AlexP

Member
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

About AlexP

 • Birthday 11/01/1993

Kontaktmetoder

 • AIM
  A
 • MSN
  A
 • Website URL
  http://A
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  A

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Århus

AlexP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Jeg takker for stemmerne, de hjælper Og ganske interessant at se, at der også findes 9gaggers herinde på TS! Hephep!
 2. Vær hilset medslagere! Dette må siges at være off topic så det batter, og det kan vel også siges at være en slags reklame - jeg undskylder, så det er nu I allerede skal klikke videre til en anden tråd Men altså: Det kan være, at I har set at MetroXpress kører en konkurrence for tiden - send en læser en tur i rummet. Da jeg så den tænkte jeg - det er fandme mig! Det har været en drøm siden jeg var en meeeget lille dreng, helt før rytmerne fandt mig, og jeg tænkte, at det var da i hvertfald forsøget værd! Jeg ved ikke hvad der er med mig og rummet, men som sagerne ser ud nu, er det nok en ingeniør indenfor noget rumfart fremtiden byder mig! Groft går konkurrencen ud på at skaffe stemmer.. Jep, en tur i rummet skal åbenbart besluttes af stemmer. Men som jeg har forstået det, handler det dog ikke om at få absolut flest. Toppen med flest stemmer kommer under vurdering af nogle dommere - personlighed, interesse i projektet, helbred osv. skal altså i sidste ende bestemme dig. Konkurrencen kører indtil i overmorgen, og som situationen er lige nu, sakker jeg lidt bagud! Jeg skal nemlig på en studietur her imorgen, så jeg vil ikke helt kunne følge udviklingen indtil det er ovre. Og som det står lige nu, har jeg pumpet venner, bekendte, familie for stemmer - plus en ordentligt sjat stemmer fra en - lettere spøjs - side ved navn 9gag - viser sig også af kommentarerne! Så altså, hvis jeg kunne hive et par stemmer hjem herfra TS, kan jeg hvertfald tage til Island (Yessir!) med nogenlunde ro i sindet om, at jeg holder min 2. plads, som jeg besidder i skrivende stund! Men altså, hvorfor skulle I stemme på mig? Jaae, spørgsmålet er godt, jeg er som sådan ret anonym herinde med hensyn til at deltage i debatterne - det vidner dog intet om hvor meget jeg følger med herinde. Men altså, mit eneste argument er vel.... Er det ikke på tide at rummet får besøg af en trommeslager?? Tror aldrig outer space har nydt noget af nogle ordentlige rytmer.. Link til at stemme er her: http://metroinspace.com/dk/view/ct2t Og så er det bare den fine "Vote" knap... (Et enkelt facebooklike eller -del ville da heller ikke skade Nå, jaja, nok om det, i hvertfald - giv konkurrencen et kig! Det er sgu spændende sager, selvom chancen for at præcis jeg skulle vinde national, og derefter globalt er lille - jeg glæder mig hvertfald som et lille barn til at se udfaldet af dette spændende påfund! Mange håbefulde hilsner Alexander
 3. Vil lige melde ind min enighed med henrik.. Især det med reboundet er et problem ved større trommer.. Havde en tyktyk 22" bassdrum, og den var simpelthen for svær at få fart på uden hul i. Så det måtte jeg ud og investere i før jeg kunne få ordentlig feeling med pedalen (heel up.) Og ja, uden hul synes jeg der er bedre "thumb" og generel kort og kontant lyd når den lige er blevet dæmpet lidt.
 4. Hvis det sorte bæst der er det med Black Grass Glitter, er det for feeeee'! Kæft for en lækker finish!!
 5. Årh, hvor er den fe'! Takker mange gange for postet, en synd og skam nogensinde at misse den her!
 6. Hey Kasper Præcis et sådan tilbud jeg er lidt af ude efter på vegne af mit band. Vi er et åh så fattigt gymnasieband, dog med den fine fordel at have adgang til et veludstyret studie på skolen. Der er vi pt. igang med at indspille en ep med den ekspertise jeg nu har kunne pådrage mig via nettet mht. Pro Tools og generel studiebrug. Meeen, nu er det sådan at de absolut ingen plug-ins eller andet til mixing og mastering har, så den del kan vi ikke gøre meget ved. Så vi er meget interesserede I at du kan give det et make-over! Den er ikke just færdig, så der kunne godt gå nogle uger endda, så håber det ikke et nu-eller-aldrig tilbud. Men kræver du virkelig ikke andet end bare de individuelle spor? Hvad med hvor sporrene ligger i forhold til hinanden, fades, bpm og alt det der andet jeg ikke ved meget om? Aldrig rigtigt været igennem processen selv med at videresende ens råmateriale til videre mixing. Hilsen Alexander
 7. Hey Incubus - Nice To Know Yous omkvæd går hist og her i 6/8 dele.. Ikke det vilde, men sangen er virkelig gud at spille trommer til generelt.. Klart en af mine favoritter.
 8. Been there my friend. Havde det præcis som dig da jeg startede - går ud fra du er relativt ny. Jeg går ud fra dit problem er at du sagtens kan spille introen med lilletrommen, hvorfor stortrommen kommer på også. Det kører såmænd fint nok, INDTIL 0:58, right? Der går det galt.. Vil gætte på du godt kan de første stortrommeslag der, som bare er et dobbeltslag, men de tre næste, der synes ret skæve på en måde, gir dig problemer? Det var nemlig PRÆCIS det samme problem jeg havde.. Hvad gjorde jeg? Ingenting... trods nedbrydning af det, langsomt tempo, fungerede det bare ikke.. jeg gav op.. Kan godt være jeg var en wuss, og det kan sikkert sagtens lykkes dig, men jeg gav altså op.. Da jeg så vendte tilbage til nummeret som en mere habil trommeslager måneder efter sad den der første gang.. Det er faktisk komplekst det beat på en måde, og tja.. Det er ikke as easy going som mange andre beats.. Stortrommen driller sammen det det andet.. Men tja.. Håber du får det til at du i en nær fremtid, eller når du engang vender tilbage til nummeret - det en god følelse at overvinde noget som var uovervindeligt engang!
 9. Har ingen rigtig ekspertise indenfor bætten-gætning, men kan kun sige det er et helt fantastisk ride det der! Wow.. rent drømmeride!! Hvis du finder ud af det Mathias må du meget gerne poste det... for satan, det er lækkert.
 10. Må sgu lige kommentere igen efter at have hørt lidt mere på jeres numre. Er sgu lidt forelsket i "i'm in love" (jaa, fik I den??). Noget I gør helt fantastisk i det nummer er at omkvædet er fyldt ud - på den helt gode måde! Noget som desværre tit mangler ved amatørbands.. men satans, det har I gjort - i like it!! Soloen er desuden rigtig dejlig! Fede trommer desuden ! Tammerne har en god lyd.
 11. Det lyder sgu da ganske fantastisk!! Kan rigtig godt lyde lyden af de forskellige instrumenter! Passer rigtigt fedt sammen og til genren... Svedigt!!
 12. Hey trommeslagere For første gang fik vi optaget vores koncert her forleden med nogenlunde kvalitet. Tjek det da ud, kritik er meget velkomment! Vi har også en, efterhånden gammel, EP liggende på www.myspace.com/sequoiadlights til dem der var interreserede.
 13. Hun er skræmmende god! Så PISSE IRRETERENDE at japanere er så gode ! Der er fandme én japaner til hvert eneste instrument på YouTube der bare slår alle i en alder hvor de stadig kravler.. Måske det er fordomme, men jeg tror lidt de bare har fået at vide at nu skal du fandme kunne én ting i livet, og det begynder vi på som 2 årig! Terp, terp, terp!! Men sygt sæt! Og er det fabriksskind jeg kan se!? Desuden.. Nogen der ved hvilket det er hun bruger? Det hun slår på mest? B.la. på 0:16 (det hun også har slået 2 gange på forinden).
 14. Har også prøvet dem før, de er meget cool men OMG hvor lyder 22+24" bass drum og 13" snare dårligt!? Det kan jo ikke seriøst være et bud på en tromme, endda selvom lyden sikkert er lavet elektronisk..!!