Fire, Long Train Running, Black or White Glæder mig til at høre et par interessante bud .. (Vi er jo nok alle på udkig efter et par fede sange til reppet
 15. Dårlig lyd - men smagfulde lækkerier .. Hvordan spilles fill'et fra 00:45 -> 00.48?