Drummer_Boy

Member
 • Posts

  1,332
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Drummer_Boy

 1. Det bliver det, men jeg kunne fint bruge et andet i stedet...
 2. Hej Louie, Jeg forstår godt at du undrer dig... Jeg købte bækkenet lidt ved et tilfælde, fordi jeg var på ferie i området hvor Roberto boede. Jeg har været virkelig glad for det, men jeg sætter simpelthen ikke så meget pris på det, at det giver mening at have så dyrt et bækken hængende. Jeg kunne også virkelig godt bruge pengene, da jeg skal ud på en længere rejse næste år... Derfor.
 3. Hej med jer, Jeg overvejer at sælge mit 22" Spizzichino ride, som jeg selv hentede hos Roberto i 2009. Det er i perfekt stand og lyder fantastisk. De eneste bækkener jeg kan finde til salg på Ebay, koster omkring 12-14.000 kr. Bliver de solgt for den slags priser, eller skal det sættes lavere? Og er Ebay det bedste sted at sælge den slags? På forhånd tak for jeres inputs! Mvh Søren
 4. Før i tiden havde jeg samme problem. Jeg har dog oplevet, at det er blevet væsentligt mindre efter jeg skiftede til Vic Firth SD4 Combo i ahorn. Af en eller anden grund holder de bare væsentligt længere end andre stikker jeg har haft - og de er tilmed lækre. Så stor anbefaling herfra!
 5. Jeg har haft 12, 15, 22 i snart 10 år, og jeg elsker dem!
 6. En god bækkenkasse kan godt klare en flyvetur som check-in bagage. Det har min SKB i hvert fald klaret flere gange. Så slipper man også for at slæbe den rundt inde i lufthavnen(e).
 7. Jeg forstår ikke, hvad du skal bruge mixeren til. Du siger at du skal på landevejen med dine trommer - men er det ikke med et band? Det er svært at give råd ang. mixer, når du slet ikke beskriver dit behov. Her er nogle bud på trommemics. De er sat i prioriteret rækkefølge, så min favorit står først: Storetromme: Shure Beta52 - Sennheiser E602 - AKG D112 - Audix D6 Snare: Shure SM57 Toms: Audix D4 - Sennheiser E904 - Sennheiser E604 Overhead: AKG C414 (dyr!) - AKG C214 (knap så dyr) - Røde NT5 Jeg er ikke så begejstret for Audix. men lige præcis D4'eren er jeg rigtig glad for - især på gulvtoms.
 8. Jeg er rigtig glad for min K Constantinople hihat, og bruger den også til ballemusik!
 9. Fedeste nye trommer jeg har set i LANG tid!
 10. Jeg har selv byttet mig til den, så jeg kender ikke dens præcise alder, men jeg tror den er mellem 5 og 10 år gammel. Standen er perfekt. Jeg har ingen lyd på den, men den er funky og lyder godt! Den befinder sig lige nu i Ishøj, men kan fragtes med til København. Jeg kan sende et foto på sms, hvis du sender mig dit nummer i en privat besked.
 11. Jeg har en 12x4" Pearl Maple snare, jeg ikke får brugt. Den kan du få for 600 kr. Den er super funky!
 12. I øvrigt kan man sætte en almindelig usb-harddisk direkte til Qu-pulten og optage 16 separate spor!
 13. Qu-serien, som fås med enten 16, 24 eller 32 preamps, har 4 mono aux og 3 stereo aux sends. Absolut fedeste digitalpult i sin klasse!
 14. rettmer: Din har da kun fire pre-fader aux-sends.
 15. Enig! Tjek evt steady.dk. Super dygtig lydmand!
 16. Hvis jeg skulle have store hængetoms, ville jeg have dem på et rack. Selv et stort stativ står lidt usikkert når der kommer 14+16 på. Men jeg er klart tilhænger af ben + memory locks.
 17. "Vinnie doesn't follow time. Time follows Vinnie."
 18. Tesa er det gode, billige alternativ til Nashua, synes jeg! http://www.thomann.de/dk/tesa_4613_sw.htm
 19. Faktisk lyder den helt billige mode, H1, rigtig godt! Hvis ikke du skal bruge de ekstra funktioner i H2N, så spar pengene!